Verkeersborden reinigen

Verkeersborden en ANWB-wegwijzers moeten altijd helder en goed leesbaar zijn. Niet alleen voor de algemene weggebruiker, maar vooral voor slechtzienden. Hovenier TIMH maakt verkeersborden schoon zodat ze voor iedereen, of je nu goed ziet of wat minder, duidelijk zijn. Want op de weg moet iedereen zich veilig en zeker voelen.

  • Veiligheid Voorop
  • Duurzame Reiniging
  • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Verkeersborden reinigenVóór het schoonmakenNa het schoonmakenVerkeersborden reinigen
Nathalie van de Giesen
Nathalie van de Giesen
2023-07-12
Naar aanleiding van een folder in de brievenbus hebben we gebeld en dit is ons uitstekend bevallen! Super vriendelijke en zeer goede vakmensen! Zeker voor herhaling vatbaar!
A. Huijser
A. Huijser
2023-06-12
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
Aashna B
Aashna B
2023-06-09
Professioneel bedrijf dat uitstekende kwaliteit en dienstverlening op maat levert. Afspraken zijn stipt nagekomen. Prijs is meer dan schappelijk, service is top. De voor- en achtertuin zijn weer als nieuw!
Mohammed a
Mohammed a
2023-05-10
Ik heb de heren ingeschakeld om mijn tuin weer zomer klaar te krijgen. Het terras en de tuinmeubelen zaten onder de groene aanslag wat echt niet meer om aan te zien was. De heren hebben hun werk tot in de details goed uitgevoerd dus laat de zomer maar komen, bedankt toppers!!!
The Donk
The Donk
2023-05-09
Handige vaklui die voor een laag tarief écht vakmanschap leveren. Gewoon ouderwetse kwaliteit met de moderne middelen van vandaag. Zeker aan te raden!
H.A Burggraaf
H.A Burggraaf
2023-05-01
Deze mannen doen wat zij beloven. Ons straatje weer geheel mos vrij door hun hogedruk met stoom reiniging. Toppertjes zijn het
Gonzalez Carter
Gonzalez Carter
2023-04-29
Ik ben erg blij met het werk dat de hovenier heeft verricht in mijn tuin. Hij was zeer professioneel en behulpzaam gedurende het hele proces. De hovenier was zeer attent en begreep mijn wensen goed. Hij heeft mijn tuin omgetoverd tot een prachtige buitenruimte waar ik nu graag tijd doorbreng. De hovenier was zeer efficiënt en werkte snel. Hij nam de tijd om ervoor te zorgen dat alles perfect was en ging boven en buiten mijn verwachtingen. De hovenier was ook zeer respectvol en beleefd, en hij liet mijn tuin netjes en opgeruimd achter. Ik zou deze hovenier zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een professionele en betrouwbare hovenier. Hij heeft bewezen dat hij de kennis en ervaring heeft om elk soort tuinproject aan te pakken en tot een succesvol einde te brengen. Dank je wel!
Patricia Serreti
Patricia Serreti
2023-04-21
Mijn balkon is helemaal schoongespoten, zag er niet uit. Maar nu wel, ben er zo blij mee. Echt toppers!!

Bij Gevelreiniger TIM H begrijpen we het belang van heldere en goed leesbare verkeersborden en ANWB-wegwijzers. Daarom bieden wij professionele reinigingsdiensten aan voor deze cruciale elementen op onze wegen.

Of het nu gaat om handmatige reiniging of het gebruik van specialistische reinigingstechnieken, wij passen de meest geschikte methoden toe om de optimale helderheid en leesbaarheid van de borden te behouden. De frequentie van reiniging wordt zorgvuldig afgestemd op de factoren.

Before LabelAfter Label

Waarom u kiest voor Gevelreiniger TIM H

  • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreinigen
  • Gegarandeerd resultaat voor uw aanvraag, VCA gecertificeerd 
  • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek
  • Voordelige tarieven zonder onaangename verrassingen achteraf
Before LabelAfter Label
Verkeersborden Reinigen

Verkeersborden gereinigd met zorg en expertise

Bij Gevelreiniger TIM H staan wij garant voor een zorgvuldige en vakkundige reiniging van uw verkeersborden. Wij begrijpen het belang van heldere en goed zichtbare verkeerssignalen voor de veiligheid op de weg. Daarom zetten wij onze expertise in om verkeersborden op een professionele en doeltreffende manier te reinigen.

Ons toegewijde team van professionals maakt gebruik van geavanceerde reinigingstechnieken en methoden om ervoor te zorgen dat uw verkeersborden niet alleen grondig worden gereinigd, maar ook hun oorspronkelijke helderheid behouden. Met zorgvuldigheid en aandacht voor detail gaan we te werk, zodat uw verkeersborden weer optimaal zichtbaar zijn voor weggebruikers.

Before LabelAfter Label
Verkeersborden Reinigen

Uw verkeersborden weer schoon met stoom

Bij Gevelreiniger TIM H bieden wij een innovatieve en effectieve aanpak voor het reinigen van verkeersborden. Wij maken gebruik van geavanceerde technieken om uw verkeersborden grondig te reinigen en hun helderheid te herstellen.

Onze methode is niet alleen uiterst doeltreffend, maar ook milieuvriendelijk. Door gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen verlengen we direct de levensduur van de borden. Of het nu gaat om verkeersborden langs drukke wegen, ANWB-wegwijzers of andere informatiepanelen, ons team van professionals staat paraat om met precisie en zorg uw verkeersborden weer in optimale staat te brengen. Kies voor de voordelen van Gevelreiniger TIM H en ervaar heldere, goed leesbare verkeerssignalering langs de wegen.

Before LabelAfter Label
Verkeersborden Reinigen

Veelgestelde vragen over Verkeersborden reinigen

  • Hoe vaak is het nodig om verkeersborden te laten reinigen?

    De frequentie van het reinigen van verkeersborden hangt af van verschillende factoren, waaronder locatie, verkeersintensiteit, weersomstandigheden en ouderdom. Over het algemeen wordt aanbevolen om de helderheid van verkeersborden regelmatig te controleren en, indien nodig, professionele reinigingsdiensten in te schakelen. Ons team kan u adviseren over een geschikte reinigingsroutine voor uw specifieke situatie.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten