Speelplaats reinigen

Natuurlijk wilt u dat uw kind op een veilige speelplaats speelt. En naast dat het leuk moet zijn om te spelen, is het ook belangrijk dat de speelplaats schoon is. Door regelmatig onderhoud en grondige reiniging zorgen wij ervoor dat de speelplaats vrij is van vuil, bacteriën en andere mogelijke gevaren. Zo kunnen kinderen zorgeloos genieten van hun speeltijd, wetende dat ze op een schone en veilige plek spelen. Laat ons uw speelplaats reinigen en creëer een optimale omgeving voor spel en plezier!

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Vóór het schoonmakenNa het schoonmaken
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Waarom speelplaats reinigen?

 • Een veilige speelomgeving: Het regelmatig reinigen van de speelplaats is essentieel om een veilige speelomgeving te waarborgen. Door het verwijderen van vuil, algen en andere verontreinigingen voorkomen we valgevaar en andere ongelukken, waardoor kinderen vrij en zonder zorgen kunnen spelen.
 • Schone en gezonde speelomgeving: Een grondige reiniging van de speelplaats draagt bij aan een schone en gezonde omgeving voor kinderen. Het verwijderen van bacteriën, schimmels en andere ziekteverwekkers minimaliseert het risico op infecties en allergieën, en bevordert het welzijn van de spelende kinderen.
 • Verlengen van levensduur speeltoestellen: Door de speeltoestellen regelmatig te reinigen en te onderhouden, kunnen we de levensduur ervan verlengen. Het verwijderen van vuil en corrosie beschermt de materialen en constructies, waardoor de speeltoestellen langer meegaan en hun veiligheid behouden.
Before LabelAfter Label

Speelplaatsen reinigen: Onze werkwijze

Bij Hovenier TIM H werken wij op een gestructureerde en grondige manier om speelplaatsen te reinigen en te onderhouden. We beginnen met een zorgvuldige inspectie van de speelplaats om eventuele problemen of vervuilingen te identificeren. Vervolgens passen we geschikte reinigingsmethoden toe, zoals het gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en hogedrukreiniging, om vuil, algen en bacteriën effectief te verwijderen.

Daarnaast voeren we indien nodig reparaties uit aan beschadigde speeltoestellen en zorgen we voor een algemene opfrissing van de speelomgeving. Ons doel is om een veilige, schone en aantrekkelijke speelplaats te creëren waar kinderen met plezier kunnen spelen en ouders gemoedsrust hebben.

Before LabelAfter Label

Waarom u kiest voor Hovenier TIM H

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreiniging
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en zijn VCA-gecertificeerd 
 • Scherpe tarieven, zonder achteraf verrast te worden
 • Gegarandeerd resultaat voor uw aanvraag
Before LabelAfter Label

Uw speelplaats weer schoon met stoom

Kinderen moeten vrij kunnen spelen en ontdekken zonder zich zorgen te maken over vuil of bacteriën. Daarom bieden wij bij Hovenier TIM H een effectieve oplossing voor het reinigen van speelplaatsen: stoomreiniging. Met behulp van stoom kunnen we grondig en veilig vuil, algen en andere verontreinigingen verwijderen, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Zo kunnen kinderen zorgeloos genieten van een schone en gezonde speelomgeving, en kunnen ouders gerust zijn dat hun kinderen veilig spelen. Laat ons uw speelplaats reinigen met stoom en maak van spelen weer een waar avontuur!

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Speelplaats reinigen

 • Is stoomreiniging veilig voor speeltoestellen en het milieu?

  Ja, stoomreiniging is veilig voor speeltoestellen omdat het geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Het is ook milieuvriendelijk omdat het alleen water gebruikt dat wordt verwarmd tot hoge temperaturen om vuil en bacteriën te verwijderen.

 • Hoe vaak moet een speelplaats worden gereinigd?

  De frequentie van het reinigen van een speelplaats hangt af van verschillende factoren, waaronder het weer, het aantal gebruikers en het type speeltoestellen. Over het algemeen wordt aanbevolen om een speelplaats minstens één keer per jaar grondig te reinigen en regelmatig te inspecteren op eventuele problemen.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten