Onderhouds abonnement

Het goed onderhouden van een tuin is een continue en tijdrovend proces. Door nalatig onderhoud kan het genieten in uw tuin veranderen naar een gevoel van een ware last. Wilt u dit voorkomen? Maak dan gebruik van ons onderhoudsabonnement, zodat u het hele jaar door kunt genieten in een heerlijk verzorgde tuin.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Onderhouds abonnementVóór het schoonmakenNa het schoonmakenOnderhouds abonnement
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Waarom een onderhoudsabonnement?

Het goed onderhouden van een tuin is een continue en tijdrovend proces. Door nalatig onderhoud kan het genieten in uw tuin veranderen naar een gevoel van een ware last. Wilt u dit voorkomen? Maak dan gebruik van ons onderhoudsabonnement, zodat u het hele jaar door kunt genieten in een heerlijk verzorgde tuin.

Een onderhoudsabonnement hoeft helemaal niet duur te zijn. Zo hebben wij al een pakket van €100 per maand, waarbij wij elke maand 3 uur lang uw tuin komen onderhouden en deze er het hele jaar door strak bij ligt. Dit tarief is inclusief arbeidsloon, gebruikte machines en materialen en inclusief groenafval verwijdering.

Before LabelAfter Label

Welke werkzaamheden vallen onder tuinonderhoud?

Met een onderhoudsabonnement kunnen wij de meeste reguliere onderhoudswerken verzorgen, zoals het:

 • maaien van gras
 • verwijderen van onkruid
 • knippen van hagen
 • schoonspuiten van bestrating
 • bladeren opruimen
 • bemesten en snoeien
 • en nog veel meer
Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Onderhouds abonnement

 • Hoe vaak tuinonderhoud?

  Hoe vaak wij u tuin komen onderhouden met een onderhoudsabonnement is afhankelijk van uw tuin. Geen tuin is hetzelfde, en de ene tuin heeft meer onderhoud nodig dan de andere tuin. Daarom is het belangrijk dat u een maatwerk pakket krijgt, zodat u geen cent teveel betaalt. Voor een goed beeld van uw tuin, komen wij graag vrijblijvend langs om een offerte voor u op te maken.

 • Wanneer komen jullie langs?

  Wij passen onze agenda graag aan die van u. Zo bepaalt u zelf wanneer wij komen en hoe vaak.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten