Terras reinigen

Wanneer de zon zich weer wat vaker laat zien is het natuurlijk maar wat fijn om te kunnen genieten van een schoon en net terras. En hoewel het terras een heerlijke plek is om te ontspannen en tijd door te brengen met familie en vrienden, kan het zich in de loop van de tijd ook verzamelen met vuil, algen en andere ongewenste verontreinigingen. Maar maak je geen zorgen! Ons team staat klaar om uw terras grondig te reinigen, zodat u weer volop kunt genieten van een stralend schoon buitenverblijf.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Terras reinigenVóór het schoonmakenNa het schoonmakenTerras reinigen
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Bij Hovenier TIM H bent u verzekerd van

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreiniging
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en zijn VCA-gecertificeerd 
 • Scherpe tarieven, zonder achteraf verrast te worden
 • Gegarandeerd resultaat voor uw aanvraag
Before LabelAfter Label
Terras reinigen

Terras schoonmaken: Onze werkwijze

Bij Hovenier TIM H werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke materialen en middelen om uw terras weer schoon te krijgen. Wij vermijden te allen tijde chemische middelen en apparatuur dat uw steen kan aantasten. In plaats daarvan zetten wij actief in op een gepatenteerde stoomtechniek die uw bestrating veilig en milieuvriendelijk aanpakt.

Met een nauwlettende focus op precisie en bovenal veiligheid, garanderen wij dat uw te reinigen oppervlak niet alleen grondig wordt gereinigd, maar ook voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en professionaliteit. Ons doel is altijd om het beste resultaat te behalen, waar en wanneer dan ook!

Before LabelAfter Label
Terras reinigen

Terras schoon dankzij stoomreinigen: Hoe het werkt

Stoomreiniging is een effectieve methode om uw terras grondig te reinigen zonder gebruik te maken van chemische reinigingsmiddelen. Bij stoomreiniging wordt water verwarmd tot een zeer hoge temperatuur en onder hoge druk op het oppervlak van het terras gespoten. Deze intense hitte en druk helpen bij het losmaken en verwijderen van vuil, vet, algen en andere verontreinigingen, waardoor uw terras weer stralend schoon wordt.

Bovendien is stoomreiniging milieuvriendelijk en veilig voor gebruik rondom planten en huisdieren. Met stoomreiniging kunt u dus genieten van een schoon terras zonder schadelijke chemicaliën!

Before LabelAfter Label
Terras reinigen

Uw terras weer schoon met stoom

Bij Hovenier TIM H hechten wij veel waarde aan een veilige en milieuvriendelijke werkwijze om uw terras weer schoon en netjes te krijgen. Groene aanslag, mossen en andere vervuilingen kunnen uw terras ontsieren en glad maken, wat gevaarlijk kan zijn. Daarom maken wij gebruik van stoomreiniging, een krachtige methode die vuil en algen effectief verwijdert zonder schadelijke chemicaliën te gebruiken.

Ons professionele team staat voor u klaar om uw terras de aandacht te geven dat het verdient. Wij knappen het terras graag op zodat u weer kunt genieten van een prachtig schoon en veilig buitenverblijf. Laat ons uw terras reinigen en beleef weer plezier aan uw buitenruimte!

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Terras reinigen

 • Is het gebruik van chemische reinigingsmiddelen veilig voor mijn terras?

  Chemische reinigingsmiddelen kunnen schade aanrichten aan uw terras en het milieu. Daarom gebruiken wij bij voorkeur milieuvriendelijke methoden zoals stoomreiniging om uw terras veilig en effectief schoon te maken.

 • Hoe vaak moet mijn terras worden gereinigd?

  De frequentie van het reinigen van uw terras hangt af van verschillende factoren zoals het weer, de mate van gebruik en de soort verontreinigingen. Over het algemeen wordt aanbevolen om uw terras minstens één keer per jaar grondig te reinigen om vuil en algengroei te verwijderen en de levensduur ervan te verlengen.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten