Vlonders reinigen

Een vlonder is een mooie en praktische toevoeging aan uw tuin. Helaas kan een overmatige laag groene aanslag snel afbreuk doen aan de uitstraling ervan.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

Vlonders reinigenVóór het schoonmakenNa het schoonmakenVlonders reinigen
Nathalie van de Giesen
Nathalie van de Giesen
2023-07-12
Naar aanleiding van een folder in de brievenbus hebben we gebeld en dit is ons uitstekend bevallen! Super vriendelijke en zeer goede vakmensen! Zeker voor herhaling vatbaar!
A. Huijser
A. Huijser
2023-06-12
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
Aashna B
Aashna B
2023-06-09
Professioneel bedrijf dat uitstekende kwaliteit en dienstverlening op maat levert. Afspraken zijn stipt nagekomen. Prijs is meer dan schappelijk, service is top. De voor- en achtertuin zijn weer als nieuw!
Mohammed a
Mohammed a
2023-05-10
Ik heb de heren ingeschakeld om mijn tuin weer zomer klaar te krijgen. Het terras en de tuinmeubelen zaten onder de groene aanslag wat echt niet meer om aan te zien was. De heren hebben hun werk tot in de details goed uitgevoerd dus laat de zomer maar komen, bedankt toppers!!!
The Donk
The Donk
2023-05-09
Handige vaklui die voor een laag tarief écht vakmanschap leveren. Gewoon ouderwetse kwaliteit met de moderne middelen van vandaag. Zeker aan te raden!
H.A Burggraaf
H.A Burggraaf
2023-05-01
Deze mannen doen wat zij beloven. Ons straatje weer geheel mos vrij door hun hogedruk met stoom reiniging. Toppertjes zijn het
Gonzalez Carter
Gonzalez Carter
2023-04-29
Ik ben erg blij met het werk dat de hovenier heeft verricht in mijn tuin. Hij was zeer professioneel en behulpzaam gedurende het hele proces. De hovenier was zeer attent en begreep mijn wensen goed. Hij heeft mijn tuin omgetoverd tot een prachtige buitenruimte waar ik nu graag tijd doorbreng. De hovenier was zeer efficiënt en werkte snel. Hij nam de tijd om ervoor te zorgen dat alles perfect was en ging boven en buiten mijn verwachtingen. De hovenier was ook zeer respectvol en beleefd, en hij liet mijn tuin netjes en opgeruimd achter. Ik zou deze hovenier zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een professionele en betrouwbare hovenier. Hij heeft bewezen dat hij de kennis en ervaring heeft om elk soort tuinproject aan te pakken en tot een succesvol einde te brengen. Dank je wel!
Patricia Serreti
Patricia Serreti
2023-04-21
Mijn balkon is helemaal schoongespoten, zag er niet uit. Maar nu wel, ben er zo blij mee. Echt toppers!!

Specialistische reiniging van uw vlonders

Een vlonder is een mooie en praktische toevoeging aan uw tuin. Helaas kan een overmatige laag groene aanslag snel afbreuk doen aan de uitstraling ervan. Bij Hovenier TIM H herstellen en verfraaien wij uw vlonder, zodat deze weer veilig begaanbaar is en er weer uitziet als nieuw. Met behulp van een gepatenteerde stoomtechniek reinigen wij het materiaal op een milieuvriendelijke wijze.

Before LabelAfter Label

Waarom u kiest voor Hovenier TIM H

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreinigen
 • Gegarandeerd resultaat voor uw aanvraag
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en zijn VCA gecertificeerd 
 • Voordelige tarieven zonder onaangename verrassingen achteraf
Before LabelAfter Label
Vlonders reinigen

Uw vlonder laten reinigen: Kies voor expertise

Na verloop van tijd kunnen de planken van uw vlonder tekenen van groene aanslag, algen of mos vertonen. In dergelijke gevallen is het tijd om een specialist in te schakelen die, met behulp van stoomreiniging, uw vlonders weer in optimale staat kan brengen. Door gebruik te maken van onze gepatenteerde stoomtechniek bieden wij een milieuvriendelijke en veilige oplossing voor de reiniging van uw vlonder.

Met een scherp oog voor precisie en bovenal veiligheid, zorgen wij ervoor dat uw vlonder niet alleen grondig wordt gereinigd, maar ook voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en professionaliteit. Onze tevredenheid is pas compleet wanneer u dat bent. Kies voor vakmanschap en laat uw vlonder weer schitteren. Milieuvriendelijk en efficiënt.

Before LabelAfter Label

Hoe we te werk gaan

Een vlonder schoonmaken en onderhouden is een specialistische taak. Het is namelijk van groot belang dat er gewerkt wordt op een milieuvriendelijke wijze, zodat het houten niet kan worden aangetast.

Middels een zachte bezem en waterstoom op 150 graden, verwijderen wij effectief groene aanslag, algen en mos van verschillende oppervlakken, waaronder vlonders, houten terrassen en wanden. Deze stoomtechniek staat bekend om zijn milieuvriendelijke werkwijze en is dan ook een goed alternatief op de doorgaans minder milieuvriendelijke hogedrukreiniger.

Al onze diensten worden uitgevoerd door professionals met jarenlange ervaring op het gebied van stoomreiniging. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit waarborgen en verzekeren wij u dat alles volgens een milieuvriendelijke aanpak wordt behandeld. Zonder chemicaliën.

Before LabelAfter Label
Vlonders reinigen

Voorkom uitglijdingsgevaar, kies voor stoomreiniging

Uitglijdingsgevaar op buitenoppervlakken, zoals terrassen en vlonders, kan voor veel gevaar vormen, vooral wanneer groene aanslag, algen of mos zich ophopen. Met stoomreiniging biedt Hovenier TIM H een effectieve oplossing om dit gevaar te voorkomen. Onze geavanceerde stoomreinigers werken op hoge temperaturen, waardoor niet alleen vuil en aanslag worden verwijderd, maar ook de oppervlakken worden gedesinfecteerd.

Om uw houten vlonder in optimale conditie te behouden, raden wij aan om te kiezen voor tijdig onderhoud. Zo blijft de ondergrond netjes en voorkomt u de kans op uitglijden.

Before LabelAfter Label

Uw houten vlonders weer schoon met stoom

Een houten vlonder schoonmaken is een taak die expertise en zorg vereist. Bij Hovenier TIM H bieden wij gespecialiseerde stoomreiniging om uw houten vlonders nieuw leven in te blazen. Onze geavanceerde stoomreinigers werken op hoge temperaturen en zijn ontworpen om grondig vuil, groene aanslag en andere ongewenste elementen te verwijderen, zonder schade aan te richten aan het hout.

Van vergrijsde vlonderplanken schoonmaken tot het complete onderhoud van uw houten terras, wij staan voor u klaar om met deskundigheid en zorg uw buitenruimte weer nieuw leven in te blazen. Zo bent u altijd verzekerd van een optimaal resultaat.

Uw houten of composiet vlonder schoon en netjes krijgen? Kies voor de expertise van Hovenier TIM H.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Vlonders reinigen

 • Kan ik zelf een houten vlonder onderhouden?

  Ja, u kunt zelf het onderhoud van uw houten vlonder uitvoeren. Begin met regelmatig vegen om vuil en bladeren te verwijderen. Daarnaast is het aan te raden om periodiek te reinigen met een mild reinigingsmiddel en water. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen en gebruik een zachte borstel om krassen te voorkomen. Houd deze werkzaamheden wel bij, om te voorkomen dat de laag aan groene aanslag te dik wordt. In dat geval kunt u beter kiezen voor een ervaren partij.

 • Wat zijn de voordelen van stoomreiniging van vlonders?

  Stoomreiniging van vlonders biedt diverse voordelen:

  1. Grondige reiniging: Stoomreiniging op hoge temperaturen dringt diep door in het hout, verwijdert vuil, groene aanslag en bacteriën, en zorgt voor een grondige reiniging van het oppervlak.
  2. Milieuvriendelijk: Stoomreiniging maakt gebruik van water en stoom, zonder de noodzaak van chemische reinigingsmiddelen. Hierdoor is het een milieuvriendelijke optie die het ecosysteem niet belast.
  3. Veilig voor het hout: De gepatenteerde stoomtechniek is mild voor het hout en voorkomt beschadigingen die kunnen optreden bij agressieve reinigingsmethoden zoals hogedrukspuiten.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten