Oprit reinigen

Een schone oprit is de eerste indruk voor klanten, gasten en voorbijgangers. Het is niet alleen een visitekaartje voor uw woning of bedrijf, maar het draagt ook bij aan de veiligheid en het welzijn van iedereen die erlangs loopt of rijdt. Een verzorgde oprit nodigt uit

Na verloop van tijd ontstaat er vuil, groene aanslag en verschillende mossen. En dat is zonde. Laat ze dan ook tijdig verwijderen om te voorkomen dat uw oprit er verwaarloosd uitziet en om de veiligheid te waarborgen.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Oprit reinigen voorVóór het schoonmakenNa het schoonmakenOprit reinigen na
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Bij Hovenier TIM H bent u verzekerd van

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreiniging
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en zijn VCA-gecertificeerd 
 • Scherpe tarieven, zonder achteraf verrast te worden
 • Gegarandeerd resultaat voor uw aanvraag
Before LabelAfter Label

Oprit reinigen: Onze werkwijze

Bij Hovenier TIM H zetten wij ons actief in om uw oprit of klinkers te reinigen. Onze werkwijze begint met een grondige inspectie van uw oprit om de mate van vervuiling en eventuele beschadigingen vast te stellen. Vervolgens maken we gebruik van geavanceerde reinigingsapparatuur en -technieken, waaronder hogedrukreiniging en stoomreiniging, om vuil, algen, mossen en andere verontreinigingen effectief te verwijderen.

Indien nodig voeren we ook reparaties uit aan beschadigde klinkers of voegen, om uw oprit weer in optimale staat te brengen. Met onze professionele aanpak streven we ernaar om uw oprit niet alleen grondig te reinigen, maar ook te laten stralen als nieuw.

Before LabelAfter Label
Oprit reinigen door hovenier

De voordelen van een schone oprit voor uw bedrijf

 1. Professionele uitstraling: Een schone oprit geeft uw bedrijf een professionele uitstraling en creëert een positieve eerste indruk bij klanten, bezoekers en voorbijgangers.
 2. Veiligheid: Een gereinigde oprit vermindert het risico op valpartijen en ongelukken, waardoor de veiligheid van zowel personeel als bezoekers wordt gewaarborgd.
 3. Onderhoud van voertuigen: Een schone oprit helpt bij het behoud van voertuigen, doordat vuil en corrosie worden verwijderd, wat op lange termijn kostenbesparend kan zijn voor uw bedrijf.
 4. Verlenging levensduur: Door regelmatig onderhoud en reiniging wordt de levensduur van uw oprit verlengd, waardoor u op lange termijn kosten bespaart en investeringen uitstelt.
Before LabelAfter Label
Oprit reinigen

Uw oprit weer schoon met stoom

Een schone oprit is niet alleen een plezier voor het oog, maar ook een praktische noodzaak voor de veiligheid en het behoud van uw oprit. Stoomreiniging biedt een effectieve en milieuvriendelijke oplossing om vuil, olie, algen en andere verontreinigingen grondig te verwijderen, zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken.

Met stoomreiniging kunnen we uw oprit weer laten stralen als nieuw, terwijl we tegelijkertijd de levensduur ervan verlengen en een veilige omgeving creëren voor u en uw bezoekers. Laat ons uw oprit reinigen met stoom en geniet van een schone en duurzame oprijlaan voor uw huis of bedrijf.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Oprit reinigen

 • Is stoomreiniging veilig voor alle soorten bestrating?

  Ja, stoomreiniging is over het algemeen veilig voor diverse soorten bestrating, zoals beton, klinkers, tegels en natuursteen. Het is een milieuvriendelijke en effectieve methode die geen schade aanricht aan de bestrating, mits correct toegepast door professionele reinigingsdiensten.

 • Hoelang duurt het voordat een gereinigde oprit weer beloopbaar is?

  De droogtijd na het reinigen van een oprit kan variëren, afhankelijk van factoren zoals het weer en het type bestrating. Over het algemeen kan een oprit na het reinigen binnen enkele uren tot een dag weer beloopbaar zijn. Professionele reinigingsdiensten kunnen adviseren over de beste droogtijden voor uw specifieke situatie.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten