Stenen paden reinigen

Wilt u uw paden en tuintegels weer laten stralen als nieuw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze professionele reinigingsdiensten zorgen we ervoor dat uw stenen paden en tuintegels grondig gereinigd worden, zodat ze hun oorspronkelijke schoonheid en glans herwinnen.

Middels stoomreiniging zorgen wij ervoor dat de stenen paden weer schoon en vrij van vuil, algen en mossen worden. Hierbij maken we gebruik van milieuvriendelijke methoden om uw buitenruimte op te frissen en te laten stralen.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Stenen paden reinigen voorVóór het schoonmakenNa het schoonmakenStenen paden reinigen na
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Stenen paden reinigen op milieuvriendelijke wijze

Vermijd chemische reiniging en de hogedrukspuit, kies voor de voordelen van stoomreiniging. Bij Hovenier TIM H bieden wij gespecialiseerde reinigingsdiensten voor uw stenen paden, zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën of agressieve hogedrukreinigers.

Met onze geavanceerde en gepatenteerde stoomtechniek zorgen wij voor een grondige reiniging, waarbij niet alleen het oppervlakkige vuil wordt verwijderd, maar ook de dieper gelegen verontreinigingen worden aangepakt. Hierdoor kunnen wij altijd een optimaal resultaat garanderen!

Before LabelAfter Label
Bestrating reinigen door hovenier

Wat zijn de voordelen van stoomreiniging voor stenen paden?

 1. Grondige reiniging: Stoomreiniging biedt een diepe en grondige reiniging van stenen paden, waarbij vuil, vet, groene aanslag en andere verontreinigingen effectief worden verwijderd.
 2. Milieuvriendelijk: Stoomreiniging maakt gebruik van alleen waterdamp en geen chemicaliën, waardoor het een milieuvriendelijke optie is voor het reinigen van stenen paden.
 3. Veilig voor de bestrating: Stoomreiniging is over het algemeen veilig voor verschillende soorten bestrating, zoals beton, baksteen, natuursteen en tegels, en veroorzaakt geen schade aan het oppervlak.
 4. Geen residu: Omdat stoomreiniging geen chemicaliën gebruikt, laat het geen residu achter op de stenen paden, waardoor ze schoon en fris blijven zonder resten achter te laten.
Before LabelAfter Label
Stenen paden reinigen

Waarom kiezen voor Hovenier TIM H?

Bij Hovenier TIM H weten wij precies hoe wij uw vraagstuk moeten aanpakken. Met jarenlange ervaring in het reinigen van tuintegels, vlonders en diverse andere materialen, kunnen wij u verzekeren van vakmanschap en expertise. Ons team beschikt over de nodige kennis en vaardigheden om uw buitenruimte weer in optimale staat te brengen. Bovendien streven wij naar uitmuntendheid in alles wat we doen, van het eerste contact tot de voltooiing van het project. Met Hovenier TIM H bent u verzekerd van professionele dienstverlening en een resultaat waar u trots op kunt zijn.

Before LabelAfter Label
Stenen paden reinigen door hovenier

Uw stenen paden weer schoon met stoom

Hardnekkig vuil als groene aanslag, mos en alg verdwijnen als sneeuw voor de zon dankzij de professionele reiniging van Hovenier TIM H. Met behulp van onze stoomreinigers, die enkel met hete stoom op 150 graden werken, kunnen wij garanderen dat wij het optimale resultaat bereiken. Altijd en overal.

Onze professionele schoonmakers staan graag voor u klaar om uw stenen paden weer te voorzien van een frisse onderhoudsbeurt. Zonder chemische middelen, maar mét alle zorg voor uw bestrating en flora.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Stenen paden reinigen

 • Is stoomreiniging veilig voor alle soorten stenen paden?

  Ja, stoomreiniging is over het algemeen veilig voor verschillende soorten stenen paden, zoals beton, natuursteen, baksteen en tegels. Het is een milieuvriendelijke en effectieve methode om vuil, algen en andere verontreinigingen te verwijderen zonder schade aan te brengen aan het oppervlak.

 • Hoe vaak moet ik mijn stenen paden laten reinigen?

  De frequentie van het reinigen van uw stenen paden hangt af van verschillende factoren, zoals de mate van blootstelling aan vuil en weersomstandigheden. Over het algemeen wordt aanbevolen om uw stenen paden minstens één keer per jaar grondig te reinigen om vuilophoping te voorkomen en de levensduur van de bestrating te verlengen.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten