Groene aanslag verwijderen van tegels

U kent het vast wel, u heeft de wintermaanden niet in uw tuin vertoefd en bij terugkomst in de lente ontdekt u dat uw tegels bedekt zijn met lelijke groene aanslag. Geen zorgen, wij bieden een effectieve reinigingsmethode om deze aanslag te verwijderen en uw tegels weer te laten stralen als nieuw. Met onze gespecialiseerde technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen pakken we de groene aanslag grondig aan, zodat uw terras, tuinpaden en opritten er weer prachtig uitzien.

  • Veiligheid Voorop
  • Duurzame Reiniging
  • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Groene aanslag verwijderen van tegels voorVóór het schoonmakenNa het schoonmakenGroene aanslag verwijderen van tegels na
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Waarom groene aanslag verwijderen van tegels?

Groene aanslag kan de uitstraling van uw tuin of buitenruimte behoorlijk aantasten. Het geeft een verwaarloosde indruk en kan ervoor zorgen dat uw tegels er vies en onverzorgd uitzien. Bovendien kunnen groene aanslag op tegels glad worden wanneer het nat is, wat het risico op uitglijden en verwondingen verhoogt. Door groene aanslag effectief te verwijderen, herstelt u niet alleen de esthetiek van uw tegels, maar zorgt u er ook voor dat uw buitenruimte veilig en uitnodigend blijft voor zowel uzelf als uw gasten.

Before LabelAfter Label

Hoe ontstaat groene aanslag op tegels?

Groene aanslag wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door de ontwikkeling van algen, mossen en andere micro-organismen op de oppervlakken op de tegels. Deze groei wordt gestimuleerd door vochtige omstandigheden, een gebrek aan zonlicht en de aanwezigheid van organisch materiaal zoals bladeren en ander tuinafval dat op de oppervlakken blijft liggen. Vooral tijdens de wintermaanden, wanneer het vaak regenachtig en vochtig is en de dagen korter zijn, gedijen deze organismen goed en kan groene aanslag snel ontstaan op bijvoorbeeld tegels, stenen, houten vlonders en andere tuinoppervlakken.

Groene aanslag voorkomen is uiteraard ook mogelijk. U kunt regelmatig het oppervlak van uw tegels schoonmaken en ervoor zorgen dat er geen organisch materiaal blijft liggen. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen voor voldoende beluchting en afwatering rondom de tegels om vochtige omstandigheden te verminderen.

Before LabelAfter Label
Groene aanslag verwijderen van tegels door hovenier

Groene aanslag verwijderen van tegels: Onze aanpak

Groene aanslag verwijderen kan iedereen. Zeker wanneer gebruik wordt gemaakt van chemische middelen. Echter is dat voor ons een no-go! Wij werken enkel met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die effectief zijn in het verwijderen van groene aanslag van tegels. Onze aanpak omvat het gebruik van speciale technieken en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die de aanslag grondig aanpakken zonder schade toe te brengen aan het milieu of aan uw tegels.

We streven naar een evenwicht tussen effectiviteit en duurzaamheid, zodat uw tegels niet alleen schoon worden, maar ook beschermd blijven voor de lange termijn. Met onze aanpak kunt u genieten van een schone en groene-aanslagvrije tuin, zonder compromissen te hoeven sluiten op het gebied van milieuvriendelijkheid.

Before LabelAfter Label
Groene aanslag verwijderen van tegels

Uw tegels weer schoon met stoom

Groene aanslag verdwijnt als sneeuw voor de zon dankzij stoomreiniging. Bij Hovenier TIM H werken wij al jaren met deze effectieve reinigingsmethode. Door gebruik te maken van hoge druk en stoom kunnen we groene aanslag grondig verwijderen, zonder dat daarbij schadelijke chemicaliën nodig zijn. Het resultaat? Een prachtig schone en frisse uitstraling van uw tegels, waardoor uw tuin of buitenruimte weer helemaal opknapt.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van groene aanslag verwijderen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Groene aanslag verwijderen van tegels

  • Hoe kan ik groene aanslag op mijn terras voorkomen?

    Om groene aanslag op uw terras te voorkomen, is het belangrijk om regelmatig bladeren en ander organisch materiaal te verwijderen, voor voldoende beluchting en afwatering te zorgen en eventueel een coating aan te brengen die de groei van algen en mossen tegengaat.

  • Is stoomreiniging effectief voor het verwijderen van groene aanslag?

    Ja, stoomreiniging is een zeer effectieve methode om groene aanslag te verwijderen. De hoge temperatuur van de stoom doodt algen en mossen, terwijl de druk ervoor zorgt dat ze gemakkelijk van het oppervlak worden verwijderd, zonder dat er chemische reinigingsmiddelen nodig zijn.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten