Geef uw tuinonderhoud uit handen aan echte professionals en liefhebbers.

Er is niks zo lekker als genieten in een verzorgde tuin tijdens de zonnige dagen. Maar een tuin leeft, wat betekent dat er tijd en energie in gestoken moet worden om deze verzorgd te houden. Wellicht heeft u daar geen tijd voor of geen verstand van. Of wellicht wilt u alleen een gedeelte uitvoeren van het tuinonderhoud en wilt u de rest uit handen geven. Dit is allemaal mogelijk bij ons. Neem contact op voor meer informatie of voor het aanvragen van een gratis offerte.

Wat valt onder particulier tuinonderhoud?

Voor het particulier onderhoud kunt u ons inschakelen voor de meest gebruikelijke werkzaamheden, zoals het:

  • maaien van gras
  • snoeien van beplanting
  • verwijderen van onkruid
  • knippen van hagen
  • schoonspuiten van bestrating
  • en nog veel meer

Hoe vaak u het beste uw tuin kunt laten onderhoud is afhankelijk van uw tuin en budget. Wij kunnen het onderhoud periodiek uitvoeren, maar dit kan ook éénmalig. Met periodiek onderhoud kunnen wij de tuin het hele jaar door bijhouden, waardoor deze er het hele jaar mooi uitziet en er geen achterstallig onderhoud ontstaat. Voor een goed advies kunt u contact opnemen, waarna wij u kunnen adviseren op basis van uw tuin en wensen.

De kosten van tuinonderhoud worden voornamelijk bepaald door arbeidsuren, materiaal en gereedschap. De meeste kosten zitten in arbeidsuren en dit is afhankelijk van de grootte van uw tuin en hoe vaak u wilt dat wij deze onderhouden. Gemiddeld zit het arbeidsloon voor tuinonderhoud tussen de €40 en €60. Voor een duidelijke offerte op maat kunt u gebruik maken van ons contactformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Uiteraard is dat mogelijk. Met onze flexibele aanpak kunt u ons inschakelen voor alleen datgene wat u uit handen wilt geven. Van complete onderhoud tot alleen het grasmaaien of onkruid verwijderen. Bij ons kan dat allemaal!

Recent werk