Gevels reinigen

Bij het onderhoud van een woning of bedrijfspand is de gevel vaak het eerste wat mensen zien, maar ook wat het meest te lijden heeft onder de invloed van weersomstandigheden en vervuiling. Een schone gevel draagt niet alleen bij aan de uitstraling, maar ook aan de duurzaamheid en waarde van het pand.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Gevels reinigenVóór het schoonmakenNa het schoonmakenGevels reinigen
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Professionele gevelreiniging voor een vertrouwde uitstraling

Bij het onderhoud van een woning of bedrijfspand is de gevel vaak het eerste wat mensen zien, maar ook wat het meest te lijden heeft onder de invloed van weersomstandigheden en vervuiling. Een schone gevel draagt niet alleen bij aan de uitstraling, maar ook aan de duurzaamheid en waarde van het pand.

Bij Gevelreiniger TIM H bieden wij gespecialiseerde gevelreiniging met moderne technieken en zorgvuldige aandacht voor iedere gevel. Ontdek hoe stoomreiniging uw gevel vernieuwt en beschermt, en zo een frisse uitstraling aan uw vastgoed geeft.

Before LabelAfter Label

Bij Gevelreiniger TIM H bent u verzekerd van

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreiniging van tuinen
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en zijn VCA gecertificeerd 
 • Scherpe tarieven, zonder achteraf verrast te worden
 • Gegarandeerd resultaat voor uw tuin of tuintegels
Before LabelAfter Label
Gevels reinigen

Professioneel gevel laten reinigen

Het professioneel laten reinigen van uw gevels is een specialistische handeling waar gevraagd wordt om expertise en een efficiënte werkwijze. Bij Gevelreiniger TIM H combineren we vakmanschap met geavanceerde reinigingstechnieken om uw gevels weer in optimale staat te brengen. Of het nu gaat om het verwijderen van hardnekkige vervuiling, mossen, of het herstellen van de originele uitstraling van uw gevel, wij bieden professionele gevelreiniging op maat. Vertrouw op onze ervaring en kennis voor een grondige en duurzame reiniging van uw gevels.

Voorkom een agressieve methode van chemisch reinigen en ervaar de voordelen van stoomreinigen. Uw gevel gereinigd met kennis en expertise op de eerste plaats. Dát is Gevelreiniger TIM H.

Before LabelAfter Label
Gevels reinigen

Hardnekkige vervuiling op uw gevel verdwijnt als sneeuw voor de zon

Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om grondig vuil van uw bedrijfspanden te verwijderen, wat direct zichtbare resultaten oplevert. Niet alleen herwint uw pand onmiddellijk zijn frisse uitstraling, maar het reinigingsproces draagt ook bij aan de duurzaamheid van het gebruikte materiaal.

Kies voor een schoon en fris bedrijfspand en laat hardnekkige vervuiling geen belemmering meer vormen. Verken de effectieve reinigingsoplossingen van Gevelreiniger TIM H en geniet van het duurzame resultaat.

“Kies voor onderhoud en bespaar op de lange termijn op kosten voor vervangen of repareren.”

Before LabelAfter Label
Gevels reinigen

Grondige gevelreiniging: De voordelen van stoomreinigen

 • Kostenbesparend op den duur: Met behulp van een stoomreiniger elimineren wij de celstructuur van algen, mos en groenaanslag, waardoor uw terras langer schoon blijft en de frequentie van reiniging aanzienlijk wordt verminderd. En dat scheelt op den duur in de kosten.
 • Zeer vriendelijk voor ons milieu: De stoomreiniger werkt enkel met water, waardoor groene aanslag op een milieuvriendelijke wijze wordt aangepakt. Beter dan de hogedrukreiniger.
 • Geen beschadigingen aan uw steen of hout: De stoomreiniger werkt met heet water, wat ervoor zorgt dat steen en hout onbeschadigd blijven en hun oorspronkelijke kleur gewoon behouden.
Before LabelAfter Label

Uw gevel weer schoon met stoom

Kies voor Gevelreiniger TIM H, waar professionele reinigingsdiensten op maat samenkomen. Ons streven gaat verder dan alleen het reinigen van uw gevels. Wij zetten ons in om aan uw vraagstukken te voldoen. Ontdek de perfecte balans tussen vakmanschap, flexibiliteit en milieuverantwoordelijkheid.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor het reinigen van uw natuurstenen gevels te bespreken. Met jarenlange ervaring in ons vak begrijpen we als geen ander hoe we de vertrouwde uitstraling van uw bedrijfspand kunnen herstellen.

Ervaar de schoonheid van een fris bedrijfspand dankzij de expertise van Gevelreiniger TIM H. Ontdek het zelf!

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Gevels reinigen

 • Is gevelreiniging schadelijk voor mijn gevel?

  Nee, gevelreiniging, indien uitgevoerd door professionals zoals Hovenier TIM H, is niet schadelijk voor uw gevel. Wij maken gebruik van geavanceerde reinigingstechnieken, waaronder stoomreiniging, die effectief zijn in het verwijderen van vuil en verontreinigingen zonder schade aan te brengen aan het gevelmateriaal. Onze experts zullen de juiste methode kiezen op basis van het type gevel en de mate van vervuiling om een veilige en grondige reiniging te garanderen.

 • Hoe lang duurt het voordat de resultaten van gevelreiniging zichtbaar zijn?

  De zichtbare resultaten van gevelreiniging variëren afhankelijk van factoren zoals het type vervuiling, de gekozen reinigingsmethode en de weersomstandigheden. Over het algemeen kunt u echter snel verbeteringen zien, vaak al direct na de reiniging. Het volledige effect wordt duidelijker naarmate de gevel droogt. Gevelreiniger TIM H streeft ernaar om snelle en merkbare resultaten te leveren bij elke gevelreiniging.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten