Onderhoud particulier

Er is niks zo lekker als genieten in een verzorgde tuin tijdens de zonnige dagen. Maar een tuin leeft, wat betekent dat er tijd en energie in gestoken moet worden om deze verzorgd te houden. Wellicht heeft u daar geen tijd voor of geen verstand van.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Onderhoud particulierVóór het schoonmakenNa het schoonmakenOnderhoud particulier
Hovenier Timh
4.9
Gebaseerd op 16 beoordelingen
powered by Google
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Geef uw tuinonderhoud uit handen aan echte professionals en liefhebbers.

Er is niks zo lekker als genieten in een verzorgde tuin tijdens de zonnige dagen. Maar een tuin leeft, wat betekent dat er tijd en energie in gestoken moet worden om deze verzorgd te houden. Wellicht heeft u daar geen tijd voor of geen verstand van. Of wellicht wilt u alleen een gedeelte uitvoeren van het tuinonderhoud en wilt u de rest uit handen geven. Dit is allemaal mogelijk bij ons. Neem contact op voor meer informatie of voor het aanvragen van een gratis offerte.

Before LabelAfter Label
Onderhoud particulier

Wat valt onder particulier tuinonderhoud?

Voor het particulier onderhoud kunt u ons inschakelen voor de meest gebruikelijke werkzaamheden, zoals het:

 • maaien van gras
 • snoeien van beplanting
 • verwijderen van onkruid
 • knippen van hagen
 • schoonspuiten van bestrating
 • en nog veel meer
Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Onderhoud particulier

 • Hoe vaak tuinonderhoud?

  Hoe vaak u het beste uw tuin kunt laten onderhoud is afhankelijk van uw tuin en budget. Wij kunnen het onderhoud periodiek uitvoeren, maar dit kan ook éénmalig. Met periodiek onderhoud kunnen wij de tuin het hele jaar door bijhouden, waardoor deze er het hele jaar mooi uitziet en er geen achterstallig onderhoud ontstaat. Voor een goed advies kunt u contact opnemen, waarna wij u kunnen adviseren op basis van uw tuin en wensen.

 • Wat kost tuinonderhoud?

  De kosten van tuinonderhoud worden voornamelijk bepaald door arbeidsuren, materiaal en gereedschap. De meeste kosten zitten in arbeidsuren en dit is afhankelijk van de grootte van uw tuin en hoe vaak u wilt dat wij deze onderhouden. Gemiddeld zit het arbeidsloon voor tuinonderhoud tussen de €40 en €60. Voor een duidelijke offerte op maat kunt u gebruik maken van ons contactformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 • Kunnen jullie ook gedeeltelijk onderhoud uitvoeren?

  Uiteraard is dat mogelijk. Met onze flexibele aanpak kunt u ons inschakelen voor alleen datgene wat u uit handen wilt geven. Van complete onderhoud tot alleen het grasmaaien of onkruid verwijderen. Bij ons kan dat allemaal!

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten