Daken reinigen

Bij het complete onderhoud van uw woning of bedrijfspand wordt het dak vaak over het hoofd gezien. Het dak vormt echter een belangrijk onderdeel van uw vastgoed en verdient evenveel aandacht als de rest van het pand.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Daken reinigenVóór het schoonmakenNa het schoonmakenDaken reinigen
Nathalie van de Giesen
Nathalie van de Giesen
2023-07-12
Naar aanleiding van een folder in de brievenbus hebben we gebeld en dit is ons uitstekend bevallen! Super vriendelijke en zeer goede vakmensen! Zeker voor herhaling vatbaar!
A. Huijser
A. Huijser
2023-06-12
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
Aashna B
Aashna B
2023-06-09
Professioneel bedrijf dat uitstekende kwaliteit en dienstverlening op maat levert. Afspraken zijn stipt nagekomen. Prijs is meer dan schappelijk, service is top. De voor- en achtertuin zijn weer als nieuw!
Mohammed a
Mohammed a
2023-05-10
Ik heb de heren ingeschakeld om mijn tuin weer zomer klaar te krijgen. Het terras en de tuinmeubelen zaten onder de groene aanslag wat echt niet meer om aan te zien was. De heren hebben hun werk tot in de details goed uitgevoerd dus laat de zomer maar komen, bedankt toppers!!!
The Donk
The Donk
2023-05-09
Handige vaklui die voor een laag tarief écht vakmanschap leveren. Gewoon ouderwetse kwaliteit met de moderne middelen van vandaag. Zeker aan te raden!
H.A Burggraaf
H.A Burggraaf
2023-05-01
Deze mannen doen wat zij beloven. Ons straatje weer geheel mos vrij door hun hogedruk met stoom reiniging. Toppertjes zijn het
Gonzalez Carter
Gonzalez Carter
2023-04-29
Ik ben erg blij met het werk dat de hovenier heeft verricht in mijn tuin. Hij was zeer professioneel en behulpzaam gedurende het hele proces. De hovenier was zeer attent en begreep mijn wensen goed. Hij heeft mijn tuin omgetoverd tot een prachtige buitenruimte waar ik nu graag tijd doorbreng. De hovenier was zeer efficiënt en werkte snel. Hij nam de tijd om ervoor te zorgen dat alles perfect was en ging boven en buiten mijn verwachtingen. De hovenier was ook zeer respectvol en beleefd, en hij liet mijn tuin netjes en opgeruimd achter. Ik zou deze hovenier zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een professionele en betrouwbare hovenier. Hij heeft bewezen dat hij de kennis en ervaring heeft om elk soort tuinproject aan te pakken en tot een succesvol einde te brengen. Dank je wel!
Patricia Serreti
Patricia Serreti
2023-04-21
Mijn balkon is helemaal schoongespoten, zag er niet uit. Maar nu wel, ben er zo blij mee. Echt toppers!!

Professionele reiniging voor een frisse uitstraling

Bij het complete onderhoud van uw woning of bedrijfspand wordt het dak vaak over het hoofd gezien. Het dak vormt echter een belangrijk onderdeel van uw vastgoed en verdient evenveel aandacht als de rest van het pand.

Een schoon dak draagt niet alleen bij aan de uitstraling van het pand, maar ook aan de levensduur van het dak. Bij Gevelreiniger TIM H bieden wij professionele reinigingsdiensten die verder gaan dan alleen het verwijderen van vuil. Wij streven naar een grondige reiniging die de oorspronkelijke uitstraling van uw dak herstelt. Ontdek hoe onze expertise en gepatenteerde stoomtechniek uw dak weer laten stralen en beschermen tegen ongewenste aanslag en verontreinigingen.

Before LabelAfter Label
Daken reinigen

Dakpannen laten reinigen door een kundig bedrijf

De dakpannen vormen de uitstraling van het dak. Na verloop van tijd kan groene aanslag, alg en mos ervoor zorgen dat deze uitstraling verloren gaat. Het niet op tijd reinigen van de dakpannen kan niet alleen nadelen hebben voor de uitstraling van het pand, maar ook de duurzaamheid van het dak aantasten. Daarom raden wij aan om zo nu en dan een ervaren partij in te schakelen voor het grondig en milieuvriendelijk reinigen van uw dak.

“Kies voor onderhoud en bespaar op de lange termijn op kosten voor vervangen of repareren.”

Before LabelAfter Label

De voordelen van dakpannen reinigen met stoom

 1. Grondige reiniging: Stoomreiniging is uiterst effectief bij het verwijderen van hardnekkig vuil, groene aanslag, mos en algen. De hoge temperatuur van de stoom dringt diep door in de poriën van de dakpannen, waardoor zelfs diepgeworteld vuil wordt geëlimineerd.
 2. Milieuvriendelijk: Stoomreiniging maakt gebruik van enkel waterdamp, zonder toevoeging van chemische reinigingsmiddelen. Hierdoor is het een milieuvriendelijke methode die geen schadelijke stoffen achterlaat in de omgeving.
 3. Behoud van kwaliteit: De zachte, maar grondige reiniging met stoom zorgt ervoor dat de dakpannen niet beschadigd raken tijdens het reinigingsproces. Dit behoudt de kwaliteit en levensduur van de dakbedekking.
 4. Langdurig resultaat: Stoomreiniging biedt een langdurig effect, waardoor het langer duurt voordat vuil en aanslag terugkomen. Dit verlengt de periode tussen reinigingsbeurten.
Before LabelAfter Label
Daken reinigen

Uw dak en dakpannen weer schoon met stoom

Hardnekkig vuil zoals groene aanslag, mos en alg verdwijnt als sneeuw voor de zon dankzij de professionele reiniging van Gevelreiniger TIM H. Met onze gespecialiseerde stoomreinigers, die uitsluitend met hete stoom op 150 graden werken, kunnen wij garanderen dat wij het optimale resultaat bereiken.

Van een rieten dak tot een leien dak reinigen. Onze deskundige experts staan graag voor u klaar om uw dak weer te voorzien van een frisse onderhoudsbeurt. Zonder gebruik van chemische middelen, maar mét alle zorg voor uw dakbedekking en het behoud van de uitstraling.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Daken reinigen

 • Kan ik zelf dakpannen schoonmaken?

  Aangezien u op grote hoogtes aan de slag moet voor het reinigen van dakpannen, raden wij aan dit over te laten aan experts. Zij maken gebruik van hoogwaardig materiaal en weten precies hoe zij de betonnen, leien of keramische dakpannen schoon krijgen.

 • Hoe vaak moet ik mijn dakpannen laten reinigen?

  De frequentie van dakreiniging is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie van uw woning, de weersomstandigheden en de omgeving. Over het algemeen wordt aanbevolen om uw dakpannen minstens één keer per twee jaar professioneel te laten reinigen. In gebieden met veel bomen, vochtige klimaten of waar vuilaanslag snel optreedt, kan het nodig zijn vaker te reinigen. Een regelmatige reiniging helpt niet alleen bij het behoud van de esthetiek van uw dak, maar ook bij het voorkomen van schade en het verlengen van de levensduur van de dakbedekking.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten