Tuinonderhoud

Merkt u dat het onkruid weer langzaam in uw tuin verschijnt? Of heeft u als gevolg van achterstallig onderhoud een tuin die overwoekerd is met ongewenste planten? Geen zorgen, met Hovenier TIM H haalt u een ervaren hovenier in huis die uw tuin weer laat glanzen als nooit tevoren.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

TuinonderhoudVóór het schoonmakenNa het schoonmakenTuinonderhoud
Nathalie van de Giesen
Nathalie van de Giesen
2023-07-12
Naar aanleiding van een folder in de brievenbus hebben we gebeld en dit is ons uitstekend bevallen! Super vriendelijke en zeer goede vakmensen! Zeker voor herhaling vatbaar!
A. Huijser
A. Huijser
2023-06-12
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
Aashna B
Aashna B
2023-06-09
Professioneel bedrijf dat uitstekende kwaliteit en dienstverlening op maat levert. Afspraken zijn stipt nagekomen. Prijs is meer dan schappelijk, service is top. De voor- en achtertuin zijn weer als nieuw!
Mohammed a
Mohammed a
2023-05-10
Ik heb de heren ingeschakeld om mijn tuin weer zomer klaar te krijgen. Het terras en de tuinmeubelen zaten onder de groene aanslag wat echt niet meer om aan te zien was. De heren hebben hun werk tot in de details goed uitgevoerd dus laat de zomer maar komen, bedankt toppers!!!
The Donk
The Donk
2023-05-09
Handige vaklui die voor een laag tarief écht vakmanschap leveren. Gewoon ouderwetse kwaliteit met de moderne middelen van vandaag. Zeker aan te raden!
H.A Burggraaf
H.A Burggraaf
2023-05-01
Deze mannen doen wat zij beloven. Ons straatje weer geheel mos vrij door hun hogedruk met stoom reiniging. Toppertjes zijn het
Gonzalez Carter
Gonzalez Carter
2023-04-29
Ik ben erg blij met het werk dat de hovenier heeft verricht in mijn tuin. Hij was zeer professioneel en behulpzaam gedurende het hele proces. De hovenier was zeer attent en begreep mijn wensen goed. Hij heeft mijn tuin omgetoverd tot een prachtige buitenruimte waar ik nu graag tijd doorbreng. De hovenier was zeer efficiënt en werkte snel. Hij nam de tijd om ervoor te zorgen dat alles perfect was en ging boven en buiten mijn verwachtingen. De hovenier was ook zeer respectvol en beleefd, en hij liet mijn tuin netjes en opgeruimd achter. Ik zou deze hovenier zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een professionele en betrouwbare hovenier. Hij heeft bewezen dat hij de kennis en ervaring heeft om elk soort tuinproject aan te pakken en tot een succesvol einde te brengen. Dank je wel!
Patricia Serreti
Patricia Serreti
2023-04-21
Mijn balkon is helemaal schoongespoten, zag er niet uit. Maar nu wel, ben er zo blij mee. Echt toppers!!

Milieuvriendelijk onkruid verwijderen

Merkt u dat het onkruid weer langzaam in uw tuin verschijnt? Of heeft u als gevolg van achterstallig onderhoud een tuin die overwoekerd is met ongewenste planten? Geen zorgen, met Hovenier TIM H haalt u een ervaren hovenier in huis die uw tuin weer laat glanzen als nooit tevoren.

Onkruid kan de uitstraling van uw tuin behoorlijk beschadigen. Reden genoeg om op tijd in actie te komen en uw tuin op tijd te laten onderhouden. Hovenier TIM H gebruikt milieuvriendelijke methoden om onkruid effectief te verwijderen, zodat uw tuin niet alleen mooi, maar ook ecologisch in balans blijft.

Een onkruidvrije tuin start bij Hovenier TIM H.

Before LabelAfter Label
Tuinonderhoud

Bij Hovenier TIM H bent u verzekerd van

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreiniging van tuinen
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek
 • Scherpe tarieven, zonder achteraf verrast te worden
 • Gegarandeerd resultaat voor uw tuin of tuintegels
 • VCA gecertificeerd 
Before LabelAfter Label
Tuinonderhoud

Professioneel tuinonderhoud door een ervaren hovenier

Bij Hovenier TIM H beschikken wij over de kennis en ervaring om uw tuin, gazon of trottoir op een professionele manier te onderhouden en te verzorgen. Ons team van deskundige hoveniers is gespecialiseerd in het onderhouden van prachtige, gezonde buitenruimtes die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook duurzaam en ecologisch verantwoord.

Een goed onderhouden tuin voelt aan als een nieuwe tuin. Geef deze dan ook de aandacht die het verdient en schakel tijdig een expert in.

Before LabelAfter Label
Tuinonderhoud

Onze werkwijze

Hovenier TIM H werkt middels een bewezen methodiek. Wij werken niet met chemische middelen, maar onderhouden uw tuin aan de hand van reiniging met de WeedPLUS® heetwater techniek op 150 graden Celcius. Deze milieuvriendelijke aanpak zorgt voor een diepe reiniging en onkruidbestrijding, zonder de bodem of omliggende planten te beschadigen. Deze methode is niet alleen effectief tegen onkruid, maar helpt ook tegen mos en algen, en zorgt voor een gezonde bodemstructuur.

“Geen chemicaliën en geen hogedrukreiniger. Bij Hovenier TIM H werken wij op een milieuvriendelijke en bewust wijze.”

Before LabelAfter Label
Tuinonderhoud

De voordelen van tuinonderhoud

 1. Verbeterde uitstraling: Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw tuin er altijd verzorgd en aantrekkelijk uitziet.
 2. Verhoging van de vastgoedwaarde: Een goed onderhouden tuin kan de waarde van uw woning verhogen. Dit is voordelig voor een eventuele verkoop van uw huis.
 3. Gezondheid van de Tuin: Door regelmatig onderhoud blijven planten gezond en worden ziektes en plagen voorkomen. Zo ziet uw tuin er altijd fris uit.
 4. Biodiversiteit van de tuin: Een goed onderhouden tuin ondersteunt de lokale fauna, zoals vogels en insecten.
 5. Milieuvriendelijk: Milieuvriendelijk tuinonderhoud verbetert de bodemgezondheid en verkleint de ecologische voetafdruk.
Before LabelAfter Label

Van eenmalig tot periodiek tuinonderhoud

Bij Hovenier TIM H heeft u de keuze tussen eenmalig of periodiek onderhoud. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij eenmalig uw tuin van een frisse opknapbeurt voorzien, maar we zouden ook op regelmatige basis voor u klaar kunnen staan:

Eenmalig tuinonderhoud: Houdt u doorgaans uw eigen tuin bij maar merkt u dat er sprake is geweest van achterstallig onderhoud? Geef uw tuin dan weer een frisse opknapbeurt en kies voor eenmalig onderhoud door Hovenier TIM H. We verwijderen onkruid, snoeien overwoekerende planten en struiken, bemesten de bodem voor een gezonde groei en zorgen voor een grondige reiniging van paden en terrassen. Met eenmalig tuinonderhoud door Hovenier TIM H is uw tuin snel weer in topconditie.

Periodiek tuinonderhoud: Voor degenen die continuïteit en consistentie in hun tuinonderhoud wensen, biedt Hovenier TIM H periodiek onderhoud aan. Dit is een ideale oplossing om uw tuin het hele jaar door in optimale staat te houden. Ons periodieke onderhoudsplan zorgt ervoor dat onkruid geen kans krijgt om uw tuin te overwoekeren. We bezoeken uw tuin regelmatig om onkruid te verwijderen, zowel de zichtbare onkruiden als de opkomende kiemen, waardoor uw tuin er altijd netjes en verzorgd uitziet.

Before LabelAfter Label
Tuinonderhoud

Bij Hovenier TIM H bent u aan het juiste adres voor:

 • Het reinigen van bestrating, groen en houten vlonders
 • Het verwijderen van onkruid, groene aanslag, mos en alg
 • Het reinigen van tuinmeubilair
 • Periodiek en eenmalig tuinonderhoud
Before LabelAfter Label

Uw tuin weer schoon met stoom

Wilt u uw tuin weer de uitstraling geven die het verdient? Met de gepatenteerde stoomtechniek van Hovenier TIM H krijgt uw tuin niet alleen een grondige schoonmaak, maar ook een milieuvriendelijke opfrisbeurt. De hoge temperatuur van het stoom zorgt ervoor dat onkruid, mos en algen effectief worden verwijderd zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. U zult versteld staan van het verschil.

Van grasmaaien tot onkruid verwijderen en van stoomreiniging tot snoeien, wij zorgen ervoor dat uw tuin weer de ware eye-catcher is die het hoort te zijn. Neem direct contact met ons op om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ons team staat graag voor u klaar.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Tuinonderhoud

 • Hoe zelf onkruid voorkomen?

  Om onkruid in uw tuin te voorkomen, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Hier zijn enkele tips:

  1. Bodem bedekken: Gebruik bodembedekkers zoals mulch of houtsnippers. Of een anti worteldoek. Dit voorkomt dat onkruid zonlicht krijgt en groeit.
  2. Dichtheid planten: Plant uw tuin vol genoeg zodat er weinig ruimte overblijft voor onkruid om te groeien.
  3. Regelmatig wieden: Verwijder onkruid zodra u het ziet, vooral voordat het zaden vormt.

  Merkt u dat het zelf verwijderen van onkruid een lastige opgave is? Schakel dan de hulp in van een ervaren hovenier.

 • Wat kost tuinonderhoud?

  De kosten van tuinonderhoud zijn afhankelijk van verschillende factoren, waardoor het lastig is om een exacte prijs te geven zonder specifieke details. De grootte van de tuin speelt een grote rol; een grotere tuin vereist meer tijd en middelen om te onderhouden. Ook het type onderhoud beïnvloedt de kosten: basiswerkzaamheden zoals maaien en onkruid wieden zijn meestal goedkoper dan gespecialiseerde taken zoals snoeien, het aanleggen van nieuwe plantbedden of het behandelen van ziekten en plagen.

  Neem indien geïnteresseerd dan ook altijd even contact met ons op om een vrijblijvende offerte te ontvangen. 

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten