Tuin reinigen

Hebben de wintermaanden er weer voor gezorgd dat uw tuin bedekt is met groene aanslag, mos of ander ongewenst vuil? Met onze gespecialiseerde stoomtechnieken bieden wij de perfecte oplossing om uw tuin nieuw leven in te blazen.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Tuin reinigenVóór het schoonmakenNa het schoonmakenTuin reinigen
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Uw tuin weer in optimale conditie met stoomreiniging

Hebben de wintermaanden er weer voor gezorgd dat uw tuin bedekt is met groene aanslag, mos of ander ongewenst vuil? Met onze gespecialiseerde stoomtechnieken bieden wij de perfecte oplossing om uw tuin nieuw leven in te blazen. Laat de pracht van uw buitenruimte herleven met onze milieuvriendelijke aanpak, waarmee wij grondig reinigen zonder schade aan te richten.

Ontdek hoe uw tuin weer in volle bloei kan staan met Hovenier TIM H.

Before LabelAfter Label

Bij Hovenier TIM H bent u verzekerd van

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreiniging van tuinen
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en zijn VCA gecertificeerd 
 • Scherpe tarieven, zonder achteraf verrast te worden
 • Gegarandeerd resultaat voor uw tuin of tuintegels
Before LabelAfter Label
Tuin reinigen

Uw tuin grondig laten reinigen: Kies voor expertise

Van keramische tuintegels tot houten vlonders, wij zorgen ervoor dat uw tuin weer terugkeert naar de vertrouwde glans. Onze gespecialiseerde stoomreiniger biedt een diepgaande reiniging zonder schade aan te richten, waardoor uw tuin niet alleen in uiterlijk wordt verbeterd, maar ook duurzaam wordt beschermd tegen nieuw vuil. Met oog voor precisie en expertise in tuinonderhoud, garanderen wij een resultaat dat uw buitenruimte nieuw leven inblaast. Kies voor de deskundigheid van Hovenier TIM H en geniet weer optimaal van uw tuin.

Groene aanslag verdwijnt als sneeuw voor de zon met behulp van stoomreiniging. Kies voor de deskundigheid van Hovenier TIM H en geniet weer optimaal van uw buitenruimte.

“Geen chemicaliën en geen hogedrukreiniger. Bij Hovenier TIM H werken wij op een milieuvriendelijke en bewust wijze.”

Before LabelAfter Label
Tuin reinigen

De voordelen van stoomreiniging

Stoomreiniging biedt een reeks voordelen voor het onderhoud van uw terras. Op de lange termijn resulteert het in kostenbesparing, doordat het de celstructuur van algen, mos en groenaanslag effectief elimineert, waardoor de reinigingsfrequentie aanzienlijk wordt verminderd.

Deze methode is niet alleen kostenefficiënt, maar ook zeer milieuvriendelijk, aangezien de stoomreiniger alleen water gebruikt, wat beter is voor het milieu dan traditionele hogedrukreinigers met chemische reinigingsmiddelen. Bovendien waarborgt de stoomreiniger de integriteit van uw terras, omdat het werkt met heet water, waardoor steen en hout onbeschadigd blijven en hun oorspronkelijke kleur behouden.

Before LabelAfter Label

Bij Hovenier TIM H bent u aan het juiste adres voor:

 • Het reinigen van bestrating, groen en houten vlonders
 • Het verwijderen van groene aanslag, mos en alg
 • Het reinigen van tuinmeubilair

Al onze diensten worden uitgevoerd door professionals met jarenlange ervaring op het gebied van stoomreiniging. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en verzekeren wij u dat alles volgens een milieuvriendelijke aanpak wordt behandeld. Zonder chemicaliën.

Before LabelAfter Label
Tuin reinigen

Uw tuin weer schoon met stoom

Van tuintegels schoonmaken tot compleet tuinonderhoud, Stoomreiniging biedt de perfecte oplossing voor het herstellen van de glans van uw terras. Met kostenbesparende voordelen op de lange termijn, een milieuvriendelijke benadering en het behoud van de oorspronkelijke staat van uw steen en hout, verzekeren wij u van een effectieve en duurzame reiniging.

Kies voor stoomreiniging en geniet weer volop van uw terras. Van betontegels schoonmaken tot compleet tuinonderhoud, wij staan klaar om uw buitenruimte weer in optimale conditie te brengen.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Tuin reinigen

 • Kan ik zelf mijn tuintegels schoonmaken?

  Natuurlijk kunt u zelf proberen uw tuintegels schoon te maken. Het gebruik van een bezem, water en een mild schoonmaakmiddel kan effectief zijn voor regulier onderhoud. Echter, voor diepere reiniging en het verwijderen van hardnekkig vuil, groene aanslag of mos, kan professionele stoomreiniging met gespecialiseerde apparatuur, zoals bij Hovenier TIM H, een krachtige en efficiënte oplossing bieden.

  Hiermee wordt niet alleen de oppervlakte gereinigd, maar ook dieper ingeworteld vuil verwijderd, wat resulteert in een grondiger en langduriger resultaat.

 • Hoe vaak moet ik mijn tuin laten schoonmaken?

  De frequentie van tuinreiniging hangt af van verschillende factoren, zoals de locatie, weersomstandigheden en het gebruik van de tuin. Over het algemeen wordt aanbevolen om minstens één keer per jaar een grondige reiniging uit te voeren om vuil, groene aanslag en ander ongewenst materiaal te verwijderen. In gebieden met veel bomen of in vochtige klimaten kan vaker reinigen nodig zijn.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten