Parkeerplaatsen reinigen

Na verloop van tijd is het goed mogelijk dat parkeerplaatsen, -terreinen en opritten onderhevig zijn aan de invloeden van weersomstandigheden, verkeer en de groei van algen, mos of andere ongewenste begroeiingen.

  • Veiligheid Voorop
  • Duurzame Reiniging
  • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Parkeerplaatsen reinigenVóór het schoonmakenNa het schoonmakenParkeerplaatsen reinigen
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Parkeerterrein reinigen met vakkundigheid en zorg

Na verloop van tijd is het goed mogelijk dat parkeerplaatsen, -terreinen en opritten onderhevig zijn aan de invloeden van weersomstandigheden, verkeer en de groei van algen, mos of andere ongewenste begroeiingen.

Bij Hovenier TIM H begrijpen wij de uitdagingen waarmee deze oppervlakken te maken krijgen en bieden wij gespecialiseerde reinigingsdiensten om ze te herstellen naar hun vertrouwde staat. Met aandacht voor elk detail en dankzij een innovatieve stoomtechniek, zorgen wij ervoor dat uw parkeeromgeving niet alleen in uiterlijk wordt verbeterd, maar ook duurzaam wordt gereinigd, zonder schade aan te richten.

Before LabelAfter Label
Parkeerplaatsen reinigen

Parkeerterrein laten schoonmaken door een expert

Vermijd chemische reiniging en de hogedrukspuit, kies voor de voordelen van stoomreiniging. Bij Hovenier TIM H bieden wij gespecialiseerde reinigingsdiensten voor uw parkeerterrein, zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën of agressieve hogedrukreinigers.

Met onze geavanceerde en gepatenteerde stoomtechniek zorgen wij voor een grondige reiniging, waarbij niet alleen het oppervlakkige vuil wordt verwijderd, maar ook de dieper gelegen verontreinigingen worden aangepakt. Hierdoor kunnen wij altijd een optimaal resultaat garanderen!

“Bij Hovenier TIM H streven we naar meer dan alleen reiniging; we bieden een totaaloplossing voor een duurzaam en aantrekkelijk parkeerterrein.”

Before LabelAfter Label
Parkeerplaatsen reinigen

De voordelen van stoomreiniging

Kostenbesparing op de lange termijn: Door gebruik te maken van een stoomreiniger, breken wij de celstructuur van algen, mos en groenaanslag af. Hierdoor blijft uw terras langer schoon, en wordt de noodzaak van regelmatige reiniging aanzienlijk verminderd. Dit resulteert op de lange termijn in kostenbesparing. Goed voor de portemonnee dus!

Behoud van uw steen en hout: De stoomreiniger maakt gebruik van heet water, wat ervoor zorgt dat uw steen en hout onaangetast blijven en hun oorspronkelijke kleur behouden. Geen beschadigingen, en een behoud van de mooie uitstraling van uw buitenoppervlakken.

Milieuvriendelijkheid voorop: Onze stoomreiniger functioneert uitsluitend op water, wat een milieuvriendelijke aanpak garandeert bij de bestrijding van groene aanslag. Een duurzamere keuze dan traditionele hogedrukreinigers.

Before LabelAfter Label

Uw parkeerterrein milieuvriendelijk reinigen met Hovenier TIM H

Bij Hovenier TIM H begrijpen wij het belang van een milieuvriendelijke werkwijze. Wij garanderen u dat wij enkel werken met mechanismen en reinigingsmiddelen die het milieu respecteren en geen schade toebrengen aan de natuurlijke omgeving. Chemische producten komen er bij ons niet in! Wij houden het parkeerterrein op een vriendelijke manier langdurig schoon, waardoor u weer optimaal kunt genieten van een verzorgde omgeving.

Al onze diensten worden uitgevoerd door professionals met jarenlange ervaring op het gebied van stoomreiniging. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en verzekeren wij u dat alles volgens een milieuvriendelijke aanpak wordt behandeld. Zonder chemicaliën.

Before LabelAfter Label

Uw parkeerterrein weer schoon met stoom

Hardnekkig vuil als groene aanslag, mos en alg verdwijnen als sneeuw voor de zon dankzij de professionele reiniging van Hovenier TIM H. Met behulp van onze stoomreinigers, die enkel met hete stoom op 150 graden werken, kunnen wij garanderen dat wij het optimale resultaat bereiken.

Onze professionele schoonmakers staan graag voor u klaar om uw parkeerterrein weer te voorzien van een frisse onderhoudsbeurt. Zonder chemische middelen, maar mét alle zorg voor uw bestrating en flora.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Parkeerplaatsen reinigen

  • Hoe vaak is het aan te raden mijn parkeerplaats te laten reinigen?

    De frequentie van reiniging hangt af van verschillende factoren, zoals het gebruik, de locatie en de mate van vervuiling. Over het algemeen raden we aan om jaarlijks een grondige reiniging uit te voeren. Bij intensiever gebruik of specifieke behoeften kunnen we een aangepast reinigingsschema opstellen.

  • Is stoomreiniging veilig voor alle soorten bestratingen op parkeerplaatsen?

    Absoluut. Stoomreiniging is een veilige en effectieve methode die geschikt is voor verschillende soorten bestratingen, waaronder beton, klinkers, tegels en meer. Het is mild voor oppervlakken en elimineert grondig vuil, groene aanslag en andere verontreinigingen zonder schade te veroorzaken.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten