Schoolplein reinigen

Het schoolplein is een van de belangrijkste speelplekken voor kinderen. Het is dan ook van groot belang dat deze schoon en bovendien veilig is. 

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Schoolplein reinigenVóór het schoonmakenNa het schoonmakenSchoolplein reinigen
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Een nette en veilige speelplaats

Het schoolplein is een van de belangrijkste speelplekken voor kinderen. Het is dan ook van groot belang dat deze schoon en bovendien veilig is. Met een combinatie van geavanceerde reinigingstechnieken, milieuvriendelijke benaderingen en aandacht voor veiligheid, streven wij ernaar om niet alleen groene aanslag en vervuiling te verwijderen, maar ook om een plek te creëren waar kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Wij reinigen schoolpleinen met behulp van een gepatenteerde stoomtechniek. Zo garanderen wij een milieubewust en bovendien schoon schoolplein.

Before LabelAfter Label

Bij Hovenier TIM H bent u verzekerd van

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreiniging
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en zijn VCA gecertificeerd 
 • Scherpe tarieven, zonder achteraf verrast te worden
 • Gegarandeerd resultaat voor uw aanvraag
Before LabelAfter Label
Schoolplein reinigen

Een veilig schoolplein voor iedereen

Een schoon en net schoolplein is de eerste indruk naar een veilige en stimulerende leeromgeving. Bij Hovenier TIM H begrijpen we het belang van een schoolplein dat niet alleen schoon en netjes is, maar bovenal veilig voor iedereen. Of het nu gaat om het verwijderen van groene aanslag, het reinigen van speeltoestellen of het onderhouden van groene zones. Wij zorgen ervoor dat het schoolplein schoon en veilig is, zodat kinderen onbezorgd kunnen spelen. Zonder uitglijdingsgevaar en met aandacht voor elk detail.

“Laat het schoolplein weer stralen als nooit tevoren. Kies voor de voordelen van stoomreiniging”

Before LabelAfter Label
Schoolplein reinigen

Hoe we te werk gaan

Onze werkzaamheden beginnen met het inschatten van het werk. We kijken naar de ondergrond en bestrating en bepalen welke werkwijze het beste past bij uw vraagstuk. Vervolgens verwijderen wij al het onkruid op een milieuvriendelijke wijze, middels een hoge temperatuur van 150 graden, en kan er worden begonnen met het stoomreinigen. Zo kan iedere ondergrond volledig worden gereinigd zonder schade.

Al onze diensten worden uitgevoerd door professionals met jarenlange ervaring op het gebied van stoomreiniging. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en verzekeren wij u dat alles volgens een milieuvriendelijke aanpak wordt behandeld. Zonder chemicaliën.

Before LabelAfter Label
Schoolplein reinigen

De voordelen van stoomreiniging

 • Kostenbesparend op den duur: Met behulp van een stoomreiniger elimineren wij de celstructuur van algen, mos en groenaanslag, waardoor uw terras langer schoon blijft en de frequentie van reiniging aanzienlijk wordt verminderd. En dat scheelt op den duur in de kosten.
 • Zeer vriendelijk voor ons milieu: De stoomreiniger werkt enkel met water, waardoor groene aanslag op een milieuvriendelijke wijze wordt aangepakt. Beter dan de hogedrukreiniger.
 • Geen beschadigingen aan uw steen of hout: De stoomreiniger werkt met heet water, wat ervoor zorgt dat steen en hout onbeschadigd blijven en hun oorspronkelijke kleur gewoon behouden.
Before LabelAfter Label

Uw schoolplein weer schoon met stoom

Bent u op zoek naar een ervaren en betrokken partij voor de grondige reiniging van uw schoolplein? Kies dan voor de expertise van Hovenier TIM H. Wij werken met speciale en bovendien gepatenteerde stoomtechniek om alg-, en groenaanslag te verwijderen, maar het steen en hout intact te houden.

Wilt u meer informatie over stoomreiniging of de mogelijkheden voor uw vraagstuk? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak weten we als geen ander hoe we de vertrouwde uitstraling van het schoolplein tevoorschijn krijgen.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Schoolplein reinigen

 • Hoe vaak is het aan te raden het schoolplein te laten reinigen?

  De frequentie van reiniging hangt af van verschillende factoren, waaronder het klimaat, de mate van gebruik en de specifieke behoeften van het schoolplein. Over het algemeen wordt aanbevolen om minimaal één keer per jaar een grondige reiniging uit te voeren, maar we passen onze diensten aan op basis van uw specifieke situatie.

 • Is de gebruikte reinigingsmethode veilig voor kinderen en het milieu?

  Absoluut. Bij Hovenier TIM H hanteren we veilige en milieuvriendelijke reinigingsmethoden, zoals stoomreiniging met hoge temperaturen. Deze techniek is effectief in het verwijderen van vuil en groene aanslag zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken. De gezondheid en veiligheid van kinderen en het milieu hebben bij ons de hoogste prioriteit.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten