Vloer reinigen

Een schone vloer is niet alleen essentieel voor een verzorgde uitstraling, maar draagt ook bij aan een gezonde leef- en werkomgeving. Bij Hovenier TIM H bieden wij professionele diensten die verder gaan dan alleen oppervlakkige reiniging. 

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Vloer reinigenVóór het schoonmakenNa het schoonmakenVloer reinigen
Nathalie van de Giesen
Nathalie van de Giesen
2023-07-12
Naar aanleiding van een folder in de brievenbus hebben we gebeld en dit is ons uitstekend bevallen! Super vriendelijke en zeer goede vakmensen! Zeker voor herhaling vatbaar!
A. Huijser
A. Huijser
2023-06-12
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
Aashna B
Aashna B
2023-06-09
Professioneel bedrijf dat uitstekende kwaliteit en dienstverlening op maat levert. Afspraken zijn stipt nagekomen. Prijs is meer dan schappelijk, service is top. De voor- en achtertuin zijn weer als nieuw!
Mohammed a
Mohammed a
2023-05-10
Ik heb de heren ingeschakeld om mijn tuin weer zomer klaar te krijgen. Het terras en de tuinmeubelen zaten onder de groene aanslag wat echt niet meer om aan te zien was. De heren hebben hun werk tot in de details goed uitgevoerd dus laat de zomer maar komen, bedankt toppers!!!
The Donk
The Donk
2023-05-09
Handige vaklui die voor een laag tarief écht vakmanschap leveren. Gewoon ouderwetse kwaliteit met de moderne middelen van vandaag. Zeker aan te raden!
H.A Burggraaf
H.A Burggraaf
2023-05-01
Deze mannen doen wat zij beloven. Ons straatje weer geheel mos vrij door hun hogedruk met stoom reiniging. Toppertjes zijn het
Gonzalez Carter
Gonzalez Carter
2023-04-29
Ik ben erg blij met het werk dat de hovenier heeft verricht in mijn tuin. Hij was zeer professioneel en behulpzaam gedurende het hele proces. De hovenier was zeer attent en begreep mijn wensen goed. Hij heeft mijn tuin omgetoverd tot een prachtige buitenruimte waar ik nu graag tijd doorbreng. De hovenier was zeer efficiënt en werkte snel. Hij nam de tijd om ervoor te zorgen dat alles perfect was en ging boven en buiten mijn verwachtingen. De hovenier was ook zeer respectvol en beleefd, en hij liet mijn tuin netjes en opgeruimd achter. Ik zou deze hovenier zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een professionele en betrouwbare hovenier. Hij heeft bewezen dat hij de kennis en ervaring heeft om elk soort tuinproject aan te pakken en tot een succesvol einde te brengen. Dank je wel!
Patricia Serreti
Patricia Serreti
2023-04-21
Mijn balkon is helemaal schoongespoten, zag er niet uit. Maar nu wel, ben er zo blij mee. Echt toppers!!

Vloerreiniging voor een frisse uitstraling

Een schone vloer is niet alleen essentieel voor een verzorgde uitstraling, maar draagt ook bij aan een gezonde leef- en werkomgeving. Bij Hovenier TIM H bieden wij professionele diensten die verder gaan dan alleen oppervlakkige reiniging. Met aandacht voor verschillende vloertypes en geavanceerde reinigingstechnieken zorgen wij ervoor dat uw vloeren niet alleen vlekkeloos schoon zijn, maar ook hun oorspronkelijke glans behouden. Ontdek de voordelen van onze diensten en geniet van een frisse en uitnodigende atmosfeer in uw ruimtes.

Before LabelAfter Label

Bij Hovenier TIM H bent u verzekerd van

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreiniging van tuinen
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek
 • VCA gecertificeerd 
 • Scherpe tarieven, zonder achteraf verrast te worden
 • Gegarandeerd resultaat voor uw tuin of tuintegels
Before LabelAfter Label
Vloer reinigen

Natuurstenen vloer reinigen

Middels een stoomreiniger kan de reiniging van natuurstenen vloeren op een effectieve en duurzame wijze plaatsvinden. De combinatie van hoge temperaturen en stoom zorgt ervoor dat hardnekkig vuil, vet en bacteriën diep uit de poriën van het natuursteen worden verwijderd. Hierdoor krijgt de vloer zijn natuurlijke uitstraling terug en zorgt u er bovendien voor dat de levensduur van het materiaal verlengd wordt. Het stoomreinigen van een natuurstenen vloer is dan ook een efficiënte en duurzame keuze.

Before LabelAfter Label
Vloer reinigen

De voordelen van een schone vloer

Een schone vloer biedt tal van voordelen, zowel in uitstraling als functioneel. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van een goed gereinigde vloer:

 1. Verzorgde uitstraling: Een schone vloer geeft direct een verzorgde en professionele uitstraling aan uw ruimte. Het draagt bij aan een positieve indruk bij bezoekers, klanten of gasten.
 2. Hygiëne en gezondheid: Regelmatige vloerreiniging vermindert de ophoping van stof, allergenen en bacteriën. Dit resulteert in een gezondere leef- en werkomgeving, wat vooral belangrijk is voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.
 3. Veiligheid: Een schone vloer vermindert het risico op uitglijden en vallen. Verwijdering van vuil, vlekken en gladde oppervlakken draagt bij aan een veilige omgeving, vooral in drukke gebieden.
 4. Duurzaamheid: Het regelmatig reinigen en onderhouden van vloeren verlengt de levensduur van het materiaal. Dit kan leiden tot kostenbesparingen op lange termijn, omdat vloeren minder snel vervangen hoeven te worden.
Before LabelAfter Label
Vloer reinigen

Uw vloer weer schoon met stoom

Uw vloer weer schoon met stoom. Vertrouw op de expertise van Hovenier TIM H voor een grondige en milieuvriendelijke reiniging van uw natuurstenen vloeren. Wij streven naar het herstellen van de oorspronkelijke glans en het behouden van de duurzaamheid van uw vloer, met zorgvuldige aandacht voor detail en respect voor het milieu.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vakkundige service die uw vloer in optimale conditie brengt. Wij staan graag voor u klaar om de uitstraling van uw vloer weer te laten stralen.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Vloer reinigen

 • Wat maakt stoomreiniging geschikt voor natuurstenen vloeren?

  Stoomreiniging is ideaal voor natuurstenen vloeren omdat het gebruikmaakt van hoge temperaturen en stoom om diep in de poriën van het natuursteen te reinigen. Deze methode verwijdert effectief vuil, vet en bacteriën zonder agressieve chemicaliën, wat de integriteit van de vloer behoudt en zorgt voor een veilige en milieuvriendelijke reiniging.

 • Hoe lang duurt het voordat de vloer na stoomreiniging weer beloopbaar is?

  De droogtijd na stoomreiniging is doorgaans korter dan bij traditionele reinigingsmethoden. Doordat de stoomreiniger weinig vocht achterlaat, is de vloer snel droog. De exacte droogtijd hangt af van factoren zoals de omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid, maar over het algemeen kan de vloer binnen enkele uren weer beloopbaar zijn.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten