Balkon reinigen

Wilt u komende zomer weer genieten van de zon op uw balkon? Laat ons dan uw balkon grondig reinigen en klaarmaken voor de warmere dagen. Zeker in de wintermaanden ontstaat er al snel groene aanslag en vuilophoping op uw balkon, waardoor het er verwaarloosd uit kan zien.

Het te reinigen oppervlak wordt met alle zorg en aandacht aangepakt door Hovenier TIM H. Wij zijn uw expert op het gebied van balkonreiniging en zorgen ervoor dat uw balkon weer straalt als nooit tevoren. Laat ons uw balkon reinigen en geniet binnenkort weer volop van deze heerlijke buitenruimte.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Balkon reinigen voorVóór het schoonmakenNa het schoonmakenBalkon reinigen na
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Kies voor Hovenier TIM H, waar u kunt rekenen op:

 • Expertise in stoomreiniging van balkons
 • Innovatieve, gepatenteerde stoomtechnieken en VCA-certificering
 • Scherpe prijzen zonder onverwachte kosten achteraf
 • Gegarandeerd een prachtige tuin of schoon balkon
Before LabelAfter Label

Balkon schoonmaken: Onze werkwijze

Het reinigen en onderhouden van een balkon is werk voor specialisten. Het is cruciaal om dit op een manier te doen die zowel het milieu als het materiaal spaart. Met behulp van een zachte bezem en waterstoom van 150 graden verwijderen we effectief groene aanslag, algen en mos van diverse oppervlaktes, waaronder balkons en terrassen. Deze stoomtechniek is erkend voor zijn milieuvriendelijkheid en vormt een uitstekend alternatief voor de vaak minder ecologische hogedrukreinigers.

Onze diensten worden uitsluitend verricht door ervaren professionals in de stoomreiniging, zodat we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. We verzekeren u van een behandeling die volledig milieuvriendelijk is, zonder het gebruik van chemische middelen. Zo blijft uw balkon schoon en kunt u genieten van de zonnige dagen die komen gaan.

Before LabelAfter Label
Balkon reinigen door hovenier

Waarom balkon stoomreinigen

Stoomreiniging is een efficiënte methode om uw balkon grondig en effectief te reinigen. Met behulp van hete stoom worden vuil, algen, mossen en andere verontreinigingen moeiteloos verwijderd, zelfs op moeilijk bereikbare plekken. Daarnaast is stoomreiniging milieuvriendelijk omdat het geen chemicaliën gebruikt en het waterverbruik minimaal is. Zo blijft uw balkon niet alleen schoon, maar wordt het ook beschermd tegen schade door agressieve reinigingsmiddelen.

Before LabelAfter Label
Balkon reinigen

Uw balkon weer schoon met stoom

Bent u op zoek naar een ervaren en betrokken partij voor de grondige reiniging van uw balkon of terras? Kies dan voor de expertise van Hovenier TIM H. Wij werken met speciale en bovendien gepatenteerde stoomtechniek om alg-, en groenaanslag te verwijderen, maar het steen en hout intact te houden.

Wilt u meer informatie over stoomreiniging of de mogelijkheden voor uw vraagstuk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak weten we als geen ander hoe we de vertrouwde uitstraling van het balkon tevoorschijn krijgen.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Balkon reinigen

 • Is stoomreiniging veilig voor mijn balkon?

  Ja, stoomreiniging is over het algemeen veilig voor balkons, omdat het geen agressieve chemicaliën gebruikt en het risico op beschadiging van oppervlakken minimaliseert. Ons professionele team past de juiste technieken toe om uw balkon grondig te reinigen zonder schade aan te richten.

 • Hoelang duurt het voordat mijn balkon na de reiniging weer bruikbaar is?

  De droogtijd van uw balkon na de reiniging kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de weersomstandigheden en het type reinigingsmethode dat is gebruikt. Over het algemeen kunt u verwachten dat uw balkon binnen enkele uren na de reiniging weer bruikbaar is.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten