Parkeerplaatsen reinigen

Na verloop van tijd is het goed mogelijk dat parkeerplaatsen, -terreinen en opritten onderhevig zijn aan de invloeden van weersomstandigheden, verkeer en de groei van algen, mos of andere ongewenste begroeiingen.

  • Veiligheid Voorop
  • Duurzame Reiniging
  • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Parkeerplaatsen reinigenVóór het schoonmakenNa het schoonmakenParkeerplaatsen reinigen
Nathalie van de Giesen
Nathalie van de Giesen
2023-07-12
Naar aanleiding van een folder in de brievenbus hebben we gebeld en dit is ons uitstekend bevallen! Super vriendelijke en zeer goede vakmensen! Zeker voor herhaling vatbaar!
A. Huijser
A. Huijser
2023-06-12
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
Aashna B
Aashna B
2023-06-09
Professioneel bedrijf dat uitstekende kwaliteit en dienstverlening op maat levert. Afspraken zijn stipt nagekomen. Prijs is meer dan schappelijk, service is top. De voor- en achtertuin zijn weer als nieuw!
Mohammed a
Mohammed a
2023-05-10
Ik heb de heren ingeschakeld om mijn tuin weer zomer klaar te krijgen. Het terras en de tuinmeubelen zaten onder de groene aanslag wat echt niet meer om aan te zien was. De heren hebben hun werk tot in de details goed uitgevoerd dus laat de zomer maar komen, bedankt toppers!!!
The Donk
The Donk
2023-05-09
Handige vaklui die voor een laag tarief écht vakmanschap leveren. Gewoon ouderwetse kwaliteit met de moderne middelen van vandaag. Zeker aan te raden!
H.A Burggraaf
H.A Burggraaf
2023-05-01
Deze mannen doen wat zij beloven. Ons straatje weer geheel mos vrij door hun hogedruk met stoom reiniging. Toppertjes zijn het
Gonzalez Carter
Gonzalez Carter
2023-04-29
Ik ben erg blij met het werk dat de hovenier heeft verricht in mijn tuin. Hij was zeer professioneel en behulpzaam gedurende het hele proces. De hovenier was zeer attent en begreep mijn wensen goed. Hij heeft mijn tuin omgetoverd tot een prachtige buitenruimte waar ik nu graag tijd doorbreng. De hovenier was zeer efficiënt en werkte snel. Hij nam de tijd om ervoor te zorgen dat alles perfect was en ging boven en buiten mijn verwachtingen. De hovenier was ook zeer respectvol en beleefd, en hij liet mijn tuin netjes en opgeruimd achter. Ik zou deze hovenier zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een professionele en betrouwbare hovenier. Hij heeft bewezen dat hij de kennis en ervaring heeft om elk soort tuinproject aan te pakken en tot een succesvol einde te brengen. Dank je wel!
Patricia Serreti
Patricia Serreti
2023-04-21
Mijn balkon is helemaal schoongespoten, zag er niet uit. Maar nu wel, ben er zo blij mee. Echt toppers!!

Parkeerterrein reinigen met vakkundigheid en zorg

Na verloop van tijd is het goed mogelijk dat parkeerplaatsen, -terreinen en opritten onderhevig zijn aan de invloeden van weersomstandigheden, verkeer en de groei van algen, mos of andere ongewenste begroeiingen.

Bij Hovenier TIM H begrijpen wij de uitdagingen waarmee deze oppervlakken te maken krijgen en bieden wij gespecialiseerde reinigingsdiensten om ze te herstellen naar hun vertrouwde staat. Met aandacht voor elk detail en dankzij een innovatieve stoomtechniek, zorgen wij ervoor dat uw parkeeromgeving niet alleen in uiterlijk wordt verbeterd, maar ook duurzaam wordt gereinigd, zonder schade aan te richten.

Before LabelAfter Label
Parkeerplaatsen reinigen

Parkeerterrein laten schoonmaken door een expert

Vermijd chemische reiniging en de hogedrukspuit, kies voor de voordelen van stoomreiniging. Bij Hovenier TIM H bieden wij gespecialiseerde reinigingsdiensten voor uw parkeerterrein, zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën of agressieve hogedrukreinigers.

Met onze geavanceerde en gepatenteerde stoomtechniek zorgen wij voor een grondige reiniging, waarbij niet alleen het oppervlakkige vuil wordt verwijderd, maar ook de dieper gelegen verontreinigingen worden aangepakt. Hierdoor kunnen wij altijd een optimaal resultaat garanderen!

“Bij Hovenier TIM H streven we naar meer dan alleen reiniging; we bieden een totaaloplossing voor een duurzaam en aantrekkelijk parkeerterrein.”

Before LabelAfter Label
Parkeerplaatsen reinigen

De voordelen van stoomreiniging

Kostenbesparing op de lange termijn: Door gebruik te maken van een stoomreiniger, breken wij de celstructuur van algen, mos en groenaanslag af. Hierdoor blijft uw terras langer schoon, en wordt de noodzaak van regelmatige reiniging aanzienlijk verminderd. Dit resulteert op de lange termijn in kostenbesparing. Goed voor de portemonnee dus!

Behoud van uw steen en hout: De stoomreiniger maakt gebruik van heet water, wat ervoor zorgt dat uw steen en hout onaangetast blijven en hun oorspronkelijke kleur behouden. Geen beschadigingen, en een behoud van de mooie uitstraling van uw buitenoppervlakken.

Milieuvriendelijkheid voorop: Onze stoomreiniger functioneert uitsluitend op water, wat een milieuvriendelijke aanpak garandeert bij de bestrijding van groene aanslag. Een duurzamere keuze dan traditionele hogedrukreinigers.

Before LabelAfter Label

Uw parkeerterrein milieuvriendelijk reinigen met Hovenier TIM H

Bij Hovenier TIM H begrijpen wij het belang van een milieuvriendelijke werkwijze. Wij garanderen u dat wij enkel werken met mechanismen en reinigingsmiddelen die het milieu respecteren en geen schade toebrengen aan de natuurlijke omgeving. Chemische producten komen er bij ons niet in! Wij houden het parkeerterrein op een vriendelijke manier langdurig schoon, waardoor u weer optimaal kunt genieten van een verzorgde omgeving.

Al onze diensten worden uitgevoerd door professionals met jarenlange ervaring op het gebied van stoomreiniging. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en verzekeren wij u dat alles volgens een milieuvriendelijke aanpak wordt behandeld. Zonder chemicaliën.

Before LabelAfter Label

Uw parkeerterrein weer schoon met stoom

Hardnekkig vuil als groene aanslag, mos en alg verdwijnen als sneeuw voor de zon dankzij de professionele reiniging van Hovenier TIM H. Met behulp van onze stoomreinigers, die enkel met hete stoom op 150 graden werken, kunnen wij garanderen dat wij het optimale resultaat bereiken.

Onze professionele schoonmakers staan graag voor u klaar om uw parkeerterrein weer te voorzien van een frisse onderhoudsbeurt. Zonder chemische middelen, maar mét alle zorg voor uw bestrating en flora.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Parkeerplaatsen reinigen

  • Hoe vaak is het aan te raden mijn parkeerplaats te laten reinigen?

    De frequentie van reiniging hangt af van verschillende factoren, zoals het gebruik, de locatie en de mate van vervuiling. Over het algemeen raden we aan om jaarlijks een grondige reiniging uit te voeren. Bij intensiever gebruik of specifieke behoeften kunnen we een aangepast reinigingsschema opstellen.

  • Is stoomreiniging veilig voor alle soorten bestratingen op parkeerplaatsen?

    Absoluut. Stoomreiniging is een veilige en effectieve methode die geschikt is voor verschillende soorten bestratingen, waaronder beton, klinkers, tegels en meer. Het is mild voor oppervlakken en elimineert grondig vuil, groene aanslag en andere verontreinigingen zonder schade te veroorzaken.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten