Onderhoud zakelijk

Het groen rondom uw organisatie, winkel of kantoor, is medebepalend voor het imago van uw bedrijf. Wij hebben ons gespecialiseerd in tuinonderhoud voor bedrijven en zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar professioneel bij ligt.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Onderhoud zakelijkVóór het schoonmakenNa het schoonmakenOnderhoud zakelijk
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Waarom zakelijk tuinonderhoud

Het groen rondom uw organisatie, winkel of kantoor, is medebepalend voor het imago van uw bedrijf. Wij hebben ons gespecialiseerd in tuinonderhoud voor bedrijven en zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar professioneel bij ligt. Het tuinonderhoud voor bedrijven kunnen wij uitvoeren op basis van een abonnement, maar wij kunnen dit ook éénmalig uitvoeren.

Before LabelAfter Label
Onderhoud zakelijk

Wat valt onder zakelijk tuinonderhoud?

Voor het zakelijk onderhoud kunt u ons inschakelen voor de meest veelzijdige werkzaamheden, zoals:

 • grasmaaien
 • beplanting snoeien
 • onkruid verwijderen
 • knippen van hagen
 • bestrating schoonspuiten
 • en nog veel meer
Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Onderhoud zakelijk

 • Hoe vaak tuinonderhoud?

  Hoe vaak u het beste uw tuin kunt laten onderhoud is afhankelijk van uw terrein en budget. Wij kunnen het onderhoud periodiek uitvoeren, maar dit kan ook éénmalig. Met periodiek onderhoud kunnen wij de tuin het hele jaar door bijhouden, waardoor deze er het hele jaar mooi uitziet en er geen achterstallig onderhoud ontstaat. Voor een goed goed advies kunt u contact opnemen, waarna wij u kunnen adviseren op basis van uw tuin en wensen.

 • Wat kost tuinonderhoud?

  De kosten van zakelijk tuinonderhoud worden voornamelijk bepaald door het aantal arbeidsuren, de materialen en het gereedschap. De meeste kosten zitten in de arbeidsuren en deze zijn afhankelijk van de grootte van uw tuin en hoe vaak u wilt dat wij deze onderhouden. Gemiddeld zit het arbeidsloon voor tuinonderhoud tussen de €40 en €60. Voor een duidelijke offerte op maat kunt u gebruik maken van ons contactformulier om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 • Kunnen jullie ook gedeeltelijk onderhoud uitvoeren?

  Jazeker kan dat. U kunt ons inschakelen voor het totale onderhoud, maar u kunt ons ook inschakelen voor een gedeelte van het tuinonderhoud. Zo werken wij samen aan een mooie en representatieve bedrijfstuin.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten