Schoon met stoom

Naast dat wij gespecialiseerd zijn in tuinreiniging en het milieuvriendelijk verwijderen van onkruid, staan wij ook voor u klaar op het gebied van gevelreiniging. Van imposante bedrijfspanden tot verweerde gevels en daken, wij zetten in op duurzame resultaten door gebruik te maken van een gepatenteerde stoomtechniek.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Schoon met stoomVóór het schoonmakenNa het schoonmakenSchoon met stoom
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Naast dat wij gespecialiseerd zijn in tuinreiniging en het milieuvriendelijk verwijderen van onkruid, staan wij ook voor u klaar op het gebied van gevelreiniging. Van imposante bedrijfspanden tot verweerde gevels en daken, wij zetten in op duurzame resultaten door gebruik te maken van een gepatenteerde stoomtechniek. Wij maken hier gebruik van stoomreiniging op een temperatuur van 150 graden.

Laat ons uw buitenomgeving transformeren en herstellen naar een stralende staat met behulp van stoomreiniging. Gegarandeerd resultaat op een milieuvriendelijke wijze.

Bij Hovenier én gevelreiniger TIM H bent u verzekerd van:

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van tuin- en stoomreinigen
 • Ondergrond blijft altijd ongedeerd
 • Gegarandeerd resultaat voor uw aanvraag
 • Onkruid, algen en mos verdwijnen als sneeuw voor de zon
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en milieuvriendelijke producten
 • Voordelige tarieven zonder onaangename verrassingen achteraf
Before LabelAfter Label
Stoomreiniging

TIM H: Voor al uw vragen op het gebied van stoomreiniging

Zowel als hovenier als gevelreiniger staan snelheid, kwaliteit en efficiëntie bij ons hoog in het vaandel. En dat alles op een milieuvriendelijke wijze die gegarandeerd geen schade aanbrengt aan het te reinigen materiaal. Daar mag u op vertrouwen.

We staan graag voor u klaar om de oorspronkelijke uitstraling van uw buitenruimtes te herstellen, of het nu gaat om tuinen, gevels, daken of vloeren.

“Kies voor onderhoud en bespaar op de lange termijn op kosten voor vervangen of repareren.”

Before LabelAfter Label
Stoomreiniging

Waarom stoomreinigen?

In de wereld van gevelreiniging zijn er diverse methodes om gevels, panden en daken op een grondige wijze aan te pakken. Veel mensen zullen hier met name denken aan hoge druk reiniging. Echter is het de laatste jaren gebleken dat deze manier van gevelreiniging vaak gepaard gaat met nadelen, zoals beschadiging van het oppervlak en het gebruik van chemische reinigingsmiddelen.

Gevelreiniger TIM H kiest daarom bewust voor stoomreinigen als een effectievere en bovendien milieuvriendelijke benadering. Met behulp van stoom op 150 graden kunnen we grondig reinigen zonder schade aan te richten, terwijl we tegelijkertijd een ecologisch verantwoorde oplossing bieden. Wij werken namelijk niet met chemicaliën, maar met een verdeling van 90% stoom en 10% water.  Ontdek waarom stoomreinigen de optimale keuze is voor het behouden van de pracht van uw gevels, panden en daken.

“Kies voor de effectiviteit van stoomreinigen, zonder het risico op schade maar met het milieu op de eerste plaats.”

Before LabelAfter Label
Stoomreiniging

Onze diensten

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van ons werk.

 • Tuinreiniging: Van tuinen tot speelpleinen en van vlonders tot parkeerterreinen, wij staan garant voor een grondige reiniging die de natuurlijke schoonheid van buitenruimtes herstelt.
 • Stoomreiniging van gevels: Stoom reinigt grondig, verwijdert vuil en aanslag zonder schade aan te richten. Ontdek de kracht van stoomreiniging en laat uw gevels stralen in hun oorspronkelijke pracht.
 • Stoomreiniging van daken: Onze stoomtechniek verwijdert niet alleen vuil en mos, maar beschermt ook de integriteit van uw dakbedekking.
 • Vloerreiniging: Van tegels tot hout en alles daartussenin, met geavanceerde methoden en oog voor detail zorgen wij voor een diepe reiniging die niet alleen vlekken verwijdert, maar ook de oorspronkelijke uitstraling van uw vloer herstelt.

Al onze diensten worden uitgevoerd door professionals met jarenlange ervaring op het gebied van stoomreiniging. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en verzekeren wij u dat alles volgens een milieuvriendelijke aanpak wordt behandeld. Zonder chemicaliën.

Before LabelAfter Label

Waarom u kiest voor TIM H

Hoogwaardige kwaliteit: Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek om de kwaliteit van ons werk te waarborgen. Door deze techniek kunnen wij volledig milieubewust te werk gaan en brengen we geen schade toe aan gevels en daken.

Milieuvriendelijke aanpak: Wij maken geen gebruik van chemicaliën en middelen die schade kunnen aanbrengen aan ons milieu. Door enkel te werken met stoom en water, bieden we een milieuvriendelijke oplossing die zeer effectief is.

Jarenlange ervaring: Onze expertise is geworteld in jarenlange ervaring binnen de branche. Met een team van ervaren professionals heeft TIM H een uitgebreide kennis opgebouwd in diverse reinigingsdiensten, variërend van gevelreiniging tot tuinonderhoud.

Before LabelAfter Label

Meer informatie over stoomreiniging?

Kies voor TIM H, waar professionele reinigingsdiensten samenkomen met maatwerk. Wij streven ernaar om altijd een optimaal resultaat te behalen, ongeacht uw vraagstuk. Ontdek de perfecte balans tussen vakmanschap, flexibiliteit en zorg voor het milieu.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen voor het reinigen van uw bedrijfspand. Met jarenlange ervaring in ons vak weten we als geen ander hoe we een daadkrachtig resultaat op de mat kunnen leggen.

Uw bedrijfspand schoon en fris dankzij de expertise van Hovenier én Gevelreiniger TIM H. Ervaar het zelf!

Before LabelAfter Label

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten