Groene aanslag verwijderen in tuinen

Genieten van de zon in uw eigen tuin is nog fijner wanneer uw tuin er fris en verzorgd uitziet, vrij van groene aanslag. Van belang is dan ook dat u regelmatig onderhoud uitvoert om groene aanslag te voorkomen en te verwijderen. Met onze professionele reinigingsdiensten kunnen we niet alleen de groene aanslag effectief verwijderen, maar ook advies geven over hoe u uw tuin het beste kunt onderhouden om deze in optimale conditie te houden. Zo kunt u blijven genieten van een prachtige en gezonde tuin gedurende alle seizoenen.

  • Veiligheid Voorop
  • Duurzame Reiniging
  • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Groene aanslag verwijderen in tuinen voorVóór het schoonmakenNa het schoonmakenGroene aanslag verwijderen in tuinen na
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Waarom groene aanslag verwijderen in tuinen?

Groene aanslag ontstaat al snel, met name gedurende de wintermaanden, wanneer vochtige omstandigheden en weinig zonlicht ideale groeicondities creëren voor algen en mossen. Het verwijderen van groene aanslag is essentieel om uw tuin er verzorgd en aantrekkelijk uit te laten zien.

Het voorkomt niet alleen dat uw bestrating glad wordt en uw tuin er onverzorgd uitziet, maar het verlengt ook de levensduur van uw tegels en andere oppervlakken. Daarnaast draagt het bij aan een veilige en plezierige buitenomgeving voor uzelf, uw gezin en uw gasten.

Before LabelAfter Label

Hoe ontstaat groene aanslag in uw tuin?

Groene aanslag ontstaat voornamelijk door de groei van algen, mossen en andere micro-organismen op oppervlakken in uw tuin. Deze groei wordt bevorderd door vochtige omstandigheden, weinig zonlicht en organisch materiaal zoals bladeren en ander tuinafval dat op de oppervlakken blijft liggen. Vooral tijdens de wintermaanden, wanneer het vaak regenachtig en vochtig is en de dagen korter zijn, gedijen deze organismen goed en kan groene aanslag snel ontstaan op bijvoorbeeld tegels, stenen, houten vlonders en andere tuinoppervlakken.

Groene aanslag voorkomen is uiteraard ook mogelijk. Het regelmatig schoonhouden en onderhouden van uw tuin kan helpen om de groei van algen, mossen en andere micro-organismen te beperken. Verwijder regelmatig bladeren en ander tuinafval van de oppervlakken, en zorg voor voldoende beluchting en afwatering om vochtige omstandigheden te verminderen. Daarnaast kunt u overwegen om de tuin regelmatig te reinigen met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel om groene aanslag te voorkomen.

Before LabelAfter Label
Groene aanslag verwijderen in tuinen

Groene aanslag verwijderen in tuinen: Onze aanpak

Kiest u voor Hovenier TIM H, dan kiest u voor een betrouwbare partij die gespecialiseerd is in het effectief verwijderen van groene aanslag in tuinen. Onze aanpak omvat een grondige reiniging met behulp van professionele technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. We inspecteren eerst de omvang van de groene aanslag en bepalen vervolgens de meest geschikte aanpak om deze te verwijderen. Of het nu gaat om tegels, stenen, houten vlonders of andere tuinoppervlakken, wij zorgen ervoor dat uw tuin weer fris en verzorgd oogt. Met Hovenier TIM H kiest u voor een tuin die weer straalt van gezondheid en schoonheid.

Before LabelAfter Label

Uw tuin weer schoon met stoom

Uw tuin is weer in optimale conditie dankzij onze effectieve stoomreinigingsmethode. Groene aanslag, mossen en algen worden grondig verwijderd, waardoor uw tuin er weer fris en verzorgd uitziet. Met stoomreiniging kunnen we zelfs de meest hardnekkige vervuilingen effectief elimineren, zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën. Laat ons uw tuin weer stralen met onze milieuvriendelijke aanpak.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek hoe wij uw tuin weer laten stralen met onze milieuvriendelijke aanpak.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Groene aanslag verwijderen in tuinen

  • Hoe ontstaat groene aanslag op tegels?

    Groene aanslag ontstaat voornamelijk door de ontwikkeling van algen, mossen en andere micro-organismen op oppervlakken in vochtige en schaduwrijke omstandigheden.

  • Is groene aanslag zelf te verwijderen?

    Ja, groene aanslag kan worden verwijderd met verschillende methoden, zoals schoonmaken met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, borstelen, schrobben of gebruik van hogedrukreinigers.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten