Groene aanslag hout verwijderen

Komen de zomerse maanden er weer aan? Dan is het hoog tijd om uw terras of steiger grondig te reinigen en te ontdoen van groene aanslag. Deze aanslag, veroorzaakt door algen en mossen, kan niet alleen het uiterlijk van uw houten oppervlakken aantasten, maar ook zorgen voor een glad en gevaarlijk oppervlak.

Met Hovenier TIM H schakelt u een ervaren en bovendien betrokken partij in die u snel kan helpen bij het verwijderen van groene aanslag, mossen en algen. Middels stoomreiniging zorgen wij voor een efficiënte behandeling van het hout.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Vóór het schoonmakenNa het schoonmakenGroene aanslag hout verwijderen na
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Bij Hovenier TIM H bent u verzekerd van

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreiniging
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en zijn VCA-gecertificeerd 
 • Scherpe tarieven, zonder achteraf verrast te worden
 • Gegarandeerd resultaat voor uw aanvraag
Before LabelAfter Label

Stoomreinigen van houtwerk

Stoomreiniging is de oplossing voor het verwijderen van groene aanslag, mos en alg op houtwerk! Deze krachtige reinigingsmethode maakt gebruik van hete stoom om vuil, algen en mossen effectief te verwijderen, zonder dat er agressieve chemicaliën nodig zijn. Het resultaat is een grondig gereinigd oppervlak met behoud van de integriteit van het hout. Met stoomreiniging kunnen we uw houtwerk weer laten stralen en de natuurlijke schoonheid ervan herstellen, terwijl we tegelijkertijd het milieu sparen.

Before LabelAfter Label
Groene aanslag hout verwijderen

Wat is de oorzaak van groene aanslag op vlonders?

De oorzaak van groene aanslag op vlonders is meestal een combinatie van vocht en warmte, vooral in vochtige en schaduwrijke omgevingen. Deze omstandigheden creëren een ideale voedingsbodem voor algen, mossen en schimmels, die zich gemakkelijk hechten aan het houtoppervlak van de vlonders en groene aanslag veroorzaken. Daarnaast kunnen organisch materiaal zoals bladeren, pollen en ander vuil dat op de vlonders terechtkomt, bijdragen aan de groei van algen en mossen.

Before LabelAfter Label

Waarom groene aanslag verwijderen van hout?

 • Veiligheid: Groene aanslag kan het houtoppervlak glad maken, wat het risico op uitglijden en vallen verhoogt, vooral bij vochtig weer.
 • Behoud van de structuur: Door groene aanslag te verwijderen, behoudt het hout zijn oorspronkelijke structuur en integriteit, waardoor het langer meegaat.
 • Uitstraling: Het verwijderen van groene aanslag verbetert de esthetische uitstraling van het hout, waardoor het er schoon, fris en aantrekkelijk uitziet.
 • Langdurige bescherming: Regelmatig reinigen van groene aanslag voorkomt dat deze zich ophoopt en diep doordringt in het hout, waardoor de levensduur van het hout wordt verlengd en de behoefte aan vervanging wordt verminderd.
Before LabelAfter Label

Houtwerk reinigen: Onze werkwijze

Bij Hovenier TIM H gaan we altijd zorgvuldig aan de slag met het verwijderen van groene aanslag op hout. Omdat we weten dat aanslag kan zorgen voor gladde plekken snappen we de urgentie en gaan we grondig te werk. Onze werkwijze begint met een grondige inspectie van het houtwerk om de omvang van de vervuiling vast te stellen. Vervolgens passen we de juiste reinigingstechnieken toe, waaronder stoomreiniging, om de aanslag effectief te verwijderen zonder het hout te beschadigen. Met onze expertise en professionele apparatuur zorgen we voor een optimaal resultaat en laten we uw houtwerk weer stralen als nieuw.

Before LabelAfter Label

Uw hout weer schoon met stoom

Groene aanslag is binnen no-time verwijderd met behulp van stoomreiniging. Deze effectieve reinigingsmethode wordt steeds vaker ingezet en levert bewezen resultaat. Bij Hovenier TIM H vertrouwen wij al jaren op de effectiviteit en duurzaamheid van stoomreiniging om houtoppervlakken grondig te reinigen en hun natuurlijke schoonheid te herstellen.

Met onze professionele stoomreinigingsdiensten zorgen we ervoor dat uw houten terrassen, vlonders, schuttingen en andere houten oppervlakken weer stralen als nieuw. Door de krachtige werking van stoom worden vuil, algen, mossen en andere verontreinigingen veilig en efficiënt verwijderd, zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken.

Before LabelAfter Label
Stralend hout

Veelgestelde vragen over Groene aanslag hout verwijderen

 • Hoe ontstaat groene aanslag op hout?

  Groene aanslag op hout ontstaat voornamelijk door de groei van algen, mossen en schimmels, die gedijen in vochtige en schaduwrijke omgevingen. Deze organismen hechten zich aan het oppervlak van het hout en veroorzaken de typische groene verkleuring.

 • Is groene aanslag schadelijk voor hout?

  Groene aanslag zelf is meestal niet schadelijk voor het hout, maar het kan de esthetiek van het houtwerk aantasten en ervoor zorgen dat het oppervlak glad wordt, wat slipgevaar kan veroorzaken. Bovendien kan langdurige blootstelling aan vocht en aanslag leiden tot houtrot en andere schade aan het hout. Daarom is het belangrijk om groene aanslag regelmatig te verwijderen.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten