Bestrating reinigen

Na verloop van tijd is het goed mogelijk dat parkeerplaatsen, -terreinen en opritten onderhevig zijn aan de invloeden van weersomstandigheden, verkeer en de groei van algen, mos of andere ongewenste begroeiingen.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Bestrating reinigen voorVóór het schoonmakenNa het schoonmakenBestrating reinigen na
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Bij Hovenier TIM H bent u verzekerd van

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreiniging
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en zijn VCA-gecertificeerd 
 • Scherpe tarieven, zonder achteraf verrast te worden
 • Gegarandeerd resultaat voor uw aanvraag
Before LabelAfter Label
Bestrating reinigen door hovenier

Bestrating reinigen: Hoe wij te werk gaan

Bij Hovenier TIM H werken wij altijd op een milieuvriendelijke manier om bestrating naar behoren schone te maken. Dat betekent dat wij uitsluitend werken met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en een kwalitatieve stoomreiniger. Door gebruik te maken van onze gepatenteerde stoomtechniek bieden wij een milieuvriendelijke en veilige oplossing voor de reiniging van uw bestratingen.

Met een scherp oog voor precisie en bovenal veiligheid, zorgen wij ervoor dat uw te reinigen oppervlak niet alleen grondig wordt gereinigd, maar ook voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en professionaliteit. Hierbij streven wij naar het hoogste resultaat. Altijd en overal!

“Een schone bestrating is de eerste indruk van uw pand, woning of buitenomgeving. Schakel de expertise van Hovenier TIM H in en maak die goede eerste indruk!”

Before LabelAfter Label
Bestrating reinigen

Waarom stoomreiniging voor bestrating?

Langdurige kostenbesparing: Door het gebruik van een stoomreiniger breken we de celstructuur van algen, mos en groenaanslag af. Dit zorgt ervoor dat uw terras langer schoon blijft en de noodzaak van regelmatige reiniging aanzienlijk wordt verminderd. Op de lange termijn leidt dit tot kostenbesparingen. Goed voor uw portemonnee dus!

Behoud van uw steen en hout: De stoomreiniger gebruikt heet water, waardoor uw steen en hout onaangetast blijven en hun oorspronkelijke kleur behouden. Geen beschadigingen, maar wel behoud van de prachtige uitstraling van uw buitenoppervlakken.

Milieuvriendelijkheid voorop: Onze stoomreiniger werkt alleen op water, wat een milieuvriendelijke benadering garandeert voor het bestrijden van groene aanslag. Een duurzamere keuze dan traditionele hogedrukreinigers.

Before LabelAfter Label

Uw bestrating weer schoon met stoom

Kies voor de kwaliteit van Hovenier TIM H. Met jarenlange ervaring in het milieuvriendelijk verwijderen van groene aanslag, mos en alg weten wij als geen ander hoe wij een topresultaat kunnen garanderen. Met behulp van onze stoomreinigers, die enkel met hete stoom op 150 graden werken, kunnen wij garanderen dat wij de bestrating schoon kunnen maken.

Onze professionele schoonmakers staan graag voor u klaar om uw bestrating weer te voorzien van een frisse onderhoudsbeurt. Zonder chemische middelen, maar mét alle zorg voor uw bestrating en flora.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Bestrating reinigen

 • Kan ik zelf mijn bestrating schoonmaken?

  Wilt u uw terras reinigen of is uw oprit toe aan een frisse opknapbeurt. Dan zijn er uiteraard enkele handelingen die u kunt proberen om de steen op de oprit of het terras schoon te krijgen.

  Vermijd chemische schoonmaakmiddelen, maar haal milieuvriendelijke middelen in huis. Met een harde borstel, lauw water en groene zeep kunt u al veel delen van de oprit of het terras schoonmaken.

 • Is stoomreiniging veilig voor alle soorten bestratingen?

  Absoluut. Stoomreiniging is een veilige en effectieve methode die geschikt is voor verschillende soorten bestratingen, waaronder beton, klinkers, keramische tegels en meer. Het is mild voor oppervlakken en elimineert grondig vuil, groene aanslag en andere verontreinigingen zonder schade te veroorzaken. Ideaal om uw tegels schoon te krijgen en weer een mooi terras te realiseren.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten