Daken reinigen

Bij het complete onderhoud van uw woning of bedrijfspand wordt het dak vaak over het hoofd gezien. Het dak vormt echter een belangrijk onderdeel van uw vastgoed en verdient evenveel aandacht als de rest van het pand.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Daken reinigenVóór het schoonmakenNa het schoonmakenDaken reinigen
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Professionele reiniging voor een frisse uitstraling

Bij het complete onderhoud van uw woning of bedrijfspand wordt het dak vaak over het hoofd gezien. Het dak vormt echter een belangrijk onderdeel van uw vastgoed en verdient evenveel aandacht als de rest van het pand.

Een schoon dak draagt niet alleen bij aan de uitstraling van het pand, maar ook aan de levensduur van het dak. Bij Gevelreiniger TIM H bieden wij professionele reinigingsdiensten die verder gaan dan alleen het verwijderen van vuil. Wij streven naar een grondige reiniging die de oorspronkelijke uitstraling van uw dak herstelt. Ontdek hoe onze expertise en gepatenteerde stoomtechniek uw dak weer laten stralen en beschermen tegen ongewenste aanslag en verontreinigingen.

Before LabelAfter Label
Daken reinigen

Dakpannen laten reinigen door een kundig bedrijf

De dakpannen vormen de uitstraling van het dak. Na verloop van tijd kan groene aanslag, alg en mos ervoor zorgen dat deze uitstraling verloren gaat. Het niet op tijd reinigen van de dakpannen kan niet alleen nadelen hebben voor de uitstraling van het pand, maar ook de duurzaamheid van het dak aantasten. Daarom raden wij aan om zo nu en dan een ervaren partij in te schakelen voor het grondig en milieuvriendelijk reinigen van uw dak.

“Kies voor onderhoud en bespaar op de lange termijn op kosten voor vervangen of repareren.”

Before LabelAfter Label

De voordelen van dakpannen reinigen met stoom

 1. Grondige reiniging: Stoomreiniging is uiterst effectief bij het verwijderen van hardnekkig vuil, groene aanslag, mos en algen. De hoge temperatuur van de stoom dringt diep door in de poriën van de dakpannen, waardoor zelfs diepgeworteld vuil wordt geëlimineerd.
 2. Milieuvriendelijk: Stoomreiniging maakt gebruik van enkel waterdamp, zonder toevoeging van chemische reinigingsmiddelen. Hierdoor is het een milieuvriendelijke methode die geen schadelijke stoffen achterlaat in de omgeving.
 3. Behoud van kwaliteit: De zachte, maar grondige reiniging met stoom zorgt ervoor dat de dakpannen niet beschadigd raken tijdens het reinigingsproces. Dit behoudt de kwaliteit en levensduur van de dakbedekking.
 4. Langdurig resultaat: Stoomreiniging biedt een langdurig effect, waardoor het langer duurt voordat vuil en aanslag terugkomen. Dit verlengt de periode tussen reinigingsbeurten.
Before LabelAfter Label
Daken reinigen

Uw dak en dakpannen weer schoon met stoom

Hardnekkig vuil zoals groene aanslag, mos en alg verdwijnt als sneeuw voor de zon dankzij de professionele reiniging van Gevelreiniger TIM H. Met onze gespecialiseerde stoomreinigers, die uitsluitend met hete stoom op 150 graden werken, kunnen wij garanderen dat wij het optimale resultaat bereiken.

Van een rieten dak tot een leien dak reinigen. Onze deskundige experts staan graag voor u klaar om uw dak weer te voorzien van een frisse onderhoudsbeurt. Zonder gebruik van chemische middelen, maar mét alle zorg voor uw dakbedekking en het behoud van de uitstraling.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Daken reinigen

 • Kan ik zelf dakpannen schoonmaken?

  Aangezien u op grote hoogtes aan de slag moet voor het reinigen van dakpannen, raden wij aan dit over te laten aan experts. Zij maken gebruik van hoogwaardig materiaal en weten precies hoe zij de betonnen, leien of keramische dakpannen schoon krijgen.

 • Hoe vaak moet ik mijn dakpannen laten reinigen?

  De frequentie van dakreiniging is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie van uw woning, de weersomstandigheden en de omgeving. Over het algemeen wordt aanbevolen om uw dakpannen minstens één keer per twee jaar professioneel te laten reinigen. In gebieden met veel bomen, vochtige klimaten of waar vuilaanslag snel optreedt, kan het nodig zijn vaker te reinigen. Een regelmatige reiniging helpt niet alleen bij het behoud van de esthetiek van uw dak, maar ook bij het voorkomen van schade en het verlengen van de levensduur van de dakbedekking.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten