Groene aanslag vlonder verwijderen

Een schone vlonder is veel waard. Niet alleen omdat het de uitstraling van uw buitenruimte ten goede komt, maar ook omdat het de veiligheid van uw terras bevordert. Met groene aanslag op uw vlonder ontstaat er namelijk een glad oppervlak dat gevaarlijk kan zijn, vooral bij vochtig weer.

Niet voor niets is het dan ook aan te raden om tijdig onderhoud in te schakelen. En dan staat Hovenier TIM H graag voor u klaar.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Groene aanslag vlonder verwijderen voorVóór het schoonmakenNa het schoonmakenGroene aanslag vlonder verwijderen na
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Bij Hovenier TIM H bent u verzekerd van

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreiniging
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en zijn VCA-gecertificeerd 
 • Scherpe tarieven, zonder achteraf verrast te worden
 • Gegarandeerd resultaat voor uw aanvraag
Before LabelAfter Label

Waarom groene aanslag verwijderen van uw vlonder?

Groene aanslag op vlonders kan al snel leiden tot gladheid, wat weer voor gevaarlijke situaties kan zorgen. Vooral tijdens natte en koude periodes kan deze aanslag ervoor zorgen dat het oppervlak van de vlonder spekglad wordt, wat het risico op uitglijden en vallen vergroot. Door regelmatig groene aanslag te verwijderen, zorgt u voor een veilige en prettige omgeving op uw vlonder, waar u zorgeloos kunt genieten van buitenactiviteiten. Daarnaast verlengt het verwijderen van groene aanslag ook de levensduur van de vlonder, doordat het hout minder snel zal gaan rotten of beschadigd zal raken.

Before LabelAfter Label
Groene aanslag vlonder verwijderen door hovenier

Wat is de oorzaak van groene aanslag op vlonders?

Groene aanslag kan al snel ontstaan op vlonders door de combinatie van vocht en warmte, vooral in vochtige en schaduwrijke omgevingen. Dit creëert een ideale voedingsbodem voor algen, mossen en schimmels, die zich gemakkelijk hechten aan het houtoppervlak en groene aanslag veroorzaken. Daarnaast kunnen bladeren, pollen en ander organisch materiaal dat op de vlonder valt, bijdragen aan de groei van algen en mossen.

Door de vlonders regelmatig te voorzien van een kleine onderhoudsbeurt kunt u de groei van groene aanslag tegengaan en de levensduur van het hout verlengen. Dit omvat het regelmatig vegen en schoonmaken van de vlonders, evenals het trimmen van nabijgelegen planten en heggen om schaduw te verminderen en vochtophoping te voorkomen.

Before LabelAfter Label
Stralende vlonder

Hoe wij te werk gaan

Bij Hovenier TIM H werken wij op een bewezen en efficiënte manier om uw buitenruimte te reinigen en te onderhouden. Hierbij hechten wij veel waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Middels stoomreiniging kunnen wij gegarandeerd resultaat verzekeren en tegelijkertijd het milieu sparen door het gebruik van chemische reinigingsmiddelen te vermijden. Ons ervaren team past de juiste technieken toe om vuil, groene aanslag en andere verontreinigingen effectief te verwijderen, zodat uw buitenruimte weer straalt en duurzaam wordt onderhouden.

Before LabelAfter Label

Uw vlonders weer schoon met stoom

Wilt u weer genieten van schone vlonders en een frisse uitstraling van uw terras? Schakel dan de expertise en kennis van Hovenier TIM H in. Met jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om vlonders en steigers te reinigen en gegarandeerd resultaat te verzekeren.

Ons ervaren team maakt gebruik van stoomreiniging, een effectieve en milieuvriendelijke methode om groene aanslag, vuil en andere verontreinigingen grondig te verwijderen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat uw buitenruimte weer stralen!

Before LabelAfter Label
Groene aanslag vlonder verwijderen

Veelgestelde vragen over Groene aanslag vlonder verwijderen

 • Is het verwijderen van groene aanslag van vlonders schadelijk voor het hout?

  Nee, het verwijderen van groene aanslag van vlonders kan veilig worden uitgevoerd zonder schade aan het hout aan te brengen. Bij Hovenier TIM H gebruiken we milieuvriendelijke methoden zoals stoomreiniging om groene aanslag effectief te verwijderen zonder het hout aan te tasten.

 • Hoe vaak moet ik mijn vlonders reinigen om groene aanslag te voorkomen?

  De frequentie van het reinigen van vlonders hangt af van verschillende factoren, waaronder de blootstelling aan vocht en de omgeving waarin de vlonders zich bevinden. Over het algemeen wordt aanbevolen om vlonders minstens één keer per jaar grondig te reinigen om groene aanslag te voorkomen en de levensduur van het hout te verlengen.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten