Bedrijfspanden reinigen

Een professionele eerste indruk is van essentieel belang is voor het succes van uw bedrijf. Dat begint bij de uitstraling van uw bedrijfspand. Daarom bieden wij gespecialiseerde diensten voor het stoomreinigen van uw zakelijke habitat.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Bedrijfspanden reinigenVóór het schoonmakenNa het schoonmakenBedrijfspanden reinigen
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Maak een professioneel eerste indruk

Een professionele eerste indruk is van essentieel belang is voor het succes van uw bedrijf. Dat begint bij de uitstraling van uw bedrijfspand. Daarom bieden wij gespecialiseerde diensten voor het stoomreinigen van uw zakelijke habitat. Met behulp van hoogwaardige apparatuur, milieuvriendelijke middelen en een ervaren team van professionals streven wij ernaar om niet alleen de visuele uitstraling te verbeteren, maar ook om een hygiënische en veilige werkomgeving te waarborgen.

Een bedrijfspand reinigen is specialistisch werk. Naast dat wij gebruik maken van hoogwaardige apparatuur en materiaalvriendelijke middelen, zal er ook op hoogtes moeten worden gewerkt. Een secure maar ook veilige klus.

Bij Gevelreiniger TIM H bent u verzekerd van:

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreinigen
 • Gegarandeerd resultaat voor uw aanvraag
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en zijn VCA gecertificeerd 
 • Voordelige tarieven zonder onaangename verrassingen achteraf
Before LabelAfter Label
Bedrijfspanden reinigen

Uw bedrijfspand laten reinigen: Kies voor expertise

Na verloop van tijd kan het zo zijn dat de muren van uw bedrijfspand te maken krijgen met groene aanslag, algen of mos. In dat geval is het tijd om een specialist in te schakelen, die middels stoomreiniging uw wanden weer zo goed als nieuw kan krijgen. Met behulp van een gepatenteerde stoomtechniek kunnen wij uw bedrijfspand op een milieubewuste en bovendien veilige manier schoonmaken.

Met een focus op precisie en bovenal veiligheid, zorgen wij ervoor dat uw bedrijfspand niet alleen grondig wordt gereinigd, maar ook dat het voldoet aan de hoogste standaarden voor kwaliteit en professionaliteit. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

“Bij Gevelreiniger TIM H geloven we dat een verzorgde en professionele omgeving niet alleen een visitekaartje is, maar ook een weerspiegeling van uw bedrijf.”
Before LabelAfter Label
Bedrijfspanden reinigen

Hardnekkige vervuiling op uw pand verdwijnt als sneeuw voor de zon

Bij Gevelreiniger TIM H beschikken wij over de kennis en expertise om hardnekkig vuil van uw bedrijfspanden te verwijderen. En dat levert direct resultaat op. Naast dat het pand direct zijn frisse uitstraling terugkrijgt, draagt het reinigen ervan ook bij aan de duurzaamheid van het materiaal.

Kies voor een schoon en fris bedrijfspand en laat hardnekkige vervuiling geen obstakel meer vormen. Ontdek onze effectieve oplossingen van gevelreiniger TIM H en geniet van uw het resultaat.

Before LabelAfter Label

Een schoon bedrijfspand heeft tal van voordelen

Een schoon bedrijfspand heeft tal van voordelen die verder reiken dan enkel het uiterlijk van het bedrijfspand. Het gaat hand in hand met een gezonde werkomgeving en draagt bij aan het welzijn van zowel medewerkers als bezoekers. Daarnaast straalt een verzorgde zakelijke omgeving professionaliteit uit, wat de geloofwaardigheid van uw bedrijf versterkt. Klanten zien namelijk eerst het bedrijfspand voordat ze verder kennis maken met uw bedrijf.

Bovendien verlengt regelmatig onderhoud de levensduur van het pand en de gebruikte materialen, wat op lange termijn kostenefficiënt en duurzaam is. Onderhoud is wat dat betreft voordeliger dan vervangen!

“Kies voor onderhoud en bespaar op de lange termijn op kosten voor vervangen of repareren.”

Before LabelAfter Label
Bedrijfspanden reinigen

Naast eenmalig onderhoud ook periodieke reiniging mogelijk

Bij Gevelreiniger TIM H gaan we graag met u het gesprek aan om te bekijken wat het beste past bij uw behoeften. Naast dat wij inzetbaar zijn voor het eenmalig stoomreinigen van het pand, kunt u ook op periodieke basis van onze diensten gebruikmaken.

Of het nu gaat om regelmatig onderhoud om het hele jaar door te genieten van een schone omgeving, of specifieke reinigingsschema’s die passen bij de kenmerken van uw bedrijfspand, wij passen ons aan aan uw planning en eisen. Met flexibele afspraken en hoogwaardige dienstverlening zorgen wij ervoor dat uw bedrijfspand altijd in topconditie verkeert.

Before LabelAfter Label

Uw bedrijfspand weer schoon met stoom

Kies voor Gevelreiniger TIM H, waar professionele reinigingsdiensten samenkomen met maatwerk. Wij streven ernaar om niet alleen uw bedrijfspand te reinigen, maar ook om aan uw unieke behoeften te voldoen. Ontdek de perfecte balans tussen vakmanschap, flexibiliteit en zorg voor het milieu.

Before LabelAfter Label

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen voor het reinigen van uw bedrijfspand. Met jarenlange ervaring in ons vak weten we als geen ander hoe we de vertrouwde uitstraling van het bedrijfspand weer tot zijn recht kunnen laten komen.

Uw bedrijfspand schoon en fris dankzij de expertise van Gevelreiniger TIM H. Ervaar het zelf!

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Bedrijfspanden reinigen

 • Hoe vaak moet ik mijn bedrijfspand laten reinigen?

  De frequentie van reiniging hangt af van verschillende factoren, zoals de locatie, weersomstandigheden en het type vervuiling. Voor periodiek onderhoud raden we aan om samen te overleggen en een reinigingsschema op te stellen dat past bij de specifieke behoeften van uw bedrijfspand.

 • Wat onderscheidt Gevelreiniger TIM H van andere reinigingsdiensten?

  Bij Gevelreiniger TIM H combineren we geavanceerde stoomtechnologie met milieuvriendelijke benaderingen. Ons team van ervaren professionals zorgt niet alleen voor een grondige reiniging, maar ook voor een duurzaam resultaat. Flexibele afspraken, maatwerkoplossingen en een focus op veiligheid maken ons de ideale keuze voor het reinigen van bedrijfspanden.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten