Schoon met stoom

Naast dat wij gespecialiseerd zijn in tuinreiniging en het milieuvriendelijk verwijderen van onkruid, staan wij ook voor u klaar op het gebied van gevelreiniging. Van imposante bedrijfspanden tot verweerde gevels en daken, wij zetten in op duurzame resultaten door gebruik te maken van een gepatenteerde stoomtechniek.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Schoon met stoomVóór het schoonmakenNa het schoonmakenSchoon met stoom
Nathalie van de Giesen
Nathalie van de Giesen
2023-07-12
Naar aanleiding van een folder in de brievenbus hebben we gebeld en dit is ons uitstekend bevallen! Super vriendelijke en zeer goede vakmensen! Zeker voor herhaling vatbaar!
A. Huijser
A. Huijser
2023-06-12
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
Aashna B
Aashna B
2023-06-09
Professioneel bedrijf dat uitstekende kwaliteit en dienstverlening op maat levert. Afspraken zijn stipt nagekomen. Prijs is meer dan schappelijk, service is top. De voor- en achtertuin zijn weer als nieuw!
Mohammed a
Mohammed a
2023-05-10
Ik heb de heren ingeschakeld om mijn tuin weer zomer klaar te krijgen. Het terras en de tuinmeubelen zaten onder de groene aanslag wat echt niet meer om aan te zien was. De heren hebben hun werk tot in de details goed uitgevoerd dus laat de zomer maar komen, bedankt toppers!!!
The Donk
The Donk
2023-05-09
Handige vaklui die voor een laag tarief écht vakmanschap leveren. Gewoon ouderwetse kwaliteit met de moderne middelen van vandaag. Zeker aan te raden!
H.A Burggraaf
H.A Burggraaf
2023-05-01
Deze mannen doen wat zij beloven. Ons straatje weer geheel mos vrij door hun hogedruk met stoom reiniging. Toppertjes zijn het
Gonzalez Carter
Gonzalez Carter
2023-04-29
Ik ben erg blij met het werk dat de hovenier heeft verricht in mijn tuin. Hij was zeer professioneel en behulpzaam gedurende het hele proces. De hovenier was zeer attent en begreep mijn wensen goed. Hij heeft mijn tuin omgetoverd tot een prachtige buitenruimte waar ik nu graag tijd doorbreng. De hovenier was zeer efficiënt en werkte snel. Hij nam de tijd om ervoor te zorgen dat alles perfect was en ging boven en buiten mijn verwachtingen. De hovenier was ook zeer respectvol en beleefd, en hij liet mijn tuin netjes en opgeruimd achter. Ik zou deze hovenier zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een professionele en betrouwbare hovenier. Hij heeft bewezen dat hij de kennis en ervaring heeft om elk soort tuinproject aan te pakken en tot een succesvol einde te brengen. Dank je wel!
Patricia Serreti
Patricia Serreti
2023-04-21
Mijn balkon is helemaal schoongespoten, zag er niet uit. Maar nu wel, ben er zo blij mee. Echt toppers!!

Naast dat wij gespecialiseerd zijn in tuinreiniging en het milieuvriendelijk verwijderen van onkruid, staan wij ook voor u klaar op het gebied van gevelreiniging. Van imposante bedrijfspanden tot verweerde gevels en daken, wij zetten in op duurzame resultaten door gebruik te maken van een gepatenteerde stoomtechniek. Wij maken hier gebruik van stoomreiniging op een temperatuur van 150 graden.

Laat ons uw buitenomgeving transformeren en herstellen naar een stralende staat met behulp van stoomreiniging. Gegarandeerd resultaat op een milieuvriendelijke wijze.

Bij Hovenier én gevelreiniger TIM H bent u verzekerd van:

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van tuin- en stoomreinigen
 • Ondergrond blijft altijd ongedeerd
 • Gegarandeerd resultaat voor uw aanvraag
 • Onkruid, algen en mos verdwijnen als sneeuw voor de zon
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en milieuvriendelijke producten
 • Voordelige tarieven zonder onaangename verrassingen achteraf
Before LabelAfter Label
Stoomreiniging

TIM H: Voor al uw vragen op het gebied van stoomreiniging

Zowel als hovenier als gevelreiniger staan snelheid, kwaliteit en efficiëntie bij ons hoog in het vaandel. En dat alles op een milieuvriendelijke wijze die gegarandeerd geen schade aanbrengt aan het te reinigen materiaal. Daar mag u op vertrouwen.

We staan graag voor u klaar om de oorspronkelijke uitstraling van uw buitenruimtes te herstellen, of het nu gaat om tuinen, gevels, daken of vloeren.

“Kies voor onderhoud en bespaar op de lange termijn op kosten voor vervangen of repareren.”

Before LabelAfter Label
Stoomreiniging

Waarom stoomreinigen?

In de wereld van gevelreiniging zijn er diverse methodes om gevels, panden en daken op een grondige wijze aan te pakken. Veel mensen zullen hier met name denken aan hoge druk reiniging. Echter is het de laatste jaren gebleken dat deze manier van gevelreiniging vaak gepaard gaat met nadelen, zoals beschadiging van het oppervlak en het gebruik van chemische reinigingsmiddelen.

Gevelreiniger TIM H kiest daarom bewust voor stoomreinigen als een effectievere en bovendien milieuvriendelijke benadering. Met behulp van stoom op 150 graden kunnen we grondig reinigen zonder schade aan te richten, terwijl we tegelijkertijd een ecologisch verantwoorde oplossing bieden. Wij werken namelijk niet met chemicaliën, maar met een verdeling van 90% stoom en 10% water.  Ontdek waarom stoomreinigen de optimale keuze is voor het behouden van de pracht van uw gevels, panden en daken.

“Kies voor de effectiviteit van stoomreinigen, zonder het risico op schade maar met het milieu op de eerste plaats.”

Before LabelAfter Label
Stoomreiniging

Onze diensten

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons werk.

 • Tuinreiniging: Van tuinen tot speelpleinen en van vlonders tot parkeerterreinen, wij staan garant voor een grondige reiniging die de natuurlijke schoonheid van buitenruimtes herstelt.
 • Stoomreiniging van gevels: Stoom reinigt grondig, verwijdert vuil en aanslag zonder schade aan te richten. Ontdek de kracht van stoomreiniging en laat uw gevels stralen in hun oorspronkelijke pracht.
 • Stoomreiniging van daken: Onze stoomtechniek verwijdert niet alleen vuil en mos, maar beschermt ook de integriteit van uw dakbedekking.
 • Vloerreiniging: Van tegels tot hout en alles daartussenin, met geavanceerde methoden en oog voor detail zorgen wij voor een diepe reiniging die niet alleen vlekken verwijdert, maar ook de oorspronkelijke uitstraling van uw vloer herstelt.

Al onze diensten worden uitgevoerd door professionals met jarenlange ervaring op het gebied van stoomreiniging. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en verzekeren wij u dat alles volgens een milieuvriendelijke aanpak wordt behandeld. Zonder chemicaliën.

Before LabelAfter Label

Waarom u kiest voor TIM H

Hoogwaardige kwaliteit: Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek om de kwaliteit van ons werk te waarborgen. Door deze techniek kunnen wij volledig milieubewust te werk gaan en brengen we geen schade toe aan gevels en daken.

Milieuvriendelijke aanpak: Wij maken geen gebruik van chemicaliën en middelen die schade kunnen aanbrengen aan ons milieu. Door enkel te werken met stoom en water, bieden we een milieuvriendelijke oplossing die zeer effectief is.

Jarenlange ervaring: Onze expertise is geworteld in jarenlange ervaring binnen de branche. Met een team van ervaren professionals heeft TIM H een uitgebreide kennis opgebouwd in diverse reinigingsdiensten, variërend van gevelreiniging tot tuinonderhoud.

Before LabelAfter Label

Meer informatie over stoomreiniging?

Kies voor TIM H, waar professionele reinigingsdiensten samenkomen met maatwerk. Wij streven ernaar om altijd een optimaal resultaat te behalen, ongeacht uw vraagstuk. Ontdek de perfecte balans tussen vakmanschap, flexibiliteit en zorg voor het milieu.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen voor het reinigen van uw bedrijfspand. Met jarenlange ervaring in ons vak weten we als geen ander hoe we een daadkrachtig resultaat op de mat kunnen leggen.

Uw bedrijfspand schoon en fris dankzij de expertise van Hovenier én Gevelreiniger TIM H. Ervaar het zelf!

Before LabelAfter Label

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten