Tuin reinigen

Hebben de wintermaanden er weer voor gezorgd dat uw tuin bedekt is met groene aanslag, mos of ander ongewenst vuil? Met onze gespecialiseerde stoomtechnieken bieden wij de perfecte oplossing om uw tuin nieuw leven in te blazen.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Tuin reinigenVóór het schoonmakenNa het schoonmakenTuin reinigen
Nathalie van de Giesen
Nathalie van de Giesen
2023-07-12
Naar aanleiding van een folder in de brievenbus hebben we gebeld en dit is ons uitstekend bevallen! Super vriendelijke en zeer goede vakmensen! Zeker voor herhaling vatbaar!
A. Huijser
A. Huijser
2023-06-12
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
Aashna B
Aashna B
2023-06-09
Professioneel bedrijf dat uitstekende kwaliteit en dienstverlening op maat levert. Afspraken zijn stipt nagekomen. Prijs is meer dan schappelijk, service is top. De voor- en achtertuin zijn weer als nieuw!
Mohammed a
Mohammed a
2023-05-10
Ik heb de heren ingeschakeld om mijn tuin weer zomer klaar te krijgen. Het terras en de tuinmeubelen zaten onder de groene aanslag wat echt niet meer om aan te zien was. De heren hebben hun werk tot in de details goed uitgevoerd dus laat de zomer maar komen, bedankt toppers!!!
The Donk
The Donk
2023-05-09
Handige vaklui die voor een laag tarief écht vakmanschap leveren. Gewoon ouderwetse kwaliteit met de moderne middelen van vandaag. Zeker aan te raden!
H.A Burggraaf
H.A Burggraaf
2023-05-01
Deze mannen doen wat zij beloven. Ons straatje weer geheel mos vrij door hun hogedruk met stoom reiniging. Toppertjes zijn het
Gonzalez Carter
Gonzalez Carter
2023-04-29
Ik ben erg blij met het werk dat de hovenier heeft verricht in mijn tuin. Hij was zeer professioneel en behulpzaam gedurende het hele proces. De hovenier was zeer attent en begreep mijn wensen goed. Hij heeft mijn tuin omgetoverd tot een prachtige buitenruimte waar ik nu graag tijd doorbreng. De hovenier was zeer efficiënt en werkte snel. Hij nam de tijd om ervoor te zorgen dat alles perfect was en ging boven en buiten mijn verwachtingen. De hovenier was ook zeer respectvol en beleefd, en hij liet mijn tuin netjes en opgeruimd achter. Ik zou deze hovenier zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een professionele en betrouwbare hovenier. Hij heeft bewezen dat hij de kennis en ervaring heeft om elk soort tuinproject aan te pakken en tot een succesvol einde te brengen. Dank je wel!
Patricia Serreti
Patricia Serreti
2023-04-21
Mijn balkon is helemaal schoongespoten, zag er niet uit. Maar nu wel, ben er zo blij mee. Echt toppers!!

Uw tuin weer in optimale conditie met stoomreiniging

Hebben de wintermaanden er weer voor gezorgd dat uw tuin bedekt is met groene aanslag, mos of ander ongewenst vuil? Met onze gespecialiseerde stoomtechnieken bieden wij de perfecte oplossing om uw tuin nieuw leven in te blazen. Laat de pracht van uw buitenruimte herleven met onze milieuvriendelijke aanpak, waarmee wij grondig reinigen zonder schade aan te richten.

Ontdek hoe uw tuin weer in volle bloei kan staan met Hovenier TIM H.

Before LabelAfter Label

Bij Hovenier TIM H bent u verzekerd van

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreiniging van tuinen
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en zijn VCA gecertificeerd 
 • Scherpe tarieven, zonder achteraf verrast te worden
 • Gegarandeerd resultaat voor uw tuin of tuintegels
Before LabelAfter Label
Tuin reinigen

Uw tuin grondig laten reinigen: Kies voor expertise

Van keramische tuintegels tot houten vlonders, wij zorgen ervoor dat uw tuin weer terugkeert naar de vertrouwde glans. Onze gespecialiseerde stoomreiniger biedt een diepgaande reiniging zonder schade aan te richten, waardoor uw tuin niet alleen in uiterlijk wordt verbeterd, maar ook duurzaam wordt beschermd tegen nieuw vuil. Met oog voor precisie en expertise in tuinonderhoud, garanderen wij een resultaat dat uw buitenruimte nieuw leven inblaast. Kies voor de deskundigheid van Hovenier TIM H en geniet weer optimaal van uw tuin.

Groene aanslag verdwijnt als sneeuw voor de zon met behulp van stoomreiniging. Kies voor de deskundigheid van Hovenier TIM H en geniet weer optimaal van uw buitenruimte.

“Geen chemicaliën en geen hogedrukreiniger. Bij Hovenier TIM H werken wij op een milieuvriendelijke en bewust wijze.”

Before LabelAfter Label
Tuin reinigen

De voordelen van stoomreiniging

Stoomreiniging biedt een reeks voordelen voor het onderhoud van uw terras. Op de lange termijn resulteert het in kostenbesparing, doordat het de celstructuur van algen, mos en groenaanslag effectief elimineert, waardoor de reinigingsfrequentie aanzienlijk wordt verminderd.

Deze methode is niet alleen kostenefficiënt, maar ook zeer milieuvriendelijk, aangezien de stoomreiniger alleen water gebruikt, wat beter is voor het milieu dan traditionele hogedrukreinigers met chemische reinigingsmiddelen. Bovendien waarborgt de stoomreiniger de integriteit van uw terras, omdat het werkt met heet water, waardoor steen en hout onbeschadigd blijven en hun oorspronkelijke kleur behouden.

Before LabelAfter Label

Bij Hovenier TIM H bent u aan het juiste adres voor:

 • Het reinigen van bestrating, groen en houten vlonders
 • Het verwijderen van groene aanslag, mos en alg
 • Het reinigen van tuinmeubilair

Al onze diensten worden uitgevoerd door professionals met jarenlange ervaring op het gebied van stoomreiniging. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en verzekeren wij u dat alles volgens een milieuvriendelijke aanpak wordt behandeld. Zonder chemicaliën.

Before LabelAfter Label
Tuin reinigen

Uw tuin weer schoon met stoom

Van tuintegels schoonmaken tot compleet tuinonderhoud, Stoomreiniging biedt de perfecte oplossing voor het herstellen van de glans van uw terras. Met kostenbesparende voordelen op de lange termijn, een milieuvriendelijke benadering en het behoud van de oorspronkelijke staat van uw steen en hout, verzekeren wij u van een effectieve en duurzame reiniging.

Kies voor stoomreiniging en geniet weer volop van uw terras. Van betontegels schoonmaken tot compleet tuinonderhoud, wij staan klaar om uw buitenruimte weer in optimale conditie te brengen.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Tuin reinigen

 • Kan ik zelf mijn tuintegels schoonmaken?

  Natuurlijk kunt u zelf proberen uw tuintegels schoon te maken. Het gebruik van een bezem, water en een mild schoonmaakmiddel kan effectief zijn voor regulier onderhoud. Echter, voor diepere reiniging en het verwijderen van hardnekkig vuil, groene aanslag of mos, kan professionele stoomreiniging met gespecialiseerde apparatuur, zoals bij Hovenier TIM H, een krachtige en efficiënte oplossing bieden.

  Hiermee wordt niet alleen de oppervlakte gereinigd, maar ook dieper ingeworteld vuil verwijderd, wat resulteert in een grondiger en langduriger resultaat.

 • Hoe vaak moet ik mijn tuin laten schoonmaken?

  De frequentie van tuinreiniging hangt af van verschillende factoren, zoals de locatie, weersomstandigheden en het gebruik van de tuin. Over het algemeen wordt aanbevolen om minstens één keer per jaar een grondige reiniging uit te voeren om vuil, groene aanslag en ander ongewenst materiaal te verwijderen. In gebieden met veel bomen of in vochtige klimaten kan vaker reinigen nodig zijn.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten