Speeltuinen reinigen

Met de veiligheid en het plezier van kinderen als hoogste prioriteit is het reinigen van speeltuinen essentieel. Hovenier TIM H begrijpt het belang van een schone en veilige speelomgeving. 

  • Veiligheid Voorop
  • Duurzame Reiniging
  • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Vóór het schoonmakenNa het schoonmaken
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Optimale veiligheid, maximaal plezier

Met de veiligheid en het plezier van kinderen als hoogste prioriteit is het reinigen van speeltuinen essentieel. Hovenier TIM H begrijpt het belang van een schone en veilige speelomgeving. Met een combinatie van geavanceerde reinigingstechnieken, milieuvriendelijke benaderingen en aandacht voor veiligheid, streven wij ernaar om niet alleen groene aanslag en vervuiling te verwijderen, maar ook om een plek te creëren waar kinderen onbezorgd kunnen spelen.

Van openbare speelplaatsen tot speeltuinen in uw achtertuin, bij Hovenier TIM H staat de veiligheid en het plezier van kinderen centraal bij het reinigen van speeltuinen. Wij begrijpen het belang van een schone en veilige speelomgeving.

Before LabelAfter Label

Speeltuinen laten schoonmaken door een expert

Speeltuinen laten schoonmaken door een expert is essentieel om een veilige en hygiënische speelomgeving te waarborgen. Bij Hovenier TIM H begrijpen we het belang van een grondige speeltuin reiniging en bieden we gespecialiseerde diensten aan om groene aanslag, vuil en andere verontreinigingen effectief te verwijderen. Onze ervaren professionals gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmethoden en zorgen ervoor dat na het reinigen alle speeltoestellen en oppervlakken veilig zijn voor kinderen. Kies voor de expertise van Hovenier TIM H en creëer een schone en zorgeloze speelomgeving voor de jongsten.

Before LabelAfter Label

Onze werkwijze in details

Bij Hovenier TIM H hanteren we een zorgvuldige benadering van onze werkzaamheden, met als doel een grondige en duurzame reiniging van uw omgeving te waarborgen. Ons proces begint met een grondige beoordeling van het te verrichten werk. We bekijken de materialen om de meest geschikte aanpak te bepalen voor uw specifieke situatie. Vervolgens starten we met het milieuvriendelijk reinigen van de ondergrond van de speelplaats, waarbij we gebruikmaken van een stoomreiniger op hoge temperatuur van 150 graden. Ook de speelattributen worden vervolgens op een kundige wijze gereinigd.

Al onze diensten worden uitgevoerd door professionals met jarenlange ervaring op het gebied van stoomreiniging. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en verzekeren wij u dat alles volgens een milieuvriendelijke aanpak wordt behandeld. Zonder chemicaliën.

Before LabelAfter Label

De voordelen van stoomreiniging

Kostenbesparing op de lange termijn: Door gebruik te maken van een stoomreiniger en milieuvriendelijke materialen, breken wij de celstructuur van algen, mos en groenaanslag af. Hierdoor blijft uw speelplaats langer schoon en wordt de noodzaak van regelmatige reiniging aanzienlijk verminderd. Dit resulteert op de lange termijn in kostenbesparing. Goed voor de portemonnee dus!

Behoud van uw steen en hout: De stoomreiniger en onze milieuvriendelijke materialen maken gebruik van heet water, wat ervoor zorgt dat de ondergrond en speelattributen onaangetast blijven en hun oorspronkelijke kleur behouden. Geen beschadigingen, en een behoud van de mooie uitstraling van uw buitenoppervlakken.

Milieuvriendelijkheid voorop: Onze stoomreiniger functioneert uitsluitend op water, wat een milieuvriendelijke aanpak garandeert bij de bestrijding van groene aanslag. Een duurzamere keuze dan traditionele hogedrukreinigers.

Before LabelAfter Label

Uw speeltuin weer schoon met stoom

Bent u op zoek naar een ervaren en toegewijde partner voor de grondige reiniging van uw speeltuin? Kies dan voor de expertise van Hovenier TIM H. Wij maken gebruik van speciale en gepatenteerde stoomtechnieken om alg- en groenaanslag te verwijderen, terwijl we tegelijkertijd het steen en hout intact houden.

Voor meer informatie over stoomreiniging of om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Met onze jarenlange ervaring in het vak weten we precies hoe we de vertrouwde uitstraling van uw speeltuin kunnen herstellen.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Speeltuinen reinigen

  • Is het reinigen van speeltuinen veilig voor kinderen?

    Ja, het reinigen van speeltuinen door Hovenier TIM H is volledig veilig voor kinderen. Wij gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmethoden en zorgen ervoor dat na het reinigen alle oppervlakken veilig zijn voor kinderen om op te spelen. Onze expertise in speeltuin reiniging combineert effectieve resultaten met aandacht voor de veiligheid van de speelomgeving.

  • Hoe vaak moet een speeltuin gereinigd worden?

    De frequentie van speeltuin reiniging hangt af van verschillende factoren, waaronder het gebruik, de locatie en het klimaat. Over het algemeen wordt aanbevolen om speeltuinen minstens één keer per jaar grondig te reinigen. In drukke gebieden of bij intensiever gebruik kan vaker reinigen nodig zijn. Hovenier TIM H kan een passend reinigingsschema opstellen op basis van uw specifieke situatie en behoeften.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten