Schoolplein reinigen

Het schoolplein is een van de belangrijkste speelplekken voor kinderen. Het is dan ook van groot belang dat deze schoon en bovendien veilig is. 

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Schoolplein reinigenVóór het schoonmakenNa het schoonmakenSchoolplein reinigen
Nathalie van de Giesen
Nathalie van de Giesen
2023-07-12
Naar aanleiding van een folder in de brievenbus hebben we gebeld en dit is ons uitstekend bevallen! Super vriendelijke en zeer goede vakmensen! Zeker voor herhaling vatbaar!
A. Huijser
A. Huijser
2023-06-12
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
Aashna B
Aashna B
2023-06-09
Professioneel bedrijf dat uitstekende kwaliteit en dienstverlening op maat levert. Afspraken zijn stipt nagekomen. Prijs is meer dan schappelijk, service is top. De voor- en achtertuin zijn weer als nieuw!
Mohammed a
Mohammed a
2023-05-10
Ik heb de heren ingeschakeld om mijn tuin weer zomer klaar te krijgen. Het terras en de tuinmeubelen zaten onder de groene aanslag wat echt niet meer om aan te zien was. De heren hebben hun werk tot in de details goed uitgevoerd dus laat de zomer maar komen, bedankt toppers!!!
The Donk
The Donk
2023-05-09
Handige vaklui die voor een laag tarief écht vakmanschap leveren. Gewoon ouderwetse kwaliteit met de moderne middelen van vandaag. Zeker aan te raden!
H.A Burggraaf
H.A Burggraaf
2023-05-01
Deze mannen doen wat zij beloven. Ons straatje weer geheel mos vrij door hun hogedruk met stoom reiniging. Toppertjes zijn het
Gonzalez Carter
Gonzalez Carter
2023-04-29
Ik ben erg blij met het werk dat de hovenier heeft verricht in mijn tuin. Hij was zeer professioneel en behulpzaam gedurende het hele proces. De hovenier was zeer attent en begreep mijn wensen goed. Hij heeft mijn tuin omgetoverd tot een prachtige buitenruimte waar ik nu graag tijd doorbreng. De hovenier was zeer efficiënt en werkte snel. Hij nam de tijd om ervoor te zorgen dat alles perfect was en ging boven en buiten mijn verwachtingen. De hovenier was ook zeer respectvol en beleefd, en hij liet mijn tuin netjes en opgeruimd achter. Ik zou deze hovenier zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een professionele en betrouwbare hovenier. Hij heeft bewezen dat hij de kennis en ervaring heeft om elk soort tuinproject aan te pakken en tot een succesvol einde te brengen. Dank je wel!
Patricia Serreti
Patricia Serreti
2023-04-21
Mijn balkon is helemaal schoongespoten, zag er niet uit. Maar nu wel, ben er zo blij mee. Echt toppers!!

Een nette en veilige speelplaats

Het schoolplein is een van de belangrijkste speelplekken voor kinderen. Het is dan ook van groot belang dat deze schoon en bovendien veilig is. Met een combinatie van geavanceerde reinigingstechnieken, milieuvriendelijke benaderingen en aandacht voor veiligheid, streven wij ernaar om niet alleen groene aanslag en vervuiling te verwijderen, maar ook om een plek te creëren waar kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Wij reinigen schoolpleinen met behulp van een gepatenteerde stoomtechniek. Zo garanderen wij een milieubewust en bovendien schoon schoolplein.

Before LabelAfter Label

Bij Hovenier TIM H bent u verzekerd van

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreiniging
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en zijn VCA gecertificeerd 
 • Scherpe tarieven, zonder achteraf verrast te worden
 • Gegarandeerd resultaat voor uw aanvraag
Before LabelAfter Label
Schoolplein reinigen

Een veilig schoolplein voor iedereen

Een schoon en net schoolplein is de eerste indruk naar een veilige en stimulerende leeromgeving. Bij Hovenier TIM H begrijpen we het belang van een schoolplein dat niet alleen schoon en netjes is, maar bovenal veilig voor iedereen. Of het nu gaat om het verwijderen van groene aanslag, het reinigen van speeltoestellen of het onderhouden van groene zones. Wij zorgen ervoor dat het schoolplein schoon en veilig is, zodat kinderen onbezorgd kunnen spelen. Zonder uitglijdingsgevaar en met aandacht voor elk detail.

“Laat het schoolplein weer stralen als nooit tevoren. Kies voor de voordelen van stoomreiniging”

Before LabelAfter Label
Schoolplein reinigen

Hoe we te werk gaan

Onze werkzaamheden beginnen met het inschatten van het werk. We kijken naar de ondergrond en bestrating en bepalen welke werkwijze het beste past bij uw vraagstuk. Vervolgens verwijderen wij al het onkruid op een milieuvriendelijke wijze, middels een hoge temperatuur van 150 graden, en kan er worden begonnen met het stoomreinigen. Zo kan iedere ondergrond volledig worden gereinigd zonder schade.

Al onze diensten worden uitgevoerd door professionals met jarenlange ervaring op het gebied van stoomreiniging. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en verzekeren wij u dat alles volgens een milieuvriendelijke aanpak wordt behandeld. Zonder chemicaliën.

Before LabelAfter Label
Schoolplein reinigen

De voordelen van stoomreiniging

 • Kostenbesparend op den duur: Met behulp van een stoomreiniger elimineren wij de celstructuur van algen, mos en groenaanslag, waardoor uw terras langer schoon blijft en de frequentie van reiniging aanzienlijk wordt verminderd. En dat scheelt op den duur in de kosten.
 • Zeer vriendelijk voor ons milieu: De stoomreiniger werkt enkel met water, waardoor groene aanslag op een milieuvriendelijke wijze wordt aangepakt. Beter dan de hogedrukreiniger.
 • Geen beschadigingen aan uw steen of hout: De stoomreiniger werkt met heet water, wat ervoor zorgt dat steen en hout onbeschadigd blijven en hun oorspronkelijke kleur gewoon behouden.
Before LabelAfter Label

Uw schoolplein weer schoon met stoom

Bent u op zoek naar een ervaren en betrokken partij voor de grondige reiniging van uw schoolplein? Kies dan voor de expertise van Hovenier TIM H. Wij werken met speciale en bovendien gepatenteerde stoomtechniek om alg-, en groenaanslag te verwijderen, maar het steen en hout intact te houden.

Wilt u meer informatie over stoomreiniging of de mogelijkheden voor uw vraagstuk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak weten we als geen ander hoe we de vertrouwde uitstraling van het schoolplein tevoorschijn krijgen.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Schoolplein reinigen

 • Hoe vaak is het aan te raden het schoolplein te laten reinigen?

  De frequentie van reiniging hangt af van verschillende factoren, waaronder het klimaat, de mate van gebruik en de specifieke behoeften van het schoolplein. Over het algemeen wordt aanbevolen om minimaal één keer per jaar een grondige reiniging uit te voeren, maar we passen onze diensten aan op basis van uw specifieke situatie.

 • Is de gebruikte reinigingsmethode veilig voor kinderen en het milieu?

  Absoluut. Bij Hovenier TIM H hanteren we veilige en milieuvriendelijke reinigingsmethoden, zoals stoomreiniging met hoge temperaturen. Deze techniek is effectief in het verwijderen van vuil en groene aanslag zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken. De gezondheid en veiligheid van kinderen en het milieu hebben bij ons de hoogste prioriteit.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten