Vlonders reinigen

Een vlonder is een mooie en praktische toevoeging aan uw tuin. Helaas kan een overmatige laag groene aanslag snel afbreuk doen aan de uitstraling ervan.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Vlonders reinigenVóór het schoonmakenNa het schoonmakenVlonders reinigen
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Specialistische reiniging van uw vlonders

Een vlonder is een mooie en praktische toevoeging aan uw tuin. Helaas kan een overmatige laag groene aanslag snel afbreuk doen aan de uitstraling ervan. Bij Hovenier TIM H herstellen en verfraaien wij uw vlonder, zodat deze weer veilig begaanbaar is en er weer uitziet als nieuw. Met behulp van een gepatenteerde stoomtechniek reinigen wij het materiaal op een milieuvriendelijke wijze.

Before LabelAfter Label

Waarom u kiest voor Hovenier TIM H

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreinigen
 • Gegarandeerd resultaat voor uw aanvraag
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en zijn VCA gecertificeerd 
 • Voordelige tarieven zonder onaangename verrassingen achteraf
Before LabelAfter Label
Vlonders reinigen

Uw vlonder laten reinigen: Kies voor expertise

Na verloop van tijd kunnen de planken van uw vlonder tekenen van groene aanslag, algen of mos vertonen. In dergelijke gevallen is het tijd om een specialist in te schakelen die, met behulp van stoomreiniging, uw vlonders weer in optimale staat kan brengen. Door gebruik te maken van onze gepatenteerde stoomtechniek bieden wij een milieuvriendelijke en veilige oplossing voor de reiniging van uw vlonder.

Met een scherp oog voor precisie en bovenal veiligheid, zorgen wij ervoor dat uw vlonder niet alleen grondig wordt gereinigd, maar ook voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en professionaliteit. Onze tevredenheid is pas compleet wanneer u dat bent. Kies voor vakmanschap en laat uw vlonder weer schitteren. Milieuvriendelijk en efficiënt.

Before LabelAfter Label

Hoe we te werk gaan

Een vlonder schoonmaken en onderhouden is een specialistische taak. Het is namelijk van groot belang dat er gewerkt wordt op een milieuvriendelijke wijze, zodat het houten niet kan worden aangetast.

Middels een zachte bezem en waterstoom op 150 graden, verwijderen wij effectief groene aanslag, algen en mos van verschillende oppervlakken, waaronder vlonders, houten terrassen en wanden. Deze stoomtechniek staat bekend om zijn milieuvriendelijke werkwijze en is dan ook een goed alternatief op de doorgaans minder milieuvriendelijke hogedrukreiniger.

Al onze diensten worden uitgevoerd door professionals met jarenlange ervaring op het gebied van stoomreiniging. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en verzekeren wij u dat alles volgens een milieuvriendelijke aanpak wordt behandeld. Zonder chemicaliën.

Before LabelAfter Label
Vlonders reinigen

Voorkom uitglijdingsgevaar, kies voor stoomreiniging

Uitglijdingsgevaar op buitenoppervlakken, zoals terrassen en vlonders, kan voor veel gevaar vormen, vooral wanneer groene aanslag, algen of mos zich ophopen. Met stoomreiniging biedt Hovenier TIM H een effectieve oplossing om dit gevaar te voorkomen. Onze geavanceerde stoomreinigers werken op hoge temperaturen, waardoor niet alleen vuil en aanslag worden verwijderd, maar ook de oppervlakken worden gedesinfecteerd.

Om uw houten vlonder in optimale conditie te behouden, raden wij aan om te kiezen voor tijdig onderhoud. Zo blijft de ondergrond netjes en voorkomt u de kans op uitglijden.

Before LabelAfter Label

Uw houten vlonders weer schoon met stoom

Een houten vlonder schoonmaken is een taak die expertise en zorg vereist. Bij Hovenier TIM H bieden wij gespecialiseerde stoomreiniging om uw houten vlonders nieuw leven in te blazen. Onze geavanceerde stoomreinigers werken op hoge temperaturen en zijn ontworpen om grondig vuil, groene aanslag en andere ongewenste elementen te verwijderen, zonder schade aan te richten aan het hout.

Van vergrijsde vlonderplanken schoonmaken tot het complete onderhoud van uw houten terras, wij staan voor u klaar om met deskundigheid en zorg uw buitenruimte weer nieuw leven in te blazen. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat.

Uw houten of composiet vlonder schoon en netjes krijgen? Kies voor de expertise van Hovenier TIM H.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Vlonders reinigen

 • Kan ik zelf een houten vlonder onderhouden?

  Ja, u kunt zelf het onderhoud van uw houten vlonder uitvoeren. Begin met regelmatig vegen om vuil en bladeren te verwijderen. Daarnaast is het aan te raden om periodiek te reinigen met een mild reinigingsmiddel en water. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen en gebruik een zachte borstel om krassen te voorkomen. Houd deze werkzaamheden wel bij, om te voorkomen dat de laag aan groene aanslag te dik wordt. In dat geval kunt u beter kiezen voor een ervaren partij.

 • Wat zijn de voordelen van stoomreiniging van vlonders?

  Stoomreiniging van vlonders biedt diverse voordelen:

  1. Grondige reiniging: Stoomreiniging op hoge temperaturen dringt diep door in het hout, verwijdert vuil, groene aanslag en bacteriën, en zorgt voor een grondige reiniging van het oppervlak.
  2. Milieuvriendelijk: Stoomreiniging maakt gebruik van water en stoom, zonder de noodzaak van chemische reinigingsmiddelen. Hierdoor is het een milieuvriendelijke optie die het ecosysteem niet belast.
  3. Veilig voor het hout: De gepatenteerde stoomtechniek is mild voor het hout en voorkomt beschadigingen die kunnen optreden bij agressieve reinigingsmethoden zoals hogedrukspuiten.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten