Waarom zakelijk tuinonderhoud

Het groen rondom uw organisatie, winkel of kantoor, is medebepalend voor het imago van uw bedrijf. Wij hebben ons gespecialiseerd in tuinonderhoud voor bedrijven en zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar professioneel bij ligt. Het tuinonderhoud voor bedrijven kunnen wij uitvoeren op basis van een abonnement, maar wij kunnen dit ook éénmalig uitvoeren.

Wat valt onder zakelijk tuinonderhoud?

Voor het zakelijk onderhoud kunt u ons inschakelen voor de meest veelzijdige werkzaamheden, zoals:

  • grasmaaien
  • beplanting snoeien
  • onkruid verwijderen
  • knippen van hagen
  • bestrating schoonspuiten
  • en nog veel meer

Hoe vaak u het beste uw tuin kunt laten onderhoud is afhankelijk van uw terrein en budget. Wij kunnen het onderhoud periodiek uitvoeren, maar dit kan ook éénmalig. Met periodiek onderhoud kunnen wij de tuin het hele jaar door bijhouden, waardoor deze er het hele jaar mooi uitziet en er geen achterstallig onderhoud ontstaat. Voor een goed goed advies kunt u contact opnemen, waarna wij u kunnen adviseren op basis van uw tuin en wensen.

De kosten van zakelijk tuinonderhoud worden voornamelijk bepaald door het aantal arbeidsuren, de materialen en het gereedschap. De meeste kosten zitten in de arbeidsuren en deze zijn afhankelijk van de grootte van uw tuin en hoe vaak u wilt dat wij deze onderhouden. Gemiddeld zit het arbeidsloon voor tuinonderhoud tussen de €40 en €60. Voor een duidelijke offerte op maat kunt u gebruik maken van ons contactformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Jazeker kan dat. U kunt ons inschakelen voor het totale onderhoud, maar u kunt ons ook inschakelen voor een gedeelte van het tuinonderhoud. Zo werken wij samen aan een mooie en representatieve bedrijfstuin.

Recent werk