Mos verwijderen terras en oprit

In de wintermaanden kan mos zich snel verspreiden op uw terras en oprit, vooral in vochtige en schaduwrijke gebieden. En dat is erg vervelend. Niet alleen omdat het uw bedrijfspand of woning een onverzorgde uitstraling geeft, maar ook omdat het de veiligheid kan verminderen door het gladde oppervlak dat ontstaat.

Snel handelen is dan ook aan te raden. Bij Hovenier TIM H begrijpen we dat groene aanslag moet worden verwijderd en gaan we zorgvuldig voor u aan het werk om uw terras en oprit weer schoon en veilig te maken. Met onze professionele aanpak en expertise zorgen we ervoor dat uw buitenruimte weer straalt als nieuw.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Mos verwijderen terras en oprit voorVóór het schoonmakenNa het schoonmakenMos verwijderen terras en oprit na
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Stoomreinigen van terrassen en opritten

Groene aanslag, mos en alg ontstaan al snel tijdens de wintermaanden. Met name waarin er weinig tot geen onderhoud wordt uitgevoerd. Dit kan leiden tot een opeenhoping van vuil, algen en mossen op uw terras en oprit, waardoor ze er onverzorgd en glad uit kunnen zien. Toch kan stoomreiniging al snel voor een oplossing zorgen.

Stoomreiniging is een effectieve methode die de laatste jaren aan populariteit wint. En dat is niet gek! Met behulp van stoom wordt het vuil diep gereinigd en worden algen en mossen effectief verwijderd, zonder dat er schadelijke chemicaliën aan te pas komen. Bovendien is stoomreiniging milieuvriendelijk en laat het uw terras en oprit weer stralen als nieuw.

Before LabelAfter Label

Wat is de oorzaak van mos op bestrating?

De oorzaak van mos en groene aanslag op bestrating wordt voornamelijk veroorzaakt door de aanwezigheid van vocht gecombineerd met warmte en weinig zonlicht. Deze omstandigheden creëren een ideale leefomgeving voor algen, mossen en schimmels, die zich gemakkelijk hechten aan het oppervlak van de bestrating en zo groene aanslag vormen. Daarnaast kunnen organische materialen zoals bladeren, pollen en vuil zich ophopen op de bestrating, waardoor de groei van algen en mossen wordt gestimuleerd.

Before LabelAfter Label
Mos verwijderen terras en oprit door hovenier

Waarom groene aanslag verwijderen van een oprit of terras?

Mos en algemene aanslag verwijderen van opritten of terrassen is met name aan te raden voor de veiligheid en uitstraling van het pand. We lichten de voordelen graag toe:

 1. Veiligheid: Groene aanslag en mos kan het oppervlak glad maken, vooral bij vochtig weer, wat leidt tot een verhoogd risico op uitglijden en vallen. Door groene aanslag te verwijderen, vermindert u dit risico en zorgt u voor een veilige omgeving voor uzelf, uw gezin, bezoekers en klanten.
 2. Uitstraling: Een terras of oprit bedekt met groene aanslag ziet er verwaarloosd en onverzorgd uit, wat afbreuk doet aan de esthetiek van uw pand. Door regelmatig groene aanslag te verwijderen, behoudt u de netheid en uitstraling van uw buitenruimte, waardoor het aantrekkelijker wordt voor uzelf en anderen.
Before LabelAfter Label

Waarom u kiest voor Hovenier TIM H

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreiniging
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en zijn VCA-gecertificeerd 
 • Scherpe tarieven, zonder achteraf verrast te worden
 • Gegarandeerd resultaat voor uw aanvraag
Before LabelAfter Label

Houtwerk reinigen: Onze werkwijze

Kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Het zijn onze drie pijlers bij Hovenier TIM H als het gaat om het reinigen van houtwerk. We beginnen met een grondige inspectie van het houtoppervlak om de beste reinigingsaanpak te bepalen. Vervolgens gebruiken we milieuvriendelijke methoden, zoals stoomreiniging, om groene aanslag, vuil en andere verontreinigingen te verwijderen. Ons ervaren team zorgt ervoor dat het houtwerk weer zijn natuurlijke schoonheid en glans terugkrijgt, terwijl we ook streven naar het behoud van de duurzaamheid van het materiaal en de veiligheid van onze klanten.

Before LabelAfter Label

Uw terras en oprit weer schoon met stoom

Bij Hoveniert TIM H staat resultaat en veiligheid op de eerste plaats. Wij hechten veel waarde aan het milieu en reinigen bestrating enkel middels stoomreiniging. Met behulp van stoom verwijderen we grondig vuil, groene aanslag en andere verontreinigingen, terwijl we tegelijkertijd het gebruik van schadelijke chemicaliën vermijden. Op deze manier garanderen we niet alleen een schone en frisse uitstraling van uw terras en oprit, maar dragen we ook bij aan een duurzamere omgeving.

Uw terras en oprit op een milieuvriendelijke wijze laten reinigen? Schakel dan de expertise van Hovenier TIM H in. Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden voor uw buitenruimtes te bespreken.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Mos verwijderen terras en oprit

 • Hoe kan ik mos effectief verwijderen van mijn terras en oprit?

  Er zijn verschillende methoden om mos te verwijderen, waaronder schrobben met een borstel en reinigingsmiddel, gebruik van een hogedrukreiniger, en het aanbrengen van chemische mossendodende producten. Het gebruik van een hogedrukreiniger kan effectief zijn, maar het is belangrijk om de juiste druk en techniek te gebruiken om schade aan uw bestrating te voorkomen.

 • Waarom is het belangrijk om mos van mijn terras en oprit te verwijderen?

  Mos kan niet alleen een onverzorgde uitstraling geven aan uw terras en oprit, maar het kan ook zorgen voor gladheid en een verminderde veiligheid, vooral tijdens natte weersomstandigheden. Bovendien kan mos de voegen tussen de stenen beschadigen en de levensduur van uw bestrating verkorten.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten