Gevels reinigen

Bij het onderhoud van een woning of bedrijfspand is de gevel vaak het eerste wat mensen zien, maar ook wat het meest te lijden heeft onder de invloed van weersomstandigheden en vervuiling. Een schone gevel draagt niet alleen bij aan de uitstraling, maar ook aan de duurzaamheid en waarde van het pand.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Gevels reinigenVóór het schoonmakenNa het schoonmakenGevels reinigen
Nathalie van de Giesen
Nathalie van de Giesen
2023-07-12
Naar aanleiding van een folder in de brievenbus hebben we gebeld en dit is ons uitstekend bevallen! Super vriendelijke en zeer goede vakmensen! Zeker voor herhaling vatbaar!
A. Huijser
A. Huijser
2023-06-12
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
Aashna B
Aashna B
2023-06-09
Professioneel bedrijf dat uitstekende kwaliteit en dienstverlening op maat levert. Afspraken zijn stipt nagekomen. Prijs is meer dan schappelijk, service is top. De voor- en achtertuin zijn weer als nieuw!
Mohammed a
Mohammed a
2023-05-10
Ik heb de heren ingeschakeld om mijn tuin weer zomer klaar te krijgen. Het terras en de tuinmeubelen zaten onder de groene aanslag wat echt niet meer om aan te zien was. De heren hebben hun werk tot in de details goed uitgevoerd dus laat de zomer maar komen, bedankt toppers!!!
The Donk
The Donk
2023-05-09
Handige vaklui die voor een laag tarief écht vakmanschap leveren. Gewoon ouderwetse kwaliteit met de moderne middelen van vandaag. Zeker aan te raden!
H.A Burggraaf
H.A Burggraaf
2023-05-01
Deze mannen doen wat zij beloven. Ons straatje weer geheel mos vrij door hun hogedruk met stoom reiniging. Toppertjes zijn het
Gonzalez Carter
Gonzalez Carter
2023-04-29
Ik ben erg blij met het werk dat de hovenier heeft verricht in mijn tuin. Hij was zeer professioneel en behulpzaam gedurende het hele proces. De hovenier was zeer attent en begreep mijn wensen goed. Hij heeft mijn tuin omgetoverd tot een prachtige buitenruimte waar ik nu graag tijd doorbreng. De hovenier was zeer efficiënt en werkte snel. Hij nam de tijd om ervoor te zorgen dat alles perfect was en ging boven en buiten mijn verwachtingen. De hovenier was ook zeer respectvol en beleefd, en hij liet mijn tuin netjes en opgeruimd achter. Ik zou deze hovenier zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een professionele en betrouwbare hovenier. Hij heeft bewezen dat hij de kennis en ervaring heeft om elk soort tuinproject aan te pakken en tot een succesvol einde te brengen. Dank je wel!
Patricia Serreti
Patricia Serreti
2023-04-21
Mijn balkon is helemaal schoongespoten, zag er niet uit. Maar nu wel, ben er zo blij mee. Echt toppers!!

Professionele gevelreiniging voor een vertrouwde uitstraling

Bij het onderhoud van een woning of bedrijfspand is de gevel vaak het eerste wat mensen zien, maar ook wat het meest te lijden heeft onder de invloed van weersomstandigheden en vervuiling. Een schone gevel draagt niet alleen bij aan de uitstraling, maar ook aan de duurzaamheid en waarde van het pand.

Bij Gevelreiniger TIM H bieden wij gespecialiseerde gevelreiniging met moderne technieken en zorgvuldige aandacht voor iedere gevel. Ontdek hoe stoomreiniging uw gevel vernieuwt en beschermt, en zo een frisse uitstraling aan uw vastgoed geeft.

Before LabelAfter Label

Bij Gevelreiniger TIM H bent u verzekerd van

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreiniging van tuinen
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en zijn VCA gecertificeerd 
 • Scherpe tarieven, zonder achteraf verrast te worden
 • Gegarandeerd resultaat voor uw tuin of tuintegels
Before LabelAfter Label
Gevels reinigen

Professioneel gevel laten reinigen

Het professioneel laten reinigen van uw gevels is een specialistische handeling waar gevraagd wordt om expertise en een efficiënte werkwijze. Bij Gevelreiniger TIM H combineren we vakmanschap met geavanceerde reinigingstechnieken om uw gevels weer in optimale staat te brengen. Of het nu gaat om het verwijderen van hardnekkige vervuiling, mossen, of het herstellen van de originele uitstraling van uw gevel, wij bieden professionele gevelreiniging op maat. Vertrouw op onze ervaring en kennis voor een grondige en duurzame reiniging van uw gevels.

Voorkom een agressieve methode van chemisch reinigen en ervaar de voordelen van stoomreinigen. Uw gevel gereinigd met kennis en expertise op de eerste plaats. Dát is Gevelreiniger TIM H.

Before LabelAfter Label
Gevels reinigen

Hardnekkige vervuiling op uw gevel verdwijnt als sneeuw voor de zon

Onze kennis en ervaring stellen ons in staat om grondig vuil van uw bedrijfspanden te verwijderen, wat direct zichtbare resultaten oplevert. Niet alleen herwint uw pand onmiddellijk zijn frisse uitstraling, maar het reinigingsproces draagt ook bij aan de duurzaamheid van het gebruikte materiaal.

Kies voor een schoon en fris bedrijfspand en laat hardnekkige vervuiling geen belemmering meer vormen. Verken de effectieve reinigingsoplossingen van Gevelreiniger TIM H en geniet van het duurzame resultaat.

“Kies voor onderhoud en bespaar op de lange termijn op kosten voor vervangen of repareren.”

Before LabelAfter Label
Gevels reinigen

Grondige gevelreiniging: De voordelen van stoomreinigen

 • Kostenbesparend op den duur: Met behulp van een stoomreiniger elimineren wij de celstructuur van algen, mos en groenaanslag, waardoor uw terras langer schoon blijft en de frequentie van reiniging aanzienlijk wordt verminderd. En dat scheelt op den duur in de kosten.
 • Zeer vriendelijk voor ons milieu: De stoomreiniger werkt enkel met water, waardoor groene aanslag op een milieuvriendelijke wijze wordt aangepakt. Beter dan de hogedrukreiniger.
 • Geen beschadigingen aan uw steen of hout: De stoomreiniger werkt met heet water, wat ervoor zorgt dat steen en hout onbeschadigd blijven en hun oorspronkelijke kleur gewoon behouden.
Before LabelAfter Label

Uw gevel weer schoon met stoom

Kies voor Gevelreiniger TIM H, waar professionele reinigingsdiensten op maat samenkomen. Ons streven gaat verder dan alleen het reinigen van uw gevels. Wij zetten ons in om aan uw vraagstukken te voldoen. Ontdek de perfecte balans tussen vakmanschap, flexibiliteit en milieuverantwoordelijkheid.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor het reinigen van uw natuurstenen gevels te bespreken. Met jarenlange ervaring in ons vak begrijpen we als geen ander hoe we de vertrouwde uitstraling van uw bedrijfspand kunnen herstellen.

Ervaar de schoonheid van een fris bedrijfspand dankzij de expertise van Gevelreiniger TIM H. Ontdek het zelf!

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Gevels reinigen

 • Is gevelreiniging schadelijk voor mijn gevel?

  Nee, gevelreiniging, indien uitgevoerd door professionals zoals Hovenier TIM H, is niet schadelijk voor uw gevel. Wij maken gebruik van geavanceerde reinigingstechnieken, waaronder stoomreiniging, die effectief zijn in het verwijderen van vuil en verontreinigingen zonder schade aan te brengen aan het gevelmateriaal. Onze experts zullen de juiste methode kiezen op basis van het type gevel en de mate van vervuiling om een veilige en grondige reiniging te garanderen.

 • Hoe lang duurt het voordat de resultaten van gevelreiniging zichtbaar zijn?

  De zichtbare resultaten van gevelreiniging variëren afhankelijk van factoren zoals het type vervuiling, de gekozen reinigingsmethode en de weersomstandigheden. Over het algemeen kunt u echter snel verbeteringen zien, vaak al direct na de reiniging. Het volledige effect wordt duidelijker naarmate de gevel droogt. Gevelreiniger TIM H streeft ernaar om snelle en merkbare resultaten te leveren bij elke gevelreiniging.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten