Bedrijfspanden reinigen

Een professionele eerste indruk is van essentieel belang is voor het succes van uw bedrijf. Dat begint bij de uitstraling van uw bedrijfspand. Daarom bieden wij gespecialiseerde diensten voor het stoomreinigen van uw zakelijke habitat.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Bedrijfspanden reinigenVóór het schoonmakenNa het schoonmakenBedrijfspanden reinigen
Nathalie van de Giesen
Nathalie van de Giesen
2023-07-12
Naar aanleiding van een folder in de brievenbus hebben we gebeld en dit is ons uitstekend bevallen! Super vriendelijke en zeer goede vakmensen! Zeker voor herhaling vatbaar!
A. Huijser
A. Huijser
2023-06-12
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
Aashna B
Aashna B
2023-06-09
Professioneel bedrijf dat uitstekende kwaliteit en dienstverlening op maat levert. Afspraken zijn stipt nagekomen. Prijs is meer dan schappelijk, service is top. De voor- en achtertuin zijn weer als nieuw!
Mohammed a
Mohammed a
2023-05-10
Ik heb de heren ingeschakeld om mijn tuin weer zomer klaar te krijgen. Het terras en de tuinmeubelen zaten onder de groene aanslag wat echt niet meer om aan te zien was. De heren hebben hun werk tot in de details goed uitgevoerd dus laat de zomer maar komen, bedankt toppers!!!
The Donk
The Donk
2023-05-09
Handige vaklui die voor een laag tarief écht vakmanschap leveren. Gewoon ouderwetse kwaliteit met de moderne middelen van vandaag. Zeker aan te raden!
H.A Burggraaf
H.A Burggraaf
2023-05-01
Deze mannen doen wat zij beloven. Ons straatje weer geheel mos vrij door hun hogedruk met stoom reiniging. Toppertjes zijn het
Gonzalez Carter
Gonzalez Carter
2023-04-29
Ik ben erg blij met het werk dat de hovenier heeft verricht in mijn tuin. Hij was zeer professioneel en behulpzaam gedurende het hele proces. De hovenier was zeer attent en begreep mijn wensen goed. Hij heeft mijn tuin omgetoverd tot een prachtige buitenruimte waar ik nu graag tijd doorbreng. De hovenier was zeer efficiënt en werkte snel. Hij nam de tijd om ervoor te zorgen dat alles perfect was en ging boven en buiten mijn verwachtingen. De hovenier was ook zeer respectvol en beleefd, en hij liet mijn tuin netjes en opgeruimd achter. Ik zou deze hovenier zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een professionele en betrouwbare hovenier. Hij heeft bewezen dat hij de kennis en ervaring heeft om elk soort tuinproject aan te pakken en tot een succesvol einde te brengen. Dank je wel!
Patricia Serreti
Patricia Serreti
2023-04-21
Mijn balkon is helemaal schoongespoten, zag er niet uit. Maar nu wel, ben er zo blij mee. Echt toppers!!

Maak een professioneel eerste indruk

Een professionele eerste indruk is van essentieel belang is voor het succes van uw bedrijf. Dat begint bij de uitstraling van uw bedrijfspand. Daarom bieden wij gespecialiseerde diensten voor het stoomreinigen van uw zakelijke habitat. Met behulp van hoogwaardige apparatuur, milieuvriendelijke middelen en een ervaren team van professionals streven wij ernaar om niet alleen de visuele uitstraling te verbeteren, maar ook om een hygiënische en veilige werkomgeving te waarborgen.

Een bedrijfspand reinigen is specialistisch werk. Naast dat wij gebruik maken van hoogwaardige apparatuur en materiaalvriendelijke middelen, zal er ook op hoogtes moeten worden gewerkt. Een secure maar ook veilige klus.

Bij Gevelreiniger TIM H bent u verzekerd van:

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreinigen
 • Gegarandeerd resultaat voor uw aanvraag
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en zijn VCA gecertificeerd 
 • Voordelige tarieven zonder onaangename verrassingen achteraf
Before LabelAfter Label
Bedrijfspanden reinigen

Uw bedrijfspand laten reinigen: Kies voor expertise

Na verloop van tijd kan het zo zijn dat de muren van uw bedrijfspand te maken krijgen met groene aanslag, algen of mos. In dat geval is het tijd om een specialist in te schakelen, die middels stoomreiniging uw wanden weer zo goed als nieuw kan krijgen. Met behulp van een gepatenteerde stoomtechniek kunnen wij uw bedrijfspand op een milieubewuste en bovendien veilige manier schoonmaken.

Met een focus op precisie en bovenal veiligheid, zorgen wij ervoor dat uw bedrijfspand niet alleen grondig wordt gereinigd, maar ook dat het voldoet aan de hoogste standaarden voor kwaliteit en professionaliteit. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

“Bij Gevelreiniger TIM H geloven we dat een verzorgde en professionele omgeving niet alleen een visitekaartje is, maar ook een weerspiegeling van uw bedrijf.”
Before LabelAfter Label
Bedrijfspanden reinigen

Hardnekkige vervuiling op uw pand verdwijnt als sneeuw voor de zon

Bij Gevelreiniger TIM H beschikken wij over de kennis en expertise om hardnekkig vuil van uw bedrijfspanden te verwijderen. En dat levert direct resultaat op. Naast dat het pand direct zijn frisse uitstraling terugkrijgt, draagt het reinigen ervan ook bij aan de duurzaamheid van het materiaal.

Kies voor een schoon en fris bedrijfspand en laat hardnekkige vervuiling geen obstakel meer vormen. Ontdek onze effectieve oplossingen van gevelreiniger TIM H en geniet van uw het resultaat.

Before LabelAfter Label

Een schoon bedrijfspand heeft tal van voordelen

Een schoon bedrijfspand heeft tal van voordelen die verder reiken dan enkel het uiterlijk van het bedrijfspand. Het gaat hand in hand met een gezonde werkomgeving en draagt bij aan het welzijn van zowel medewerkers als bezoekers. Daarnaast straalt een verzorgde zakelijke omgeving professionaliteit uit, wat de geloofwaardigheid van uw bedrijf versterkt. Klanten zien namelijk eerst het bedrijfspand voordat ze verder kennis maken met uw bedrijf.

Bovendien verlengt regelmatig onderhoud de levensduur van het pand en de gebruikte materialen, wat op lange termijn kostenefficiënt en duurzaam is. Onderhoud is wat dat betreft voordeliger dan vervangen!

“Kies voor onderhoud en bespaar op de lange termijn op kosten voor vervangen of repareren.”

Before LabelAfter Label
Bedrijfspanden reinigen

Naast eenmalig onderhoud ook periodieke reiniging mogelijk

Bij Gevelreiniger TIM H gaan we graag met u het gesprek aan om te bekijken wat het beste past bij uw behoeften. Naast dat wij inzetbaar zijn voor het eenmalig stoomreinigen van het pand, kunt u ook op periodieke basis van onze diensten gebruikmaken.

Of het nu gaat om regelmatig onderhoud om het hele jaar door te genieten van een schone omgeving, of specifieke reinigingsschema’s die passen bij de kenmerken van uw bedrijfspand, wij passen ons aan aan uw planning en eisen. Met flexibele afspraken en hoogwaardige dienstverlening zorgen wij ervoor dat uw bedrijfspand altijd in topconditie verkeert.

Before LabelAfter Label

Uw bedrijfspand weer schoon met stoom

Kies voor Gevelreiniger TIM H, waar professionele reinigingsdiensten samenkomen met maatwerk. Wij streven ernaar om niet alleen uw bedrijfspand te reinigen, maar ook om aan uw unieke behoeften te voldoen. Ontdek de perfecte balans tussen vakmanschap, flexibiliteit en zorg voor het milieu.

Before LabelAfter Label

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen voor het reinigen van uw bedrijfspand. Met jarenlange ervaring in ons vak weten we als geen ander hoe we de vertrouwde uitstraling van het bedrijfspand weer tot zijn recht kunnen laten komen.

Uw bedrijfspand schoon en fris dankzij de expertise van Gevelreiniger TIM H. Ervaar het zelf!

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Bedrijfspanden reinigen

 • Hoe vaak moet ik mijn bedrijfspand laten reinigen?

  De frequentie van reiniging hangt af van verschillende factoren, zoals de locatie, weersomstandigheden en het type vervuiling. Voor periodiek onderhoud raden we aan om samen te overleggen en een reinigingsschema op te stellen dat past bij de specifieke behoeften van uw bedrijfspand.

 • Wat onderscheidt Gevelreiniger TIM H van andere reinigingsdiensten?

  Bij Gevelreiniger TIM H combineren we geavanceerde stoomtechnologie met milieuvriendelijke benaderingen. Ons team van ervaren professionals zorgt niet alleen voor een grondige reiniging, maar ook voor een duurzaam resultaat. Flexibele afspraken, maatwerkoplossingen en een focus op veiligheid maken ons de ideale keuze voor het reinigen van bedrijfspanden.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten