Dakterras reinigen

Is uw dakterras toe aan een grondige reinigingsbeurt? Laat ons u helpen om uw buitenruimte weer stralend en uitnodigend te maken voor de zonnige dagen die komen gaan. Met onze professionele reinigingsdiensten verwijderen we alle vuil, algen en andere verontreinigingen, waardoor uw dakterras weer helemaal opknapt en gereed is om van te genieten.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

dakterras reinigen voorVóór het schoonmakenNa het schoonmakendakterras reinigen na
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Bij Hovenier TIMH bent u verzekerd van

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreiniging van balkons
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en zijn VCA-gecertificeerd 
 • Scherpe tarieven, zonder achteraf verrast te worden
 • Gegarandeerd resultaat voor uw balkon
Before LabelAfter Label

Uw dakterras schoonmaken: Hoe we te werk gaan

Kiest u voor Hovenier TIM H? Dan kiest u voor kwaliteit en aandacht voor uw dakterras. Onze aanpak voor het schoonmaken van uw dakterras begint met een grondige inspectie van het oppervlak. We analyseren de staat van de bestrating, het type vervuiling en eventuele problematische gebieden. Vervolgens stellen we een plan op dat is afgestemd op uw specifieke behoeften en de vereisten van uw dakterras.

Met behulp van professionele reinigingsapparatuur en technieken gaan we aan de slag. We beginnen met het verwijderen van los vuil en bladeren, gevolgd door het aanbrengen van een geschikt reinigingsmiddel om hardnekkige vlekken en verontreinigingen aan te pakken. Daarna passen we stoomreiniging toe, een effectieve methode die diep doordringt en zelfs de meest lastige vuilresten verwijdert zonder schade aan te brengen aan het oppervlak.

Before LabelAfter Label
dakterras reinigen door hovenier

Wat zijn de voordelen van stoomreiniging voor uw dakterras?

 1. Diepgaande reiniging: Stoomreiniging biedt een grondige en effectieve reiniging van uw dakterrasoppervlak, waarbij vuil, vet, algen en andere verontreinigingen diep worden verwijderd.
 2. Milieuvriendelijk: Stoomreiniging maakt gebruik van alleen waterdamp, zonder het gebruik van chemische reinigingsmiddelen, waardoor het een milieuvriendelijke optie is voor het reinigen van uw dakterras.
 3. Veiligheid: Stoomreiniging is over het algemeen veilig voor verschillende soorten materialen, zoals hout, steen, tegels en beton, en veroorzaakt geen schade aan het oppervlak.
 4. Snelle droogtijd: Door het gebruik van hete stoom droogt uw dakterras snel na de reiniging, waardoor het snel weer beloopbaar is.
Before LabelAfter Label
dakterras reinigen

Uw dakterras weer schoon met stoom

Wanneer u kiest voor Hovenier TIM H weet u zeker dat resultaat gegarandeerd is. Ons ervaren team van professionals staat klaar om uw dakterras grondig te reinigen met behulp van stoom, een effectieve en milieuvriendelijke methode. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat uw dakterras weer stralend en uitnodigend wordt voor de komende zomerse dagen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken voor een grondige reiniging van uw dakterras. Wij helpen u graag bij het milieuvriendelijk reinigen van uw buitenruimte.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Dakterras reinigen

 • Kan ik zelf mijn dakterras reinigen of moet ik een professional inschakelen?

  Hoewel sommige mensen ervoor kiezen om hun dakterras zelf te reinigen, kan het inschakelen van een professionele reinigingsdienst zoals Hovenier TIM H resulteren in een grondiger en efficiënter resultaat. Professionele reinigers beschikken over de juiste apparatuur, expertise en reinigingsmiddelen om uw dakterras op een veilige en effectieve manier te reinigen, waardoor u tijd en moeite bespaart.

 • Hoelang duurt het voordat mijn dakterras na de reiniging weer bruikbaar is?

  De droogtijd van uw dakterras na de reiniging kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de weersomstandigheden en het type reinigingsmethode dat is gebruikt. Over het algemeen kunt u verwachten dat uw dakterras binnen een paar uur tot een dag na de reiniging weer volledig bruikbaar is.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten