Achtertuin schoonmaken

Wilt u uw achtertuin weer omtoveren tot een oase van rust en gezelligheid? Met onze professionele schoonmaakdiensten is uw achtertuin binnen de kortste keren klaar voor de zomerse dagen. Zeker in de wintermaanden ontstaat groene aanslag door vochtigheid en gebrek aan zonlicht, waardoor uw achtertuin er verwaarloosd uit kan zien.

Laat Hovenier TIM H uw achtertuin grondig reinigen en weer stralend maken, zodat u volop kunt genieten van uw buitenruimte tijdens de warme zomerdagen.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Achtertuin schoonmaken voorVóór het schoonmakenNa het schoonmakenAchtertuin schoonmaken na
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Bij Hovenier TIM H bent u verzekerd van

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreiniging
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en zijn VCA-gecertificeerd 
 • Scherpe tarieven, zonder achteraf verrast te worden
 • Gegarandeerd resultaat voor uw aanvraag
Before LabelAfter Label

Achtertuin schoonmaken door Hovenier TIM H

Laat uw achtertuin weer stralen met de professionele schoonmaakdiensten van Hovenier TIM H. Met zorg en expertise reinigen wij uw achtertuin grondig, zodat u weer optimaal kunt genieten van uw buitenruimte. Hierbij kijken we allereerst naar het materiaal in uw achtertuin, zodat we de meest geschikte reinigingsmethode kunnen toepassen voor een vlekkeloos resultaat. Vervolgens zetten wij stoomreiniging in om alle hardnekkige vuil, groene aanslag en andere verontreinigingen effectief te verwijderen.

Wij zorgen ervoor dat uw achtertuin de aandacht krijgt die het verdient. Van Keramische tuintegels schoonmaken tot het verwijderen van groene aanslag en mossen op uw terras, wij hebben de expertise en middelen om uw buitenruimte weer in topconditie te brengen.

Before LabelAfter Label
Achtertuin schoonmaken door hovenier

Uw achtertuin straalt weer dankzij stoomreiniging

Na verloop van tijd ontstaat er in uw achtertuin vaak een ophoping van vuil, groene aanslag en mossen. En dat kan in de zomerse maanden behoorlijk in de weg zitten. Maar geen zorgen! Wij kunnen uw terras schoonmaken en al deze ongewenste verontreinigingen effectief verwijderen met behulp van stoomreiniging.

Stoomreiniging is een effectieve methode die op een milieuvriendelijke manier te werk gaan. Middels een zachte bezem en waterstoom op 150 graden, verwijderen wij effectief groene aanslag, algen en mos van verschillende oppervlakken, waaronder uw achtertuin. Deze stoomtechniek staat bekend om zijn milieuvriendelijke werkwijze en is dan ook een goed alternatief op de doorgaans minder milieuvriendelijke hogedrukreiniger.

Before LabelAfter Label
Achtertuin schoonmaken

Uw achtertuin weer schoon met stoom

U kunt straks weer heerlijk genieten van een frisse en sprankelende buitenruimte. Dankzij onze grondige stoomreiniging worden alle vuil, algen en andere verontreinigingen effectief verwijderd, waardoor uw achtertuin weer helemaal opknapt en klaar is om van te genieten.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Achtertuin schoonmaken

 • Is stoomreiniging veilig voor alle soorten bestrating in mijn achtertuin?

  Ja, stoomreiniging is over het algemeen veilig voor verschillende soorten bestrating, zoals tegels, klinkers en natuursteen. Het is een milieuvriendelijke en effectieve methode om vuil en verontreinigingen te verwijderen zonder schade aan te brengen aan het oppervlak.

 • Hoelang duurt het voordat mijn achtertuin weer beloopbaar is na de reiniging?

  De droogtijd na het reinigen van uw achtertuin kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de weersomstandigheden en het type bestrating. Over het algemeen kan uw achtertuin binnen enkele uren tot een dag weer beloopbaar zijn na de reiniging.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten