Speeltuinen reinigen

Met de veiligheid en het plezier van kinderen als hoogste prioriteit is het reinigen van speeltuinen essentieel. Hovenier TIM H begrijpt het belang van een schone en veilige speelomgeving. 

  • Veiligheid Voorop
  • Duurzame Reiniging
  • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Vóór het schoonmakenNa het schoonmaken
Nathalie van de Giesen
Nathalie van de Giesen
2023-07-12
Naar aanleiding van een folder in de brievenbus hebben we gebeld en dit is ons uitstekend bevallen! Super vriendelijke en zeer goede vakmensen! Zeker voor herhaling vatbaar!
A. Huijser
A. Huijser
2023-06-12
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
Aashna B
Aashna B
2023-06-09
Professioneel bedrijf dat uitstekende kwaliteit en dienstverlening op maat levert. Afspraken zijn stipt nagekomen. Prijs is meer dan schappelijk, service is top. De voor- en achtertuin zijn weer als nieuw!
Mohammed a
Mohammed a
2023-05-10
Ik heb de heren ingeschakeld om mijn tuin weer zomer klaar te krijgen. Het terras en de tuinmeubelen zaten onder de groene aanslag wat echt niet meer om aan te zien was. De heren hebben hun werk tot in de details goed uitgevoerd dus laat de zomer maar komen, bedankt toppers!!!
The Donk
The Donk
2023-05-09
Handige vaklui die voor een laag tarief écht vakmanschap leveren. Gewoon ouderwetse kwaliteit met de moderne middelen van vandaag. Zeker aan te raden!
H.A Burggraaf
H.A Burggraaf
2023-05-01
Deze mannen doen wat zij beloven. Ons straatje weer geheel mos vrij door hun hogedruk met stoom reiniging. Toppertjes zijn het
Gonzalez Carter
Gonzalez Carter
2023-04-29
Ik ben erg blij met het werk dat de hovenier heeft verricht in mijn tuin. Hij was zeer professioneel en behulpzaam gedurende het hele proces. De hovenier was zeer attent en begreep mijn wensen goed. Hij heeft mijn tuin omgetoverd tot een prachtige buitenruimte waar ik nu graag tijd doorbreng. De hovenier was zeer efficiënt en werkte snel. Hij nam de tijd om ervoor te zorgen dat alles perfect was en ging boven en buiten mijn verwachtingen. De hovenier was ook zeer respectvol en beleefd, en hij liet mijn tuin netjes en opgeruimd achter. Ik zou deze hovenier zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een professionele en betrouwbare hovenier. Hij heeft bewezen dat hij de kennis en ervaring heeft om elk soort tuinproject aan te pakken en tot een succesvol einde te brengen. Dank je wel!
Patricia Serreti
Patricia Serreti
2023-04-21
Mijn balkon is helemaal schoongespoten, zag er niet uit. Maar nu wel, ben er zo blij mee. Echt toppers!!

Optimale veiligheid, maximaal plezier

Met de veiligheid en het plezier van kinderen als hoogste prioriteit is het reinigen van speeltuinen essentieel. Hovenier TIM H begrijpt het belang van een schone en veilige speelomgeving. Met een combinatie van geavanceerde reinigingstechnieken, milieuvriendelijke benaderingen en aandacht voor veiligheid, streven wij ernaar om niet alleen groene aanslag en vervuiling te verwijderen, maar ook om een plek te creëren waar kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Van openbare speelplaatsen tot speeltuinen in uw achtertuin, bij Hovenier TIM H staat de veiligheid en het plezier van kinderen centraal bij het reinigen van speeltuinen. Wij begrijpen het belang van een schone en veilige speelomgeving.

Before LabelAfter Label

Speeltuinen laten schoonmaken door een expert

Speeltuinen laten schoonmaken door een expert is essentieel om een veilige en hygiënische speelomgeving te waarborgen. Bij Hovenier TIM H begrijpen we het belang van een grondige speeltuin reiniging en bieden we gespecialiseerde diensten aan om groene aanslag, vuil en andere verontreinigingen effectief te verwijderen. Onze ervaren professionals gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmethoden en zorgen ervoor dat na het reinigen alle speeltoestellen en oppervlakken veilig zijn voor kinderen. Kies voor de expertise van Hovenier TIM H en creëer een schone en zorgeloze speelomgeving voor de jongsten.

Before LabelAfter Label

Onze werkwijze in details

Bij Hovenier TIM H hanteren we een zorgvuldige benadering van onze werkzaamheden, met als doel een grondige en duurzame reiniging van uw omgeving te waarborgen. Ons proces begint met een grondige beoordeling van het te verrichten werk. We bekijken de materialen om de meest geschikte aanpak te bepalen voor uw specifieke situatie. Vervolgens starten we met het milieuvriendelijk reinigen van de ondergrond van de speelplaats, waarbij we gebruikmaken van een stoomreiniger op hoge temperatuur van 150 graden. Ook de speelattributen worden vervolgens op een kundige wijze gereinigd.

Al onze diensten worden uitgevoerd door professionals met jarenlange ervaring op het gebied van stoomreiniging. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en verzekeren wij u dat alles volgens een milieuvriendelijke aanpak wordt behandeld. Zonder chemicaliën.

Before LabelAfter Label

De voordelen van stoomreiniging

Kostenbesparing op de lange termijn: Door gebruik te maken van een stoomreiniger en milieuvriendelijke materialen, breken wij de celstructuur van algen, mos en groenaanslag af. Hierdoor blijft uw speelplaats langer schoon en wordt de noodzaak van regelmatige reiniging aanzienlijk verminderd. Dit resulteert op de lange termijn in kostenbesparing. Goed voor de portemonnee dus!

Behoud van uw steen en hout: De stoomreiniger en onze milieuvriendelijke materialen maken gebruik van heet water, wat ervoor zorgt dat de ondergrond en speelattributen onaangetast blijven en hun oorspronkelijke kleur behouden. Geen beschadigingen, en een behoud van de mooie uitstraling van uw buitenoppervlakken.

Milieuvriendelijkheid voorop: Onze stoomreiniger functioneert uitsluitend op water, wat een milieuvriendelijke aanpak garandeert bij de bestrijding van groene aanslag. Een duurzamere keuze dan traditionele hogedrukreinigers.

Before LabelAfter Label

Uw speeltuin weer schoon met stoom

Bent u op zoek naar een ervaren en toegewijde partner voor de grondige reiniging van uw speeltuin? Kies dan voor de expertise van Hovenier TIM H. Wij maken gebruik van speciale en gepatenteerde stoomtechnieken om alg- en groenaanslag te verwijderen, terwijl we tegelijkertijd het steen en hout intact houden.

Voor meer informatie over stoomreiniging of om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Met onze jarenlange ervaring in het vak weten we precies hoe we de vertrouwde uitstraling van uw speeltuin kunnen herstellen.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Speeltuinen reinigen

  • Is het reinigen van speeltuinen veilig voor kinderen?

    Ja, het reinigen van speeltuinen door Hovenier TIM H is volledig veilig voor kinderen. Wij gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmethoden en zorgen ervoor dat na het reinigen alle oppervlakken veilig zijn voor kinderen om op te spelen. Onze expertise in speeltuin reiniging combineert effectieve resultaten met aandacht voor de veiligheid van de speelomgeving.

  • Hoe vaak moet een speeltuin gereinigd worden?

    De frequentie van speeltuin reiniging hangt af van verschillende factoren, waaronder het gebruik, de locatie en het klimaat. Over het algemeen wordt aanbevolen om speeltuinen minstens één keer per jaar grondig te reinigen. In drukke gebieden of bij intensiever gebruik kan vaker reinigen nodig zijn. Hovenier TIM H kan een passend reinigingsschema opstellen op basis van uw specifieke situatie en behoeften.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten