Voetpaden reinigen

Hebben de wintermaanden er weer voor gezorgd dat de voetpaden rondom uw woning of bedrijfspand vervuild zijn geraakt met vuil, modder en ander afval? Geen zorgen. Met onze gespecialiseerde stoomtechniek bieden wij de perfecte oplossing om de bestrating nieuw leven in te blazen.

Onze stoomreinigingstechniek verwijdert effectief alle hardnekkige vlekken en verontreinigingen, terwijl het tegelijkertijd milieuvriendelijk is. Laat ons uw voetpaden reinigen en geniet snel weer van een frisse en schone omgeving rondom uw woning of bedrijfspand.

 • Veiligheid Voorop
 • Duurzame Reiniging
 • Groene Aanslag Experts

Vraag vrijblijvend
een offerte aan.

voetpad reinigen voorVóór het schoonmakenNa het schoonmakenvoetpad reinigen na
Hovenier Timh
5.0
Gebaseerd op 23 beoordelingen
powered by Google
Danny SoetersDanny Soeters
17:14 10 May 24
Afgelopen woensdag de tuin bij mijn moeder helemaal schoongespoeld alle mos en onkruid verwijderd super netjes geworden is echt een aanrader
Erik StenhuisErik Stenhuis
14:02 10 May 24
Helemaal blij. Geniaal zo’n stoomapparaat! De man erachter werkte netjes en schoon en was vrolijk en vriendelijk. Vlonder en terras helemaal schoon in twee uurtjes tijd, scheelt ons een dag schrobben en pijnlijke lijven.
Helen BodeHelen Bode
11:05 10 May 24
Terras is weer als nieuw! Keurig bedrijf en kan ik zeker aanbevelen.
Dorothea VosDorothea Vos
16:22 08 May 24
Mijn voor en achtertuin was geheel groen aangeslagen. Op zoek naar een goede Hovenier. Daar Tim gevonden, wat heeft hij prachtig werk afgeleverd. Tot de volgende keer, Tim je bent helemaal geweldig, top gedaan.
Corien BosmanCorien Bosman
14:42 20 Apr 24
We hebben onze tuin laten stomen. De tegels zijn weer als nieuw en al het hout ziet er weer fris en mooi uit. En tot slot werden alle ramen gelapt. Superblij mee!
Marian WillemseMarian Willemse
05:38 03 Apr 24
2 april onze tuin gereinigd van zeer veel fijnstof aanslag. Wat zijn wij blij met het resultaat, de tegels hebben hun kleur weer terug.Zelfs de tuinmeubels heeft hij afgespoten. Wilde ook nog de ramen zemen, maar de glazenwasser komt er aan dus niet nodig.
Naomi DessaurNaomi Dessaur
11:49 28 Mar 24
Vanaf begin tot eind werkt het erg prettig!Onze voortuin, balkon en achtertuin is weer spik & span.. wat een zorgvuldigheid. Letten erop dat het huis niet vies wordt en laten alles weer schoon achter (tot en met het lappen van de ramen). We hopen dat alles weer een poos schoon blijft, maar indien nodig weet ik precies wie ik zal bellen! Ik beveel ze dus van harte aan..
Nellie MonroyNellie Monroy
15:24 20 Mar 24
Geweldig resultaat van het werken met stoom bij dit bedrijf. De tuin ziet weer als nieuw uit! En bovendien werden de ramen, die vies waren geworden, keurig gereinigd. Echt een aanbeveling als je weer een schoon terras wilt!!
Arend-Jan LaviesArend-Jan Lavies
12:53 20 Mar 24
Na meerdere offertes uitgekomen bij Tim H.Wat een service. Komen afspraak na. Waar voor je geld. Een AANRADER.
Iuliia FilatovaIuliia Filatova
06:36 15 Mar 24
Geweldige ervaring. Nauwkeurig en snel werken 🏡
Wendy PulvererWendy Pulverer
13:26 07 Mar 24
Wat een fantastische service bij deze hovenier🙏In twee uur tijd heel mijn terras en hoezen van mijn tuin schoon met stoom. Geweldig en zeker aan te raden. Snelle service en keurige behandeling via de telefoon en ze komen afspraak ook echt meteen na. Ik zou zeggen het bespaart je heel veel werk en tijd. Volgend jaar weer top top top ik kan van de zon gaan genieten👍🌻☘️☀️☀️☀️
Lodewijk van HeldenLodewijk van Helden
08:28 07 Mar 24
Servicegericht, klantvriendelijk en doelgerichte aanpak. Daar staat deze hovenier voor. Gevel en bestrating laten reinigen. Echt een aanrader. Goede prijs en kwaliteitsverhouding. Tot de volgende klus!
Peter De WaardPeter De Waard
19:27 05 Mar 24
Zijn geweldige mensen en ook een paar vakmensen. deze zou ik iedereen aan raden ,zijn vriendelijk en sociaal ,zijn gewoon top.bedankt voor het geleverd resultaat 👍
Ans de LeeuwAns de Leeuw
09:58 01 Mar 24
op tijd, prachtig werk en aardige mannen. was eigenlijk alleen voor het huis maar de bestrating is ook meegenomen dus alles ziet er fantastisch uit !!
Stephanie HazebroekStephanie Hazebroek
18:28 30 Nov 23
A. HuijserA. Huijser
06:03 12 Jun 23
Kreeg een flyer in de bus van deze mensen, dus dacht "laten we het is proberen" Nou geen dag spijt van. Snelle response, goede communicatie, en top werk geleverd. Heb ze de eerste keer het garage pad en de voortuin laten reinigen. Dat beviel zo goed gelijk gevraagd of de achtertuin ook gedaan kon worden. Top ! denken goed mee, kijken ook verder dan alleen het werk en pakken dat vervolgens ook mee. Volgende keer bel ik ze weer, Dus kan deze mensen oprecht aanbevelen, Goed werken man ga zo door !
js_loader

Bij voetpadenreiniger TIM H bent u verzekerd van:

 • Uitgebreide ervaring op het gebied van stoomreinigen
 • Gegarandeerd resultaat voor uw aanvraag
 • Wij werken met een gepatenteerde stoomtechniek en zijn VCA-gecertificeerd
 • Voordelige tarieven zonder onaangename verrassingen achteraf
Before LabelAfter Label

Voetpad reinigen: Hoe wij te werk gaan

Bij Hovenier TIM H hanteren we een grondige aanpak om uw voetpaden weer schoon en fris te maken.

 1. Inspectie: We beginnen met een grondige inspectie van de voetpaden om de omvang van de vervuiling te beoordelen en eventuele specifieke aandachtspunten te identificeren.
 2. Voorbereiding: Indien nodig verwijderen we eerst los vuil, bladeren en ander afval van het voetpad om een optimaal reinigingsresultaat te bereiken.
 3. Stoomreiniging: Vervolgens passen we stoomreiniging toe met behulp van professionele apparatuur. De hoge temperatuur van de stoom zorgt ervoor dat zelfs hardnekkig vuil, groene aanslag, mossen en algen effectief worden verwijderd, zonder dat daarbij schadelijke chemicaliën nodig zijn.
 4. Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen: Als extra stap gebruiken we milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die biologisch afbreekbaar zijn om eventuele resterende vervuiling te verwijderen en een langdurig schoon resultaat te garanderen.
Before LabelAfter Label
voetpad reinigen

Voetpaden schoon dankzij stoomreiniging

Stoomreiniging is een efficiënte en bovendien milieuvriendelijke methode om groene aanslag, mossen en algen van stenen oppervlaktes te verwijderen. Dankzij de hoge temperatuur van de stoom worden zelfs de meest hardnekkige vervuilingen effectief geëlimineerd, zonder dat er schadelijke chemicaliën aan te pas komen. Wij werken enkel met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen die biologisch afbreekbaar zijn en geen schade toebrengen aan het milieu. Met stoomreiniging zorgen wij ervoor dat uw voetpaden grondig gereinigd worden, waardoor ze er weer als nieuw uitzien.

Met onze stoomreinigingsdiensten kunt u vertrouwen op een grondige reiniging die zowel efficiënt als milieuvriendelijk is. Altijd en overal.

Before LabelAfter Label
voetpad reinigen door hovenier

Uw voetpaden weer schoon met stoom

Van voetpaden schoonmaken tot compleet onderhoud van uw buitenruimte, Stoomreiniging biedt de perfecte oplossing voor het herstellen van de glans van het oppervlak. Met kostenbesparende voordelen op de lange termijn, een milieuvriendelijke benadering en het behoud van de oorspronkelijke staat van uw steen en hout, verzekeren wij u van een effectieve en duurzame reiniging.

Kies voor stoomreiniging en geniet weer volop van uw buitenruimte. Van betontegels schoonmaken tot compleet tuinonderhoud, wij staan klaar om uw buitenruimte weer in optimale conditie te brengen.

Before LabelAfter Label

Veelgestelde vragen over Voetpaden reinigen

 • Kan ik zelf een voetpad reinigen?

  Uiteraard kunt u zelf proberen om het te reinigen oppervlak aan te pakken. Denk bijvoorbeeld aan onkruid verwijderen en groene aanslag laten oplossen. Echter, voor een grondige en professionele reiniging, vooral bij hardnekkige vervuilingen, kan het inschakelen van een gespecialiseerd reinigingsbedrijf zoals het onze vaak een betere optie zijn. We beschikken over de juiste apparatuur, expertise en technieken om uw voetpaden weer als nieuw te maken.

 • Is stoomreiniging veilig voor alle soorten voetpaden?

  Ja, stoomreiniging is over het algemeen veilig voor de meeste soorten voetpaden, zoals beton, klinkers, tegels en natuursteen. Het is echter altijd verstandig om vooraf te controleren of het voetpad geschikt is voor stoomreiniging en om eventuele kwetsbare materialen te identificeren.

Recent werk

Bekijk enkele van onze recente projecten