Vloer reinigen

Een schone vloer is niet alleen essentieel voor een verzorgde uitstraling, maar draagt ook bij aan een gezonde leef- en werkomgeving. Bij Hovenier TIM H bieden wij professionele diensten die verder gaan dan alleen oppervlakkige reiniging. 

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Vloer reinigenVóór het schoonmakenNa het schoonmakenVloer reinigen
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Vloerreiniging voor een frisse uitstraling

Een schone vloer is niet alleen essentieel voor een verzorgde uitstraling, maar draagt ook bij aan een gezonde leef- en werkomgeving. Bij Hovenier TIM H bieden wij professionele diensten die verder gaan dan alleen oppervlakkige reiniging. Met aandacht voor verschillende vloertypes en geavanceerde reinigingstechnieken zorgen wij ervoor dat uw vloeren niet alleen vlekkeloos schoon zijn, maar ook hun oorspronkelijke glans behouden. Ontdek de voordelen van onze diensten en geniet van een frisse en uitnodigende atmosfeer in uw ruimtes.

Before LabelAfter Label

Bij Hovenier TIM H bent u verzekerd van

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreiniging van tuinen
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek
 • VCA gecertificeerd 
 • Scherpe tarieven, zonder achteraf verrast te worden
 • Gegarandeerd resultaat voor uw tuin of tuintegels
Before LabelAfter Label
Vloer reinigen

Natuurstenen vloer reinigen

Middels een stoomreiniger kan de reiniging van natuurstenen vloeren op een effectieve en duurzame wijze plaatsvinden. De combinatie van hoge temperaturen en stoom zorgt ervoor dat hardnekkig vuil, vet en bacteriën diep uit de poriën van het natuursteen worden verwijderd. Hierdoor krijgt de vloer zijn natuurlijke uitstraling terug en zorgt u er bovendien voor dat de levensduur van het materiaal verlengd wordt. Het stoomreinigen van een natuurstenen vloer is dan ook een efficiënte en duurzame keuze.

Before LabelAfter Label
Vloer reinigen

De voordelen van een schone vloer

Een schone vloer biedt tal van voordelen, zowel in uitstraling als functioneel. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van een goed gereinigde vloer:

 1. Verzorgde uitstraling: Een schone vloer geeft direct een verzorgde en professionele uitstraling aan uw ruimte. Het draagt bij aan een positieve indruk bij bezoekers, klanten of gasten.
 2. Hygiëne en gezondheid: Regelmatige vloerreiniging vermindert de ophoping van stof, allergenen en bacteriën. Dit resulteert in een gezondere leef- en werkomgeving, wat vooral belangrijk is voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.
 3. Veiligheid: Een schone vloer vermindert het risico op uitglijden en vallen. Verwijdering van vuil, vlekken en gladde oppervlakken draagt bij aan een veilige omgeving, vooral in drukke gebieden.
 4. Duurzaamheid: Het regelmatig reinigen en onderhouden van vloeren verlengt de levensduur van het materiaal. Dit kan leiden tot kostenbesparingen op lange termijn, omdat vloeren minder snel vervangen hoeven te worden.
Before LabelAfter Label
Vloer reinigen

Uw vloer weer schoon met stoom

Uw vloer weer schoon met stoom. Vertrouw op de expertise van Hovenier TIM H voor een grondige en milieuvriendelijke reiniging van uw natuurstenen vloeren. Wij streven naar het herstellen van de oorspronkelijke glans en het behouden van de duurzaamheid van uw vloer, met zorgvuldige aandacht voor detail en respect voor het milieu.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vakkundige service die uw vloer in optimale conditie brengt. Wij staan graag voor u klaar om de uitstraling van uw vloer weer te laten stralen.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Vloer reinigen

 • Wat maakt stoomreiniging geschikt voor natuurstenen vloeren?

  Stoomreiniging is ideaal voor natuurstenen vloeren omdat het gebruikmaakt van hoge temperaturen en stoom om diep in de poriën van het natuursteen te reinigen. Deze methode verwijdert effectief vuil, vet en bacteriën zonder agressieve chemicaliën, wat de integriteit van de vloer behoudt en zorgt voor een veilige en milieuvriendelijke reiniging.

 • Hoe lang duurt het voordat de vloer na stoomreiniging weer beloopbaar is?

  De droogtijd na stoomreiniging is doorgaans korter dan bij traditionele reinigingsmethoden. Doordat de stoomreiniger weinig vocht achterlaat, is de vloer snel droog. De exacte droogtijd hangt af van factoren zoals de omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid, maar over het algemeen kan de vloer binnen enkele uren weer beloopbaar zijn.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten