Verkeersborden reinigen

Verkeersborden en ANWB-wegwijzers moeten altijd helder en goed leesbaar zijn. Niet alleen voor de algemene weggebruiker, maar vooral voor slechtzienden. Hovenier TIMH maakt verkeersborden schoon zodat ze voor iedereen, of je nu goed ziet of wat minder, duidelijk zijn. Want op de weg moet iedereen zich veilig en zeker voelen.

  • Veiligheid Voorop
  • Duurzame Reiniging
  • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Verkeersborden reinigenVóór het schoonmakenNa het schoonmakenVerkeersborden reinigen
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Bij Gevelreiniger TIM H begrijpen we het belang van heldere en goed leesbare verkeersborden en ANWB-wegwijzers. Daarom bieden wij professionele reinigingsdiensten aan voor deze cruciale elementen op onze wegen.

Of het nu gaat om handmatige reiniging of het gebruik van specialistische reinigingstechnieken, wij passen de meest geschikte methoden toe om de optimale helderheid en leesbaarheid van de borden te behouden. De frequentie van reiniging wordt zorgvuldig afgestemd op de factoren.

Before LabelAfter Label

Waarom u kiest voor Gevelreiniger TIM H

  • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreinigen
  • Gegarandeerd resultaat voor uw aanvraag, VCA gecertificeerd 
  • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek
  • Voordelige tarieven zonder onaangename verrassingen achteraf
Before LabelAfter Label
Verkeersborden Reinigen

Verkeersborden gereinigd met zorg en expertise

Bij Gevelreiniger TIM H staan wij garant voor een zorgvuldige en vakkundige reiniging van uw verkeersborden. Wij begrijpen het belang van heldere en goed zichtbare verkeerssignalen voor de veiligheid op de weg. Daarom zetten wij onze expertise in om verkeersborden op een professionele en doeltreffende manier te reinigen.

Ons toegewijde team van professionals maakt gebruik van geavanceerde reinigingstechnieken en methoden om ervoor te zorgen dat uw verkeersborden niet alleen grondig worden gereinigd, maar ook hun oorspronkelijke helderheid behouden. Met zorgvuldigheid en aandacht voor detail gaan we te werk, zodat uw verkeersborden weer optimaal zichtbaar zijn voor weggebruikers.

Before LabelAfter Label
Verkeersborden Reinigen

Uw verkeersborden weer schoon met stoom

Bij Gevelreiniger TIM H bieden wij een innovatieve en effectieve aanpak voor het reinigen van verkeersborden. Wij maken gebruik van geavanceerde technieken om uw verkeersborden grondig te reinigen en hun helderheid te herstellen.

Onze methode is niet alleen uiterst doeltreffend, maar ook milieuvriendelijk. Door gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen verlengen we direct de levensduur van de borden. Of het nu gaat om verkeersborden langs drukke wegen, ANWB-wegwijzers of andere informatiepanelen, ons team van professionals staat paraat om met precisie en zorg uw verkeersborden weer in optimale staat te brengen. Kies voor de voordelen van Gevelreiniger TIM H en ervaar heldere, goed leesbare verkeerssignalering langs de wegen.

Before LabelAfter Label
Verkeersborden Reinigen

Veelgestelde vragen over Verkeersborden reinigen

  • Hoe vaak is het nodig om verkeersborden te laten reinigen?

    De frequentie van het reinigen van verkeersborden hangt af van verschillende factoren, waaronder locatie, verkeersintensiteit, weersomstandigheden en ouderdom. Over het algemeen wordt aanbevolen om de helderheid van verkeersborden regelmatig te controleren en, indien nodig, professionele reinigingsdiensten in te schakelen. Ons team kan u adviseren over een geschikte reinigingsroutine voor uw specifieke situatie.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten